jeden dojdzie drugi ukradna czy zgubia
na naszych rozdzielinach potrafia w ogole olewac nierejestrowane listy
jak nie zwracal niczym uwagi to dojdzie tylko kiedy?
Jak już to nie przez pocztę polską, bo tam są kontrole paczek z polski do polski, to już lepiej kurierem nadać.
Jak wysyłasz weed, to tylko pakowane próżniowo z dwa razy i wrzucone do mylar baga zamknietego zgrzewarką. Wtedy nic nie pójdzie źle i możesz tak wysyłać nawet za granicę.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
Scalono -- 909
06 marca 2013Charlie Chaplin pisze: Twój post w żaden sposób nie daje odpowiedzi na moje pytania. Paczki są na poczcie skanowane od dawna, zaś w ostatnich miesiącach w kilku województwach pojawiły się takie oto, skuteczne swoją drogą, pojazdy: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rz ... omosc.html
Skanowanie przesyłek pocztowych jest w Polsce na porządku dziennym, nie narusza tajemnicy korespondencji gdyż nie wyświetla się ani treść listów, ani nadawca paczki - co za tym idzie, w trakcie skanowania nie są one utożsamiane z żadnym odbiorcą. Skończ więc już bredzić, a ja poczekam na sensowną odpowiedź..
Scone pisze:Odkopuję temat, czy wąchanie jest jedynym sposobem sprawdzania paczek?
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
A numer jasne numer odbiorcy zmyli trop organa ścigania bez dwóch zdań...
Nie.
Porzuć ten temat dla własnego dobra.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi
Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.