Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
Mój pierwszy post. Jakiś czas temu wpadło mi w ręce DXM. Pierwsze kilka tripów mnie odmieniło. Między innymi rzucenie studiów własne mieszkanie praca. Ale czas mijał, a DXM stracił moc. nauczenie się na pamięć wątku powrót magi i zastosowanie wszystkich trików nic nie dało. Czas mijał ,a ja znów straciłem ambicje przestałem pisać artykuły do lokalnej gazety. Chodzi mi czy MXP lub dpd ma jakiś sens? Zadziała to na mnie jeszcze? Głównie chodzi mi o after glow, ale fajnie było by znów pojeździć na jedynym rowerze we wszechświecie po przez ponadwymiarową ścieżkę wszech bytu. Po DXM dalej mam fazy jak trzeba, jednak trwają ok 30 min z czego przez pierwsze 20 min rzygam. Czy te rc mają jakiś sens jeszcze? W obydwu wątkach nie ma jednoznacznej odpowiedzi.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 79 / 3 / 0
Chyba mój ulubiony dysocjant (chociaż ekspertem nie jestem - ale np. MXE próbowałem), ale BARDZO nieprzewidywalny i dość specyficzny.

Mówią (i jego selektywnośc względem NMDA to potwierdza), że jest to "pusty" dysocjant, z czym jednak się nie zgodzę. Paradoksalnie czułem większą glębie niż po metoksie, szczególnie widoczny był efekt antydepresyjny i takie poczucie dziwności.
Zarazem jednak OSTRZEGAM przed przedawkowaniem. Jak miałem swego czasu gieta to waliłem na oko i doszedłem do wniosku, że było to dużo za dużo. Nic złego się nie działo, ale po prostu urywał mi się film na peaku i nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że zamiast leżeć na wyrze to ODPIERDALAŁEM.
Chodziłem po domu, krzyczałem różne rzeczy, dzwoniłem do znajomych.
Ogólnie difka nie nakładała tej klatki na organizm mimo pozbawienia świadomości i logicznego myślenia. A więc sprawa bardzo przypałogenna.
Po dwóch takich odlotach ogarnąłem się i zmniejszyłem dawki i było ok, ale paradoskalnie brakowało tego mocarnego wejśćia i afterglow.
The muffin man is seated at the table in the laboratory of the utility muffin research kitchen (...)
  • 243 / 7 / 0
Próbował ktoś jakieś Nootropy do tego? Aniracetam, phenylpiracetam, noopept? Coś szczególnie polecacie?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 849 / 289 / 0
Jak dla mnie, do codziennego użytku, to, ten dysocjant jest wyjebany.
Odpłatne konsultacje na temat diet, nootropów, stymulantów, suplementów, uzależnień, zbijania tolerancji, anhedoni, depresji, porycia ponarkotykowego, harm reduction i innych.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
  • 243 / 7 / 0
da się gdzieś jeszcze oprócz legalnych dostać, bo u nich brak akurat...?
"Drugs are so fucking good... they're soo good. They're actually so damn good that they'll ruin your life. This is how good they are!" Louis C.K.
  • 594 / 35 / 0
dzy difenidyna to taki drobny, jak kawa z mlekiem jasny proszek który kurewsko żre jezyk ?
  • 420 / 43 / 0
Ciężko określić nazwę substancji po strukturze i kolorze.
Tak. Jest to żrąca substancja.
Uwaga! Użytkownik vlkodlak nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 146 / 8 / 0
Afterglow w tym wydaniu to jakas poetycka epopeja jest. Pierwszo klasowa antydepresacja.
  • 12 / / 0
mnie ten dysocjant w ogóle nie podszedł, w dodatku oferował kurewskie bóle kości, afterglow faktycznie przyjemny niemniej jest wiele lepszych dysocjantów
  • 683 / 112 / 0
[mention]TheBug[/mention]

Pytanie, z jakiego źródła brałeś? Kojarzę co najmniej dwa sklepy PL, powiązane osobowo, które sprzedawały albo przeżeniony sort, albo coś totalnie innego. Jestem na 98% pewny, że z jednego dostałem MXP zamiast difenidyny - konsystencja, smak, zapach i działanie identyko jak MXP brane później od pewnego vendora na "L" z wysoką czystością odczynników.

Napisz w sprzedawcach lub daj plis info PW.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
ODPOWIEDZ
Newsy
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.