Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
23 września 2019nieprzysiadalna pisze: ...
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
16 września 2019Hexe pisze: Oesu, tak, słyszałam o tych dupskach. Fujka. Nie wiem czy gdybym tam mieszkała, to czy nie byłby silny argument za detoksem i abstynencją.
Ja z niemieckiego tematu jestem ciekawa tylko faktu, czy daje się to aplikować w nos i czy oraz jak to wtedy działa. ;)
W temacie - Poznań, cwiara (mhm, ze 150mg) acetylowanej majki - 50zl. Nie wiem jak klepie bo nie ćpam, ale 9/10 i osoby walące od lat łapią noddy.
27 września 2019zioloziolo pisze: Przeciez nikt nie wsypuje sobie proszku w odbyt, to jest napewno jakoś za zapieczone a później przepakowane bo przecież trzeba to jeszcze przemieszac, c'nie?
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.