Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: RobSoN_RnR »
no wlasnie chodzi o to ze jeszcze salvi nie palilem a zaopatrzylem sie dzis w 10g suszu i szukam dobrego sposobu. osobiscie bonga nie posiadam ale od czego ma sie wyobraznie :-D trzeba bedzie jakąś domowej roboty przygotowac
Czasami człowiek odnajdzie szczęście tylko naćpawszy się grupowo.

...ukłon w stronę ludzi dzięki którym świat da się lubić...
  • 449 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: ahael »
ha wiadro!!!! to trzebabyło tak odrazu napisac hehe
paliłem w waidra ale nie z fifka zmontowane, tylko ze srebrem napewno wieszkosc wie jak (skuna dobrze sie pali z takiej butelki tak 0.5)
rzeczywscie chaty nie podpalisz ale jak kurwa wylejesz na nieświadomce 20litrów wody to tez nie bedzie miło... radze uwazac ew. opiekun ale co suszu?? nie wiem
powodzenia zycze, niech boska szałwia Cie czegos nauczy
pozdrawiam
nie ma było
nie ma będzie
istnieje tylko teraz
  • 35 / / 0
nie no sam z wiadra to raczej na pierwszy raz balbym sie palic %-D bede testowal z dwoma kumplami. jak cos to napisze TR. a z suszem chodzilo mi o to mi ze nie ekstrakt tylko same liscie.

• 35 / / 0
Nie jestem pewien ale salvinorin A chyba na mnie nie działa. Spaliłem wczoraj z kumplem najpierw 2x po 2g potem jeszcze po 1,5 suszonych liści i trochę się pośmialiśmy wystąpiła jeszcze lekka zmiana percepcji i uczucie "ciągnięcia" w lewą stronę, ale wszystko trwało tylko chwilowo. Wszystko paliliśmy z fajki wodnej. Zostawiliśmy 3g do wymieszania z 8g baka, może coś lepiej podziała. Liścia kupiłem na https://ssl.swistak.pl/aukcje/2838853,S ... um-5g.html

• 199 / / 0
Salvia zazwyczaj nie pokazuje pełni możliwości początkującym userom. Trzeba do niej cierpliwości, po którymś razie napewno cie zaskoczy. Efekty które opisałeś są wstępem do prawdziwej mocy SD, jednak tę moc najlepiej odkryć ekstraktem :)
Nie wiem, czy mieszanie z "baką" będzie najlepszym pomysłem - obie roślinki działają zupełnie inaczej, i zapewne efekty MJ zdominują efekty po Salvi (które nie są długotrwałe).
Tyle z mojej strony mam nadzieję, że owa roślina zaprezentuje ci pełnię swoich mozliwosci ;)
  • 35 / / 0
Mam nadzieję że będzie mi to dane :-)

P.S. Można w Polsce kupić ekstrakt w taki sposób żeby nie przepłacić?
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2007 przez RobSoN_RnR, łącznie zmieniany 1 raz.

• 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Mj jest wzmacniana mocno przez salvię ale też zagłusza jej działanie. U fail.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 35 / / 0
Salvie paliłem samą bez dodatków, zostawiłem tylko trochę żeby zobaczyć jak współdziała z ganją. Teraz będę wiedział że trzeba zamawiać ekstrakt :-)

• 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
Trzeba mieć cierpliwość i szacunek:)
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Mj jest wzmacniana mocno przez salvię ale też zagłusza jej działanie. U fail.
zmieszanie salvii albo niewielka ilosc ekstraktu x5 z baką daje kosmos niesamowity, kiedys opisalem TR w topiku "salvia - doswiadczenia" polecam, ale dopiero wtedy kiedy ma sie wyrobione receptory na salvie, wtedy taki mix naprawdę jest nie do ogarnięcią :scared:
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.