Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 758 / 44 / 0
twoje vadery chyba inaczej wygladaja niz te co byly tu wstawiane poprzednio.

download/file.php?id=6770&mode=view
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 21 / 1 / 0
  • 922 / 276 / 0
Jezeli chodzi o Warnery tych co pokazałes nie jadłem, ale jadłem WB Yellow. Zawartosc MDMA. Około 180mg/200mg. Gruba czopka. Dobrze Mollyły :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 19 / 2 / 0
rolls royce niebieskie? Ktos cos?
  • 5 / / 0
Co powiecie o zielonych/czerwonych pinach ? Kujawsko-Pomorskie
  • 1066 / 158 / 0
różowa coca cola w kształcie puszki' wie ktoś co to ? bez przedziałki, ładnie wybite logo Coca Cola, jakby powlekane, jednak bardzo łatwo rozkruszyć.
PRAWDA :heart: :old: MIŁOŚĆ :old: :heart: MUZYKA :heart: :old:
  • 19 / 2 / 0
martin001 pisze:
12 kwietnia 2017umarly pisze:
Niebieskie Rolls Royce, ktoś wie coś? Obstawiam że emka ale nie wiecej niz 150mg. /szczecin
Właśnie się waham, czy je brać. Ktoś coś wie?
Połówka na pełny żołądek zadziałała (lekko poklepała), także być może nie ma tragedii.

Scaliłam info, nie dodawaj posta pod postem. whitealex
  • 19 / 3 / 0
Białe lub szare plomo (plata o plomo tzw. escobary)

Widziałem coś w szukajce o białych że godzine trzymaja, lipa niby, a na holenderskiej stronie raveowej ktos pisal ze zajebiste ok 210-240mg. Pytanie czy to białe czy szare, bo zdjęcia białych nie widzialem a szarych tak i są jak moje.

[ external image ]
  • 225 / 10 / 0
raz jadłem pigułę, która mnie wykręciła mocno.
expa nie mam więc szacuję, że było to MDMA albo jakieś 2CB

faza wyglądała tak: zalew serotoniny, załadowało się po 40 minutach, pocące się dłonie,
"wyginające" się kształty np. dłoni jak je obserwowałem, szczękościsk

no i MAKSYMALNA potliwość. Ogólnie byo spoko, ale mocno,

Jak to oceniacie- MDMA czy inne gówno ?
Dodam, że był to żółty Superman
Uwaga! Użytkownik benzoswiezy jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 4 / 0
No to jak połówka lekko poklepała, to może to jest ten rzut na emce ok. 130-150 mg. Warto sprawdzić, dzięki ;)
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.