ODPOWIEDZ
  • 324 / 76 / 0
22 czerwca 2026pandudzik pisze:
30 kwietnia 2026CandyNeko pisze:
Nie ma chyba nic gorszego niż poczucie że nawet to w życiu nie wyszło....
To prawda, 2 miechy temu już wisiałem, ale jednak zszedłem z tej drabiny. Nie ma tygodnia, żebym nie żałował tego, że odpuściłem...
Jak rodzice jeszcze żyją to nie warto ! Serio co by ktoś nie myślał podstawową misją nas jest pochować gonie i należycie swoich rodziców!
A później rubat co chceta wieszajcie się, pod pociąg podstawiajcie, utopcie się, zabijcie lekami jak dzieci nie macie to już nie ma większego znaczenia !
and its going to suck.
It's not going to be fun.
  • 3 / / 0
Moje dziecko popełniło samobójstwo. Zjadło jakieś prochy.
Dla matki to największa tragedia z możliwych i tak naprawdę koniec życia. Zresztą, po czymś takim rodzic sam się zastanawia czy tego nie zakończyć... Mimo wszystko żal tych którzy jeszcze zostali. Byliby podwójnie osieroceni.
Nie róbcie tego swoim rodzicom.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.