Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 4894 / 853 / 0
27 września 2022sda1 pisze:
Można łączyć z DXM?
Nie można.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 336 / 68 / 0
@serotoninowy co cie nie widac na knajpie, jak ta to paro, szukasz roboty?
Moze nie czuc jej w domu bo nie masz lękowych sytuacji.
Uwaga! Użytkownik HardCracks nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
No już biore ponad 20dni, czuje ogólnie lekka zamulke, właśnie wstałem zdrzemnalem się dwie godziny, tak szukam roboty jutro dzwonie do chłopa i zobaczymy.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 2 / 0
serotoniowy nie wiesz ile taki lek utrzymuje się w organizmie?
  • 4894 / 853 / 0
2 tygodnie minimum trzeba odczekać a najlepiej 3.
  • 22 / 2 / 0
Aż tyle? To muszę sobie darować DXM, bo z tabletek niestety nie zrezygnuje. Chociaż rano nie wziąłem tabletki, i zarzuciłem całą paczkę Acodinu (na 120kg) i nic mi nie było. To jak z tym w koncu jest?
Tutaj mam jeszcze pytanie jedno:
miksy-tek-ogolny-t26330-1030.html
może znasz serotoninowy odpowiedź na nie (o alko i inne leki)
  • 43 / 7 / 0
28 września 2022serotoninowy pisze:
paroksetyna ma half life około12 godzin. Dlatego jest ciężkawa w odstawieniu. Z reguły przyjmuje się że po 5x half life substancja jest wydalona z organizmu. Czyli to by było 60 godzin. Oczywiście pomijając fakt że branie leków na depresję i ćpanie jednocześnie to błędne koło.
  • 1418 / 227 / 0
Zdarzyło się komuś żeby paroksetyna powodowała na początku gorszy nastrój? Ja bałem się że lęk się pogorszy ale to z nastrojem jest lipa.
  • 957 / 174 / 0
@maphash nie 12h tylko około 24h
  • 1974 / 519 / 0
28 września 2022serotoninowy pisze:
a swoje piękno pokazuje po kilku tygodniach na jednej dawcę, sprawdzone info wielkokrotnie.
02 października 2022zburzony pisze:
Zdarzyło się komuś żeby paroksetyna powodowała na początku gorszy nastrój? Ja bałem się że lęk się pogorszy ale to z nastrojem jest lipa.
Taaaaak

Każdy SSRI na początku daje w pizde ubokami, potem jak się załaduje to jest gicik.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".