Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 606 / 8 / 0
tramadolol pisze:
Szacun 100%. Swoja droga ja dalbym duzo, żeby w razie czego miec skierowanie na odwyk jak bzd mnie przerosly
Idź do lekarza i powiedz prawdę, wypisze z uśmiechem i jeszcze Ci pomoże jak trafisz na dobrego człowieka.

Nie jestem na tyle mądry żeby zabierać zdanie, w kwestii Twoich problemów, ale ja odstawiłem alprę w krytycznym momencie. Połóż się na kilka dni w domu, zapomnij o ludziach, bądź z najbliższymi, zajmij czymś myśli, albo leż i płacz. Wiesz, że za tydzień będzie lepiej
Blok tekstu mogący usprawiedliwić moje ćpanie, dodać mu ideologii, wnieść coś błyskotliwego albo po prostu być. To nadal blok. Przewijaj dalej
  • 18 / / 0
a ile Bromka ja przy wadze 48 kg/168 cm [mam 26 lat,żeby nie było,waga jest wynikiem kłopotów z jelitami itp.] powinnam wrzucić by zniwelować swój nerwicowy stan i przy okazji nie zasnąć? Dodam,że dotychczas miałam doświadczenie z niespełna z 3 opakowaniami Relanium 5 mg i małą ilością dwójek, zwykle uspokajało mnie 10 mg + piwo,czasem 12 mg. Ddatkowo zażywam ok 4 mg buprenorfiny dziennie w ramach schodzenia do zera i wyzbycia się uzależnienia od opiatów [tyle,że trwa to chyba od czerwca a ja wciąż nie mogę zmniejszyć ale to już temat na inny dział] z góry ślicznie dziękuję za odpowiedź.
  • 1743 / 25 / 0
Myślę, że w granicach 4,5 - 7,5mg P.S. Nie wpadnij w benzodiazepiny odstawiając opioidy :!:
Non omnis moriar.
  • 1599 / 47 / 0
girlsarefragile pisze:
a ile Bromka ja przy wadze 48 kg/168 cm [mam 26 lat,żeby nie było,waga jest wynikiem kłopotów z jelitami itp.] powinnam wrzucić by zniwelować swój nerwicowy stan i przy okazji nie zasnąć...
A jakie opiaty zażywałaś.
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2013 przez koljaczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: scalono / kolja.
  • 272 / 6 / 0
Mam zapisane 3x3 mg bromka ale tego praktycznie nie odczuwam. Wale 4x6 mg zeby poczuc ten lusss.
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1599 / 47 / 0
raven gray pisze:
Mam zapisane 3x3 mg bromka ale tego praktycznie nie odczuwam. Wale 4x6 mg zeby poczuc ten lusss.
A jaką masz tolerancję na benzodiazepiny.
  • 272 / 6 / 0
Coraz wieksza. Nie czuje już nic po tym bromku jednym. Dlatego biore do tego połówke tegretolu (carbamazepina).
Uwaga! Użytkownik raven gray jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
Bromek fajnie dziala do 18 mg później to strata towaru. Oczywiscie do tego szczypta alko. :p
  • 2939 / 244 / 0
raven gray pisze:
Coraz wieksza. Nie czuje już nic po tym bromku jednym. Dlatego biore do tego połówke tegretolu (carbamazepina).
I co, faktycznie karbamazepina wzmacnia działanie benzo ?
  • 126 / 8 / 0
Non zerknij na maila i usun ten post jak mozesz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.