Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Feelgood pisze:dżizas kurwa ja pierdolę i ty się nazywasz tramadol ? ja też próbuje odstawić to cudo bo codzienny gram (1000mg) mieszany z dxm, kodą i pst nawet leciutko mnie już nie klepnie a przez wiele lat była to moja ulubiona substancja :(tramadolol pisze:ja sie obecnie resetuje od trampka - napierniczanie 50-200mg w weekend - przez 2 lata 100-200mg to było dla mnie ćpańsko. I nie moge uwierzyć ze sa tu ludzie, dla których 300 to norma,
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
w sumie to zazdroszczę
Mr Psycho pisze:Wczoraj miałem swój pierwszy raz z tramcem w dawce 225mg. Wyszedłem z bardzo bliską przyjaciółką i jej koleżanką i bylem tak cholernie szczęśliwy, że dzisiaj to powtarzam. Moja psiapsiuła wczoraj wzięła 75 mg i też miała ciepełko. Ja dzisiaj biorę tą samą dawkę co wczoraj, a ona 150mg :)
Tak w ogóle to po wielu miesiącach czytania to mój pierwszy post więc witam wszystkich :-)
tramadolol pisze:imo to norma przy tramcukreide pisze:Ja biorę teraz codziennie PRZED PRACĄ 200mg krusze na pył i zjadam i wydaje mi się, że jestem bardziej śmiały i FS trochę jest mniej ;)
Byle ta norma pozostała :-D bez zwiększania dawek
Feelgood pisze:nie żeby coś złego, tylko mi szczena opadła że można tak długo jechać na 200 mg,
w sumie to zazdroszczę
Dopiero pod koniec przestawałem czuć efekty, ale wówczas pojawiły sie stany lękowe - toż to dlatego.
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
w sumie na necie nie znalazlem zadnych istotnych interakcji , ale lepiej zapytac sie..moze ktos z was stosowal
doksycyclina 2x 100mg (infkecja drog moczowych) nic zwiazanego z dragami.
czy przyjecie tramadolu w dawce 200-300mg moze wywolac jakies problemy? wczesniej bralem tramal w ok 450mg...nic sie nie dzialo. nie wiem tylko czy wogole ma to jakis zwiazek z antybiotykami. wydaje mi sie ze nie.
ed. Od 1,5 roku jestem czysta jeśli chodzi o opioidy. Czyli zero tolerancji nabitej, to samo z benzodiazepinami.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.