Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dn666 »
Nazwa: krzyż maltański
Kolor: Biały
Ocena: 9/10
Kiedy: 2 weeks ago
Ilość: 3 sztuki
Cena: 7zł/szt
Opis: Nie wiem czy to było MDMA czy MDA ale niewątpliwie najlepsza jazda pigułowa jaką w życiu miałem. Milion myśli uczuć i pomysłów na sekundę. Czas działania jakieś 2 godziny. Aplikacja 3 sztuki naraz. Jedynym mankamentem fazy mogą być pofazowe ślady na języku.
Uwaga! Użytkownik dn666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
Nazwa: Mitsubishi

Logo: mitsubishi

Kolor: jasno zielone/seledynowe
[ external image ]

Kształt: Okrągły

Gdzie: Tychy

Kiedy: 29.04.2008

Ilość: Pierwszego dnia 1, drugiego dnia 4

Sposób przyjęcia: Doustnie

Ocena: (to moje pierwsze pigóły więc taka moja ocena)
- po jednej: 2/10 jedyne co to małe podniecenie i rozjebane źrenice,
- po 4: 9,5/10 zajebiścieeeeeeeee najpierw wybuch niepohamowanej euforii chęć do życia i wszystko co zajebiste!, po jakims czasie zostaje zajebisty humor i jest pięknie.
[ external image ]
kocham ten widok ;)
Ostatnio zmieniony 02 maja 2008 przez anonimus, łącznie zmieniany 7 razy.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: eloelo »
Nazwa: OKO SZATANA ( niewalowane)

Kolor: blekitny

Kształt: okragla

Logo: brak loga

Gdzie kupione: W-WA

Kiedy kupione: poczatek maja

Sposób przyjęcia: doustnie

Opis działania: Po okolo 40 minutach poczulem przygniatajaca faze w pewnym momecie nie wiedzialem co sie dzieje taka euforia byla we mnie wogole skosy sie zalaczaly po schodach to tragedia nie dalo sie chodzic, gdy chciales cos podniesc to albo wydawalo sie ze jest zbyt blisko albo ze zbyt daleko. Gdy po 4 godzinach fazka spuszczala to zaaplikowalem jeszcze 1.5 ( wczesniej 2) bo wiecej sie balem. Faza moze nawet lepsza od pierwszej ale najgorsze bylo to ze jak juz puszczala faza ogolnie i byl koniec melanzu i kazdy tylko lezal i myslal i wydawal rozne niekontrolowane odglosy ja to sie czulem jakbym mial smierc kliniczna.

Ocena działania: 10/10

Dodatkowe komentarze: Moja najlepsza faza zycia nadal sie zastanawiam czy to byly zwykle pigoly poniewaz nie byly twarde lecz kruche a nadodatek byly bez smaku
Uwaga! Użytkownik eloelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 59 / / 0
Nazwa:krzyz

Kolor:niebieski

Kształt:koleczko

Logo:krzyz

Gdzie kupione:slask

Kiedy kupione:2 maja

Sposob zazycia: polkniete mniam mniam

Opis działania: na poczatek 2 po okolo 40 min zaczelo sie cos dziac ale dozucilem jeszcze jedna no i sie zaczelo, po okolo 15 minutach bylem pomiazdzany jak sliwka, zabawonia cala noc :) Polecam

Ocena działania:8/10

Dodatkowe komentarze: Brac
  • 117 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Owoc »
Nazwa : Lacosty
Kolor :Biały
Logo : Krokodyl
Data Zakupu : 1 maj
Opis działania : Ogólnie Shit
Ilość : 6
Ocena : 5/10
Miejsce : Białystok
Cena : 4zl

Nazwa : AP
Kolor : Rózowy
Logo : AP
Data Zakupu : 20 kwietnia
Opis działania : wchodza dosyć dobrze ale dopiero od 5 zaczyna sie dobra zabawa
Ilość : 5
Ocena : 6/10
Cena : 3zl

Nazwa : Ying Young
Kolor : Pomoranczowy
Logo : Chiński znak ( waga )
Data Zakupu : 30 kwietnia
Opis działania : Działa Prawie jak powinno. MDA lub MDE
Ocena : 7/10
Cena : 4zl

Nazwa : Krzyże
Kolor : Biały
Logo : Krzyż Maltanski
Data Zakupu : 8maj
Opis działania : Naprawde dobre rolki jak na Podlaskie warunki najlepsze jakie były od jakichś 6mc
Ilość : 9
Ocena : 9/10
Cena : 6zł
  • 247 / 26 / 0
Nazwa : AP (słyszalem ze mowi sie na to Al Pacino :P)
Kolor : biały
Logo : AP (napis)
Data zakupu: 9.05
Opis działania: działała bardzo fajnie z dodatkiem alko :) suszy w papie niemilosiernie, wykreca szczene, zero zmeczenia, zmiana precepsji widzenia ;) wchodzi okolo 45 minut, trzyma dosyc dlugo bo jakies 5-6 godz, na nastepny dzien oczy jak 5zl heheheh
Ilość: 1 pix połknieta (nie biore duzo, to byl moj 4 raz)
Ocena: daje 9/10 bo mysle ze sa lepsze
Miejsce: ok. TBG
Cena: 5zl/szt
Ostatnio zmieniony 11 maja 2008 przez SlodJeczmienny, łącznie zmieniany 1 raz.
%-D
  • 755 / 19 / 0
Nazwa: Biały krzyż
kolor: biały
Logo: krzyżyk plus, podobny do tego %-D
[ external image ]

Miejsce: B-stok
Data zakupu: 17 maj, a tak poza tym, to ja niczego nei kupuje, nie sprzedaje i nie wiem o co chodzi, bo wszystko to uslyszalem gdizes w autobusie chyba albo na przystanku.
Ilosc: 3 - z przyczyn niezaleznych jedlismy 1, gdizes po 2 godzinach kolejna, gdzies po 2 godzinach kolejna.
Opis: test marquisa pokazal MDEA, testy na organizmach doswiadczalnych wykazaly ze troche fety chyba tez tam bylo. Trzy wrzucone na raz napewno zrobilyby robote jak trzeba, ale jako ze darowanemu dropsowi nie zaglada sie w logo, to nazekac nie bede i powiem, ze ostatni wieczor byl jak najbardziej udany. wjazd standardowo, jakies 40minut. nastepnym razem nie bede zalezal od nikogo i wrzucam kilka na start, zamiast dojadac przez pol nocy ;]
Cena: 6
Ocena: 6/10 - jestem pewien ze na swiecie sa piguly, z ktorymi te krzyze nie moga sie rownac na zadnej niemal plaszczyznie ;] ogolnie jestem z nich zadowolony i chce jeszcze
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 16 / / 0
AP
Nieprzeczytany post autor: bo42 »
Nazwa: AP

kolor: biały (nakrapiane brązowymi plamami)

wygląd: koło,, z tyłu przedziałka dzieląca tabs na 1/2, Wyraźne równomierne logo AP, z przodu wycięty czworokąt,

słabo widoczny, krawędzie szorstkie,
kiedy :17.05.2008r

Logo: AP

Miejsce: B-B

Ilosc: 1 szt 21.00 , 2 ga 22.00, 3 cia 24.00

Opis: Miejsce impreza w pubie miłe towarzystwo. Aplikacja po uprzednim zjedzeniu kolacji i wypiciu piwka. Uwaga wchodzą długo...(przynajmniej u mnie) około 1godziny +,- 5 min.Zapodałem 1 szt o 21.00 z uwagi na brak skutków pomyślałem ,że to znowu badziewie i po niecałej godzinie 2 gą. A tutaj bardzo miła niespodzianka. Euforia, percepcja wzrosła. Ogólna euforia , pobudzenie psychoruchowe + lekki szczękościsk, nagłe uderzenie krwi do mózgu (odczułem to niesamowicie), itp ble ble ogólnie wypas i zadowolenie z byle błahostki., o 24.00 kolejna 3 szt i tu się zaczyna problem z ogarnięciem sytuacji, po prostu 3 cia ciężko siadła mi na mózg i spowodowała przeciągnięcie się błogostanu do godziny 3. Oczy jak 5 zł. Testu nie zrobiłem ponieważ nie miałem czasu... Wydaje mi się że zawierają MDEA, czy speed trudno mi powiedzieć bez problemu po nich zasnąłem koło godziny 4 tej Ale znając życie pewnie był.Podczas snu miałem ciekawe wizje tzn.sny chyba .
Rano negatywnych przytłaczających negatywnych skutków nie odczułem poza lekkim bólem mięśni (ale to raczej z przeciążenia, powiększonymi źrenicami, i poczuciem chemicznego wyprania umysłu, --> które po kilku godz . zniknęły) co było odmienną sytuacją do innych piguł które jadłem.

Dodam że ostatni raz jadłem 2 miesiące temu.

Ocena: 8/10- Na pewno są lepsze ale ja jestem zadowolony . Na polskie warunki dobre. Jeżeli ktoś ma dostęp polecam.

Cena: 9 zł - 1szt
Uwaga! Użytkownik bo42 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nazwa:Mistubishi

kolor: Jasno zielone, bez plamek regularny zielony kolor

wygląd: koło, z tyłu przedziałka dzieląca tabs na 1/2, Wyraźne równomierne logo Mitsubishi Tableta gładka bez nierówności, średnica około 50 mm,
kiedy :13.03.2008r

Logo: Mitsubishi

Miejsce: B-B

Ilosc: 2szt

Opis: Aplikacja w plenerze(wycieczka górska), 1 szt koło godz 13.00 druga 3 h później, bez alko, stan poprzedzający: pozytywnie nastawiony do rzeczywistości , wchodzą po 40 min, czas trwania około 2h 15 min, później niestety efekty ustają i nadchodzi zmęczenie, Mdea jest ale mało, czuć w wyraźne pobudzenie speedowe mieszające się z czymś w rodzaju empatii i eforii, Co prawda przypływ energii jest ale stopniowy (nie tak uderzający jak w przypadku AP), po około 1.40 co prawda źrenice zostają jak 5 zł ale wyraźne pobudzenie psychoruchowe jest działaniem amfetaminy. po 3 h 2 ga sztuka uwolniła swój potencjał i około godz 16.00 efekty ustają i nastaje ,,przymulenie" i znużenie a nawet senność.Co prawda spać się da ale czyste mdea to na pewno nie jest.

Ocena: 6,3/10- średnie,jak dla mnie za dużo speeda w nich jest,czy warte polecenia ? to zależy kto co lubi, osobiście nie polecam mnie nie siadły
Cena: 10 zł - 1szt
Uwaga! Użytkownik bo42 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nazwa:No name

kolor: Dziwny... Białe w środku, (zabrudzony biały), z 2,5 mm obwódką pomarańczową,

wygląd:okrągłe, wypukłe z jednej strony, brak przedziałki, szorstka biała powłoka, pomarańczowa gładka, równe krawędzie, zdjęcia nie mam.

kiedy :05.04.2008r

Logo: BRAK

Miejsce:(śląsk)

Ilosc: 2 + 1

Opis:DNO, DNO,DNO , Mega badziewie to na pewno nie są dropsy... Moje przeczucie jednak się sprawdziło. 1 szt 22.00 - 1 szt, brak efektów totalnie nic :D lekki szczękościsk i tyle nawet speed to chyba nie był. 2 ga szt 22.40, nic i po 3 ciej trochę poszarpało nerwy i trochę temp podskoczyła dosłownie na 30 min . Nie wiem dlaczego i co tam była za substancja ale praktycznie żadnych efektów koło MDEA, MDA to nawet nie leżało , chyba trochę speeda w tym było a reszta to wypełniacz hehe. Wielkie G i wtopiona kasa. No cóż na błędach się człowiek uczy.

Ocena:1/10 - daje 1 bo chyba efekt placebo zadziałał ,chronić się przed tym, nie kupował, jeden wał

Cena: 10zł
Ostatnio zmieniony 20 maja 2008 przez bo42, łącznie zmieniany 1 raz.
Zablokowany
Newsy
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes

Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.

Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża

Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.