Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Mówią (i jego selektywnośc względem NMDA to potwierdza), że jest to "pusty" dysocjant, z czym jednak się nie zgodzę. Paradoksalnie czułem większą glębie niż po metoksie, szczególnie widoczny był efekt antydepresyjny i takie poczucie dziwności.
Zarazem jednak OSTRZEGAM przed przedawkowaniem. Jak miałem swego czasu gieta to waliłem na oko i doszedłem do wniosku, że było to dużo za dużo. Nic złego się nie działo, ale po prostu urywał mi się film na peaku i nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że zamiast leżeć na wyrze to ODPIERDALAŁEM.
Chodziłem po domu, krzyczałem różne rzeczy, dzwoniłem do znajomych.
Ogólnie difka nie nakładała tej klatki na organizm mimo pozbawienia świadomości i logicznego myślenia. A więc sprawa bardzo przypałogenna.
Po dwóch takich odlotach ogarnąłem się i zmniejszyłem dawki i było ok, ale paradoskalnie brakowało tego mocarnego wejśćia i afterglow.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Tak. Jest to żrąca substancja.
Pytanie, z jakiego źródła brałeś? Kojarzę co najmniej dwa sklepy PL, powiązane osobowo, które sprzedawały albo przeżeniony sort, albo coś totalnie innego. Jestem na 98% pewny, że z jednego dostałem MXP zamiast difenidyny - konsystencja, smak, zapach i działanie identyko jak MXP brane później od pewnego vendora na "L" z wysoką czystością odczynników.
Napisz w sprzedawcach lub daj plis info PW.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"
W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.