Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Powaitowy, nie każdy to zrozumie. Nie każdemu da się wytłumaczyć, przez Internet, tym bardziej. Niestety, albo i stety. Wynika to nie tyle z tego, że każdy jest inny, ale z różnorodoności posiadanej wiedzy, światopoglądu, takich tam, no :)

A i po kilku próbach nie ma sensu na chama tłumaczyć. "Psychodeliki to tylko wkrętka" - ok, niech będzie. Muszę przyznać, że zajebista wkrętka, o ile ma się odpowiednią teoretyczną wiedzę, bo bez podstaw można dostać po dupie. *Mózgu właściwie <wiezdoświadczeniainikomutegonieżyczy>
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Dalej mam takie samo zdanie. I w tym zdaniu również zawarte jest przeświadczenie, że lepszy umysł z pewnym ogarnięciem i wogle. Ale w innych umysłach, nawet najbardziej śmieciowych coś się może ruszyć i pokazać. Ale szansa mniejsza. Chyba mamy to samo zdanie ale bardziej eksponujemy różne jego części. Ja że można, Ty że lepiej.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
[quote="pilleater"]
Powaitowy, nie każdy to zrozumie. Nie każdemu da się wytłumaczyć, przez Internet, tym bardziej. Niestety, albo i stety. Wynika to nie tyle z tego, że każdy jest inny, ale z różnorodoności posiadanej wiedzy, światopoglądu, takich tam, no ]

Raczej ciężko by to było rozkminiać w normalnej rozmowie.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Mieliście iść spać
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Jakoś tak, wiesz. Żeby rano nie mieć "Psychedeliki to tylko wkrętka" - 21 nieprzeczytanych.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Czajnik@ Zdaje Ci się bo jeszcze rośniesz
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Dupa tam. Ja już jestem zajebisty. Nie potrzebne mi ayaUaski. A przynajmniej nie teraz. Znam swoje granice, przyswajania.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 15 / / 0
czajnikof pisze:
Dupa tam. Ja już jestem zajebisty. Nie potrzebne mi ayaUaski. A przynajmniej nie teraz. Znam swoje granice, przyswajania.
Od aya.. już lepszy jest DXM :D Aya.. to rzygi i zgaga :kotz:
Uwaga! Użytkownik Albert Hofmann nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
piękny flejmłar. %-D
Albert Hofmann pisze:
ego to zło

ego to egoizm
Nie ma zła. Egoizm nie jest złem, a nawet ma swoje zalety w społeczeństwie.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.