jeden dojdzie drugi ukradna czy zgubia
na naszych rozdzielinach potrafia w ogole olewac nierejestrowane listy
jak nie zwracal niczym uwagi to dojdzie tylko kiedy?
Jak już to nie przez pocztę polską, bo tam są kontrole paczek z polski do polski, to już lepiej kurierem nadać.
Jak wysyłasz weed, to tylko pakowane próżniowo z dwa razy i wrzucone do mylar baga zamknietego zgrzewarką. Wtedy nic nie pójdzie źle i możesz tak wysyłać nawet za granicę.
Listen man, we are the night
Raise them now, bongs and knives
Biore:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
Scalono -- 909
06 marca 2013Charlie Chaplin pisze: Twój post w żaden sposób nie daje odpowiedzi na moje pytania. Paczki są na poczcie skanowane od dawna, zaś w ostatnich miesiącach w kilku województwach pojawiły się takie oto, skuteczne swoją drogą, pojazdy: http://wiadomosci.onet.pl/regionalne/rz ... omosc.html
Skanowanie przesyłek pocztowych jest w Polsce na porządku dziennym, nie narusza tajemnicy korespondencji gdyż nie wyświetla się ani treść listów, ani nadawca paczki - co za tym idzie, w trakcie skanowania nie są one utożsamiane z żadnym odbiorcą. Skończ więc już bredzić, a ja poczekam na sensowną odpowiedź..
Scone pisze:Odkopuję temat, czy wąchanie jest jedynym sposobem sprawdzania paczek?
Mam sort, który prawie w ogóle nie ma zapachu (ma delikatny, ale nie konopii, tylko zwyczajnie roślinny). Jednak topki się bardzo dobrze prezentują i nie chcę ich prasować. Czy naprawdę paczki są prześwietlane? Ktoś coś o tym wie?
Czy kurierowi można nie podawać swojego telefonu, tylko odbiorcy?
Czy jeśli mu podam fejkowe moje dane, to coś może nie wypalić?
A numer jasne numer odbiorcy zmyli trop organa ścigania bez dwóch zdań...
Nie.
Porzuć ten temat dla własnego dobra.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.