Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2881 / 300 / 0
Nie no zarzuciłem wtedy MXE i po jakiś 40 minutach 150 kody i było bardzo przyjemnie ;) za to następnego dnia koło południa wziąłem 150 kody która upierdoliła mnie jak jeszcze żadne 300 :D
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 175 / 1 / 0
goscu4 pisze:
intereuje mnie mix mxe z 3mmc
jak bezpieczne?
jake dafki\\\\\\\\\\? :E
I jak zarzucic jaka kolejnosc i odstepami
serce ci może pierdolnąć, szkoda że się nie pytasz o mix z metamfą. Nawet jeśli ci tak bardzo zależy to żeby działanie euforyczne się przebiło musiałbyś brać niebezpieczne dawki, heart rate i naspidowanie po mxe i tak już jest wystarczjące
BTC:1GA9NVZBYY1H7pduhoPw2s8HywQYEzncm2

http://www.ermail.pl/klik/VnJfYGUF
  • 41 / 1 / 0
Co myślicie o MXE w małej dawce powiedzmy 20mg na zjazd zaraz po użyciu empatogenów (przy końcówce ich działania)

1. Po 6APB 130mg
2. Po 3mmc 300mg
3. Po MDMA 3 pixy pewnie razem z 350mg

0 dośw z apb i MXE

Dodam że chodzi o wydłużenie imprezy/zniwelowanie zjazdu.
  • 1443 / 75 / 0
Anon pisze:
Zdecydowanie polecam => MXE + 5-MeO-DMT
Tylko trzeba to dobrze czasowo zgrać :-)
No właśnie, jak to czasowo rozplanowałeś? Bo ja zajadałem pod język meksę, przypalając bazie, jak byłem już lekko nieogarnięty ok. 30 minut później, wrzuciłem rektalnie 20 5-meo-dmt, po ok 15 minutach poczułem lekką euforię i podniosłe wrażenie "COŚ się zbliża".
Czekałem tak 10-15 minut na wjazd 5-meo, od niechcenia mieszając w kieliszku meksę w wodzie. Miałem ją wypić, ale mój żołądek się z nią nie lubi, więc podałem tak samo jak 5-meo, bo efekty osiągnęły constans. Po dwóch - pięciu minutach lekkiego wzmagania efektów nagle...
JEB! Nie wiem. Gdzie jestem, co robię, o co tu chodzi. Resztkami "logiki" próbuję się ratować przed pochłaniającą mnie bezmózgością. Meksa zdecydowanie zdominowała doświadczenie, jednak było ono nieco inne niż zwykle - i ten pierwiastek to chyba właśnie wpływ 5-meo.

Powiedz mi Anon, jak to zrobić, żeby poczuć 5-meo jedynie z silniejszą dysocjacją i odrealnieniem, a nie tą Meksykańską Masakrę Pałą Mechaniczną po głowie.
LSD - Piękna i Bestia
  • 1443 / 75 / 0
W jakiej kolejności i odstępach jedlibyście kilkanaście mg 5-meo-mipt'a (resztka) z meksą? Chcę wrzucić ok 30-40 MXE, zastanawiam się też, czy nie zjeść jeszcze szczypty 4-ho-mipta, bo chcę, żeby psychodeliki zdecydowanie wzięły górę.
LSD - Piękna i Bestia
  • 196 / 3 / 0
Moze to nie był mix, ale powiem ze było dość ciekawie.
Po nocce z 3,4 dmmc (godzina 4 ostatnia bombka) W sumie zjedzone jakies 1.5grama
O 7 rankiem zarzuciłem pierwszy raz MXE w ilości 'testu alergicznego' 25mg. Klepa jak po półtorej paczce deksa. Chód robota, wydawało mi sie że składam sie z samej głowy i stóp, a moje cuzyka (hunter - cztery wieki później, myslovitz - długość dźwięku samotności) przyprawiły mnie o takie emocje i mentalny orgazm ze myślałem wtedy ze wiem co czuje kobieta podczas kolejnego orgazmu..
Piękna sprawa, nie wiem czy 3,4dmmc tak osłabiło organizm ze 25mg tak zadziałało czy to jedno z drugim sie wymieszało dając taki efekt, w każdym razie 2 dni później 50mg MXE dało efekt taki ze nie wiedziałem za bardzo czym jestem, a wzrok był jakbym sie najebał, ale pieski mnie zatrzymały (3 nad ranem) i po normalnej rozmowie z nimi udałem sie spokojnie do domu. Widocznie nic nie było widać.. ?

I pytanie w związku z tym właśnie mam - czy powiedzmy 100-150mg MXE da mi znowu taki efekt jak wtedy czy to wyniknęło z kompozycji z 3,4 ?
:yay:
  • 360 / / 0
150 mg dobrego MXE da ci taki efekt, że 3 paki deksa są niczym witaminki przy tym. To jest sporo. Choć zależy ile ważysz... Jeśli powyżej 80 kilo, to jeszcze ogarniesz pełzanie ;)
metoksetamina Matka Do Rany Przyłóż
http://neurogroove.info/trip/nazywam-si-jakub
  • 1 / / 0
Co sądzicie o miksie 2:1 pentedron, MXE ?
  • 322 / 2 / 0
@slk777 zależy, ile tego w sumie miałoby być, przy mojej wyjściowej dawce MXE (100mg) kompletnie mija się z celem, za duża stymulacja, za bardzo czułem swoje serducho żeby oddać się w pełni dysocjacji. Tylko nie miałem wtedy dokładnie odmierzonego pentedronu. Jeśli byłoby to np. 100+50, to w sumie jestem ciekaw rezultatów, więcej odradzam. Jeśli się zdecydujesz, nie zapomnij powiedzieć jak było :)
Elit : sprawdziłbym sam, ale mam tak nieprzewidywalny sort MXE (patrz wątek ogólny), że to nie byłoby najmądrzejsze.
W czerwonej tabletce było DMT z IMAO, a w niebieskiej końska dawska GHB. Dobrze wybrałeś, Neo.
  • 19 / 1 / 0
Słyszalem dużo dobrego o mixie MDMA + MXE, także w tym wątku, ale mam pytanie czy ktoś próbował i moze polecić dawkowanie. MDMA pewnie tradycyjnie - ze 120 ale ile tego MXE (sniffem)?
Chciałbym żeby calosć wypadla dość imprezowo/klubowo, tzn żeby można bylo sie poruszać i nie zgubić się.
Mam bardzo male doświadczenie z MXE - brałem raz z mefedronem i przez to że bylem mocno porobiony wziąlem za dużo MXE, nie wiem dokładnie ile to było ale myśle, że nie więcej niż 50mg sniffem. Ale wyjebalo mnie nieprawdopodobnie - jazda byla super przygodą tylko trochę za dużo jak na imprezę byłem w klubie i zapomnialem jak sie chodzi na chwile, miałem bardzo niewyjściowa minę i mega bombę, także pytajac powyżej o dawkę nie chcę powtórzyć i nie odlecieć tak daleko!
btw. jakie dawki polecilibyście na mix z mefedronem?
peace :heart:
ODPOWIEDZ
Newsy
Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.