ODPOWIEDZ
  • 232 / 15 / 0
23 października 2019xinpog7331 pisze:
W ubiegłą sobotę poszła tesla z jakiegoś marketu, rzekome 270mg. Na wejście weszła 1/4, jakąś godzinę później kolejna 1/4, było już dość ostro to z kolejnymi godzinami były kolejne dorzuty aż wjebałem całą. Szczerze mówiąc to miałem kompletną wyjebę w dawkowanie, dopiero dzisiaj wyczytałem że 270mg to dużo za dużo (ważę prawie 100kg). Ile razy bym nie jadł kółek to nigdy nie miałem jakiejś ostrej psychodeli, tylko obraz czasem tak jakby kopiował się w stylu zlagowanych okienek na windowsie xp jak się nimi ruszało. To normalne?
Jeśli się nie mylę to w wątrobie(?) jakiś %(chyba 5-10) przyjętego MDMA zamienia się w MDA, więc to jak najbardziej normalne, że będziesz miał trochę psychodelii. Poza tym sama emka ma właściwości psychodeliczne(dużo mniejsze niż rzeczone MDA, ale jednak). Dodaj do tego MDA o którym wspomniałem wcześniej i przy sporych dawkach będziesz miał fajne jazdy. Ja za każdym razem jak się skupię to widzę różne rzeczy, np ludzi zmieniających się w kamień(głowa zostaje normalna xD), jakieś czapki, kapelusze, a najczęściej to widzę okulary na nosach innych ludzi. Znajomy z kolei widział drugiego kolegę, którego spotkaliśmy kilka godzin wcześniej i miał też flashbacki z tego co się działo parę godzin wcześniej.
  • 279 / 1 / 0
potwierdzam tesle sa na MDMA wszytskie kolory w mniejszcej lub wiekszej zawartosci mg. Swoja droga to od tesli dawno nie bylo przynajmniej przezmoje rece sie nie przewinely mocniejsze pixy
  • 921 / 276 / 0
@MegaMotyl

Pojebałeś wątki.
To wątek o MDA, a nie o MDMA.
Dwie różne Substancje Panie Kolego :)

post3290344.html#p3290344
post3290210.html#p3290210
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 15 / 5 / 0
23 listopada 2019MegaMotyl pisze:
potwierdzam tesle sa na MDMA wszytskie kolory w mniejszcej lub wiekszej zawartosci mg. Swoja droga to od tesli dawno nie bylo przynajmniej przezmoje rece sie nie przewinely mocniejsze pixy
Z tym że wszystkie to chyba trochę poleciałeś, bo te tabsy to zależy jaką producent ma pod ręką aktualnie foremkę. Kiedyś dostałem tabsa w kształcie kota a z tyłu było wytłoczone "M-CAT" i ucieszyłem się jak sam skurwysyny że dostałem pixe na mefedron, prawie się ze szczęścia zesrałem bo takie same tabsy znalazłem na markecie tylko w innym kolorze i komentarze oraz opis produktu potwierdzały że tam jest mefedron. Ale niestety w mojej była MDMA, co sprawdziłem organoleptycznie a potem marquisem.
Odczytam wiadomość zaszyfrowaną 🔗kluczem PGP
https://keys.openpgp.org/search?q=tigerade76%40gmail.com
  • 49 / / 0
Próbował ktoś flipa z grzybami?
Planuje wrzucić najpierw koło 1g suchych łysiczek i po ustabilizowaniu efektów ok 80mg MDA. Wszystko będzie na imprezie muzycznej w psychodelicznym klimacie. Nie jestem amatorem psychodelii (w bagażu doświadczeń wszystkie grupy sajko + combosy z innymi empatogenami), ale z MDA będzie to moja pierwsza styczność. W związku z tym nie mam pojęcia jakiej mocy spodziewać się po dorzuceniu MDA, bo czytając wątek odnoszę wrażenie, że jest to dosyć mocarna substancja, ale ze względu na jej profil działania bardzo chce jej spróbować w takich okolicznościach.
  • 52 / 10 / 0
27 listopada 2019zawodnik pisze:
ale z MDA będzie to moja pierwsza styczność. W związku z tym nie mam pojęcia jakiej mocy spodziewać się po dorzuceniu MDA, bo czytając wątek odnoszę wrażenie, że jest to dosyć mocarna substancja, ale ze względu na jej profil działania bardzo chce jej spróbować w takich okolicznościach.
Ja na twoim miejscu odpuscilbym sobie te grzyby wcześniej. Jak pierwszy raz bierze się jakąś substancję, a ty robisz to jeszcze na festiwalu, to lepiej nie miksować tylko "zaznajomić" się z nią solo, żeby zobaczyć jak twój organizm na nią zareaguje.
  • 365 / 62 / 0
Jak jest z cenami MDA na DM? Skąd najlepiej kupować (kraj?). Piguly czy kryształ? (odpowiedź chyba jasna ale wole się upewnić XD). Polecacie z czymś wymieszać? Np. MDMA?

Mega bym chciał zmiksować z 4-MMC ale dojścia do dobrego mefa nie mam

-----------------------

// proszę o scalenie

Ogólnie da się jakoś łatwo albo i nie łatwo poznać wyjebke? Kurwa, że ja dopiero teraz trafiłem na wątek o MDA %-D

Muszę skolowac do sylwka i połączyć z MDMA, to będzie kurwa najlepsza impreza w życiu XD już się jaram jak dziecko...

Scalono. taurinnn
Uwaga! Użytkownik YoungestFlexer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 211 / 6 / 0
wie ktos co jest na czarnych sowach na poludniu?
  • 2876 / 266 / 0
jakybyście zjedli MDA to byście nogami dotykali uszu przy tym tańcząc a nie rozpływali się jak przy MDMA

miks z 4-MMC (ja jeszcze wtedy alko, bo sylwester) przeinstensywnie euforyczny, jeden koleżka aż zapomniał jak się mówi, nie polecam dla początkujących, po tym miksie przeżyłem chyba euforię życia, albo przynajmniej top 5

a no i co do cen to tak uczciwie dla obu stron to 200-300 za g
  • 49 / / 0
Zgodnie z tym co pisałem (mimo tego że odradzaliście), ma pierwsze spotkanie z substancją poszło najpierw 1.2g suchych łysic + 80mg MDA po peaku. Przyjemne i nienachalne doświadczenie. Duże otrzeźwienie umysłu i dodatkowe wyostrzenie percepcji po wrzuceniu MDA. Na koniec morfujące cevy w których dało się odczytać wiadomości zapisane "kosmicznym" alfabetem (wtf). Stan którym dało się sterować - oddając się muzyce było dopiero pełnia efektów o której tutaj się wspomina. Samopoczucie na zejściu ekstra. O dziwo mała utrata apetytu jak na stymulant. Uprzedzam pytania: MDA testowane 2 odczynikami - Marquisem i Mecke. Wynik jak najbardziej pozytywny.

Teraz pojawia się kolejne pytanie: czy może wypowiedzieć się ktoś kto flipował to z LSD?
Zostało mi około 65-70mg i chciałbym to połączyć z 75ug czystego LSD (jestem wrażliwy na kwas bardziej niż na inne psychodeliki). Timing przyjąć taki jak przy klasycznym candyflipie, czy może wrzucić MDA wcześniej (ze względu na dłuższy czas działania i przyjemniejsze zejście)? Zależy mi też na wypowiedzi osoby która robiła takiego flipa i też jest w stanie po krótce porównać efekty w zestawieniu do klasycznego candyflipa.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

65% Amerykanów popiera legalizację marihuany na poziomie federalnym

Analiza sondażu Emerson College Polling (sierpień 2025).