Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 361 / 12 / 0
Niestety przebiłem wczoraj z kumplem gram etylofenidatu i pewnie tolerka jest duża. Chciałbym go używać w małych dawkach (10 mg - 20 mg), ile ma odczekać, by go stosować w takich dawkach do nauki?
Uwaga! Użytkownik 666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1081 / 32 / 0
20mg to za duzo do nauki, powiedzialbym absolutnemax 10-15
  • 70 / / 0
uwaga na miksy z alkoholem
ja przy małej dawce sniffem w trakcie imprezy zupełnie zapomniałem że to działa krótko.
piwo wchodziło jak woda lecz idealnie jak w zegarku cały alkohol uderzył mnie w jednej chwili, nagle straciłem kontakt z rzeczywistością urwał mi się film i podobno mocno szalałem.

tak więc uwaga przed pozorną trzeźwością!
  • 1472 / 196 / 0
A to wiadomo, na imprezach trzeba częściej stimy dorzucać, bo inaczej alko uderza w momencie :)

Ale takie picie na stimach odradzam w dużych ilościach, bo dużo większe obciążenie wątroby i kac wtedy jest.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 1987 / 108 / 0
lolex, bo do chlania to EPHa trzeba dorzucać co 1-1,5h. Jak tylko zaczyna za bardzo kręcić alk to myk do kibelka i za chwilę jesteś trzeźwy na kolejną godzinę. Tylko jak już się doprowadzisz do takiego stanu to nie pij dużo więcej.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 144 / 6 / 0
jestem doswiadczonym etylo-fanem,szczegolnie duzo bralem w UK gdzie byl w postaci pieknego krysztalu. teraz zastanawiam sie nad sprobowaniem palenia etylo. czy ktos z was waporyzowal?wart?
  • 144 / 6 / 0
jestem doswiadczonym etylo-fanem,szczegolnie duzo bralem w UK gdzie byl w postaci pieknego krysztalu. teraz zastanawiam sie nad sprobowaniem palenia etylo. czy ktos z was waporyzowal?wart?
  • 147 / 6 / 0
Da się wapo, ale ochydnie śmierdzi. Nie polecam.
  • 1784 / 30 / 0
Czym najbliżej można zastąpić etylofenidat? Żaden vendor nie ma.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 6 / 0
Podobno dają radę małe dawki pentedronu, który też jest NDRI. I z tego co mi wiadomo to alfy też są NDRI. Ale nie martw się, niedługo zapewe pojawi sie izopropylofenidat z 2x dłuższym czasem działania i mocniejszym powinowactwem w stosunku do receptorów dopaminowych ;) z tego co mi wiadomo nie jest on bardziej szkodliwy niż EPH.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.