Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 24 / 1 / 0
Jaki sort dostępny w stolicy teraz ?
  • 147 / / 0
Tam jest taka loteria.. Nie wiem. Miesiac i dwa miesiace temu, jak udalo mi sie kupic, to dostalem wrecz czarnego koloru.. Ani to kamien, ani proch. Troche grudki. Nie rozpuszczalo sie czesto do konca, tzn. duzo zostawalo smieci. Ale sam temat robil dobrze. Tyle ze, ja bez zadnego kontaktu, i po prostu udalem sie w jedno typowe miejsce, chwile poczekalem, i dostalem. Najlepiej jednak, jak bylo w postaci bezowego prochu, jak tu:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
usunięto - surv
  • 917 / 235 / 0
Ostatnio był beżowy,dobry całkiem,ja teraz wale sportowo to spalone 80 mg porobiło tak że musiałem rower prowadzić bo bałem się że zasnę jadąc. Kolor jak na zdjęciu u góry tyle że część w grudkach.W połączeniu z benzo to już wogóle jakaś masakra nodowałem i się zawracałem jak pijany.A ten czarny o którym pisze kolega wyżej też był kosior niezły. Ogólnie jakość od jakiegoś czasu jest dobra lub bardzo dobra.
  • 879 / 192 / 5
Czy tylko ja sie tak źle czuje po tym jasnym gównie w prochu? Z której bramy bym nie wzięła od miesiąca wszędzie ten strychninowy badziew.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 147 / / 0
24 marca 2019Klepsydra pisze:
Czy tylko ja sie tak źle czuje po tym jasnym gównie w prochu? Z której bramy bym nie wzięła od miesiąca wszędzie ten strychninowy badziew.
Chyba tylko Ty, ja się wczoraj czułem dobrze.
Z tym że bez tolerki, i w nos.
Beżowy ładny.
usunięto - surv
  • 3 / / 0
Klepsydra,ja też po tym jasnym takim pyle źle się czuje. Można to opisać jako przymulenie, ale czasem zaczyna mnie boleć głowa i ogólnie mdłości. Moi znajomi też narzekali. Niestety kupuje tylko na ulicy, bo nie mam lepszego źródła.
  • 917 / 235 / 0
Przerobiłem ostatnio tego jasnego w grudkach pare sztuk ale tylko vapując,nie jest jakims mocarzem ale jest dobry ,i zadnych efektów ubocznych nie zauwazylem, źródło to co zwykle.
  • 57 / / 0
Cześć, wróciłem ostatnio do grzania ale jak przestawałem skutecznie pozrywałem wszystkie znajomości i dojścia... czy jest w Wawie ktoś kto byłby skłonny pomóc? Porządnie się odwdzięczę ;) wybaczcie, że tu piszę ale jestem już mocno zdesperowany
  • 2372 / 317 / 0
24 marca 2019Klepsydra pisze:
jak wygląda ten temat po ugotowaniu ? Jasny kolor, ciemniejszy ? Przeźroczysty czy bardziej mętny ?
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 443 / 55 / 0
Jest kryzys z tenatem. Może być nawet tak że przez jakis czas pustki beda.
Ja widzialem i jasny sypki i jasny kosc miekka z piegami. Oba dobre. Aczkolwiek ta kostka oczko wyzej bym stawial.
Zadnych zlych efektow nie bylo czy to przy paleniu czy przy pukaniu.
Fotka w zalaczniku.

https://s10.ifotos.pl/img/201903290_qwqssqh.jpg
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.