ODPOWIEDZ
  • 62 / 7 / 0
Gdzieś czytałem, że MDA kiedyś było popularne tak jak MDMA dzisiaj. To był ten drag, po którym wszyscy chcieli tańczyć. Od samego MDMA w imprezowym settingu skuteczniejsza wydaje się nawet feta. Mocą stymulacja dorównuje kofeinie albo mikrodawkom kwasa. Ogólnie zwykła emka nie naprawi imprezy. MDA nikt nie próbuje ogarnąć, mało kto wie o istnieniu tego. To chyba byłby ten wymarzony profil działania: dłuższy czas akcji (peak do 4 godzin, gdy przy MDMA przy dobrych wiatrach 2), większa euforia, mniejsza empatia, dodatkowa otoczka wizualna oraz realna stymulacja.
25 grudnia 2019p420 pisze:
a no i co do cen to tak uczciwie dla obu stron to 200-300 za g
No właśnie, za tę cenę (200 - 300 zł) z odpowiednich źródeł można dostać tyle MDMA, żeby starczyło na całe życie. Dałoby radę tym wykarmić całą imprezę spokojnie. Ale kto dziś chce ćpać MDMA? To przestarzałe i każdy wie jak to działa.
Uwaga! Użytkownik GłupotaWeŁbie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2215 / 369 / 0
Nawet jeśli stoi po 300zł za gieta to się opłaca imo.
MDA to jest rozkurw, euforyczny łomot, jak się dużą dawkę zarzuci to serio nieogar jak skurwysyn.
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2876 / 267 / 0
^ oczywiście, po 100mg masz 8h rozpierdolu euforii, energii, w klubie cały wieczór przetańcztsz, MDA to potęga

beka jak ktoś przelicza to ile by miał za to MDMA, MDMA to jakieś popierdółki przy tym cudzie chemicznym
  • 3363 / 360 / 0
MDMA daje jak dla mnie moze 1/5 euforii MDA. Nie ma nawet porownania. Slyszalem ze polaczenie MDA + MDMA jest za to przekozackie. Nie mialem okazji jeszcze wyprobowac, ale moze jebne takiego miksa na nowy rok. Jesli macie protipy co do takich zabaw - prosze bardzo, mowta
  • 2876 / 267 / 0
MDA + MDMA jest zjaebiste, ale jednak MDA solo większy kozak

MDA + mef to jest rozpierdol po całośći
  • 2215 / 369 / 0
Dla odważnych dawka 150mg.
Ale trzeba się przygotować, koniecznie jakieś witaminki, izotoniki, gumy do żucia, słuchawki, muzyka wiadomo %-D ,
W klubie chyba najlepiej, bo masz miejsce do tańczenia, dobre nagłośnienie (ale nie do jakiegoś disco polo, konieczna ostra techniawka) i lampeczki kolorowe, MDA też daje fajne wizuale,
Wyjebany-euforyko-stymulanto-psychodelik.

Choć ja po dawce 75-80mg podbitej piracetamem też miałem niezły rozpierdol.

Można tutaj pisać i pisać,
ale ciężko opisać moc tej wspaniałej substancji.

Czy kupujesz gieta, czy działe na jedną noc,
warte to każdych pieniędzy.

Mix z MDMA oczywiście kozak też,
ale z mefem ? mhm, chyba trzeba dociągać do pieca ?
Pewnie jest niezłe oh ah, jak mefa wjeżdża %-D :extasy: :pacman:
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5171 / 925 / 0
Wydaje mi się że w mixach tym bardziej z mefem to można sobie latwo kuku zrobic.
Wszystko co pisze to fikcja literacka która nie ma nic wspólnego z rzeczywistością, historię opisywane na forum to moje sny.
  • 2876 / 267 / 0
miks z mefem euforia 11/10, oczywiście jedzone wszystko w rozsądnych dawkach wiec nikomu się nic nie stało, takie narkotyki to nie przelewki

a 150 mg to raz w życiu zjadłem, nie mogłem się nawet ns sekundę zatrzymać bo się kręciło w głowie i zapowiadało rzyganko, za duża dawka, nie polecam
  • 1 / / 0
Czy ktoś z was testował MDA w dłuższym okresie czasu (powiedzmy 3-4 lata używania 3 razy do roku)? Zastanawiam się jak rozwija się tolerka i czy MDA traci z czasem swoje piękno przy takiej częstotliwości brania.
  • 365 / 62 / 0
Jakie to są rozsądne dawki? Załóżmy, że wlatuje 100mg MDA, ile do tego dodać mewy i w jakim odstępie czasowym?
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.