Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 180 / 5 / 0
Orientuje się ktoś jak z cena Browna w UK? Będę jutro kupował i nie chce przepłacać.
Ten, kto gwiazdę w locie schwyta, sprawi dziecko mandragorze,
wie, skąd diabeł wziął kopyta, albo czemu gasną zorze, umie słuchać Syren śpiewu,
strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
zna krainy,
gdzie nie znajdzie fałsz gościny.
  • 397 / 32 / 7
brown za hard dla mne ;p...

prawdą to że mogę legalnie okreslona liczbe roslin hodować w UK?
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 13 / 0
kkrycha pisze:
prawdą to że mogę legalnie okreslona liczbe roslin hodować w UK?
Prawda, tylko to nie mogą być rośliny, których zabrania ustawa o narkotykach, zatem np koperek, rzeżucha, majeranek itp jak najbardziej można, krzaków konopi nie wolno ;-)
  • 146 / 3 / 0
W UK już koniec RC. nadszedł wielki BAN na wszystko, sklepy się zawijają i nie będą od kwietnia nawet wysyłać do UK. Część sklepów RC po prostu zniknie, reszta się przeniesie i z tymi vendorami (większością) z którą rozmawiałem w ogóle nie będzie wysyłać do UK.
Ma ktoś pojęcie jakby wyglądały przesyłki ze szwecji USA, bądź skądkolwiek indziej? Obecne sklepy które przenoszą się stanowczo nie będą wysyłać do UK.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 146 / 3 / 0
Spoko. Ale jakby ktoś miał jakiś update na temat sklepów które wysyłają do UK, niech pisze PW. Będę baaaardzo wdzięczny. Temat jest świeży i nawet na angielskich forach ciężko znaleźć konkretne informacje.
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Odeszła skalana !
  • 69 / 3 / 0
Po co kupować RC skoro jest taki łatwy dostęp do wszystkiego?
  • 1513 / 26 / 0
Fister pisze:
W UK już koniec RC. nadszedł wielki BAN na wszystko, sklepy się zawijają i nie będą od kwietnia nawet wysyłać do UK. Część sklepów RC po prostu zniknie, reszta się przeniesie i z tymi vendorami (większością) z którą rozmawiałem w ogóle nie będzie wysyłać do UK.
Ma ktoś pojęcie jakby wyglądały przesyłki ze szwecji USA, bądź skądkolwiek indziej? Obecne sklepy które przenoszą się stanowczo nie będą wysyłać do UK.
Mógłbyś napisać skąd takie info - jeden sklep się zwija czy zmienia nazwę ale to jak dla mnie nie powód do strachu. Sklepy poszerzają ofertę, wrócił do obiegu etizolam :)
mr_b∩ʁbꞁө
  • 146 / 3 / 0
Macie źródło na głownej:

http://services.parliament.uk/bills/201 ... ances.html, albo

http://www.legislation.gov.uk/.../pdfs/ ... 002_en.pdf

Kontakty są i nie boję się o dostęp do zwykłych dragów, chodzi mi o spektrum jakie oferowały sklepy RC. Łatwość przewiezienia dużo benzosów itp. Po koczkę za 40, czy 100 to ja sobie mogę zadzwonić w każdej chwili. Ale kto mi sprzeda bk-2cb, czy flubromazolam?
Odeszła skalana !
  • 1513 / 26 / 0
Faktycznie teraz znalazłem;
https://www.gov.uk/government/collectio ... -bill-2015
Nie wiecie jak sprawa w takim razie z etnobotaniką (salvia, Kratom, calea itp)?
mr_b∩ʁbꞁө
  • 146 / 3 / 0
Salvia 5-htp, cakea pewnie też bye bye . Kratom już od dawna nielegalny, ale łatwo można sobie zamówić z US. Nie wiem, czy teraz będą wysyłać każdy vendor mówi że w ogóle do UK nie będzie wysyłać.

Mówią że jako NPS mają być traktowane nawet nowe napoje energetyczne, więc sytuacja nie wygląda ciekawie.

Scaliłem. Jeśli chcesz chcesz coś dodać, edytuj wcześniejszego posta - jj
Odeszła skalana !
ODPOWIEDZ
Newsy
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów

Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.