Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 58 / 12 / 0
To jest wina producenta. Skoro MM jest szczelnie zapakowana, tzn. że ten susz był już taki w momencie pakowania. Pewnie idą do nas jakieś resztki przeleżane w kącie, bo póki co rynek MM jest u nas mały, w porównaniu do np. Niemiec. To powinno być karane, sprzedawać takie badziewie za takie pieniądze, w dodatku na receptę i nie mówię tylko o s-lab, ale też o aurorze, bo jak kupiłem raz a20 i raz a22, to były zbyt suche i działały słabo. Nigdy za to nie zawiodłem się na jakości spectrum therapeutics, próbowałem wszystkie i nawet canopy growth 8 był dla mnie mocniejszy w działaniu niż a20.
  • 480 / 73 / 0
@kulitom ojj tak Canopy Growth ma super jakoś. Red no 2 jest spoko i 8% też fajne.
Na YouTube widziałem kolesia, który miał na biurku z kilka odmian Auror w Niemczech.
Teraz wszedłem na stronę https://www.auroramedicine.com/de/mediz ... neimittel/
11 produktów mają a my 3, z czego trzeba na nie polować.
  • 853 / 56 / 0
Miałem do wyboru JH za 750 albo MK, za 800...na końcu okazało się że też Mango, które ponoć zdecydowanie lepiej się sprzedaje niż Master Kush. ale że już zdecydowałem się na MK, to też tak poszło. Swoją drogą, nigdy nie spotkałem się z tak wyluzowaną kierowniczki w aptece. Ma w planie sprzedawanie waporyzatorów;), czy też tych torebek, które zapobiegają przesuszeniu. Z 10 minut tam spędziłem na mocno ironicznych gadkach;).

Co do meritum. W porównaniu do BB, mniej sucha.Same topki, takie kozie boboki. Działanie(vapo), wolno rozkręca się ale nie mam zarzutów co do mocy. Fajna relaksacyjna odmiana.

BTW. Czy ta zmiana że trzeba mieć minimum 12 miesięcy wizytę stacjonarną, żeby można było przepisać on-line receptę, obejmuje też medyczą? ,
  • 58 / 12 / 0
Może nie będzie potrzebna wizyta stacjonarna, tylko telefoniczna bądź online. Wszystko się okaże po wejściu nowych przepisów. A czy w ogóle ktoś wie, od kiedy to ma wejść?
  • 2 / / 0
16 kwietnia 2023pierwszynoseuropy pisze:
15 kwietnia 2023EmeritusIII pisze:
siema, niedawno dostałem receptę na 15g CANNABIS FLOS S-LAB THC 18%, CBD <= 1 i mógłby ktoś powiedzieć jaki to byłby orientacyjnie koszt (najlepiej warszawa) i czy pomaga na ból osobom po złamaniach?
pozdro
650 do 1100 zl

Cześć
a w jakiej aptece kupisz za 650?
Ostatnio zmieniony 10 maja 2023 przez YauhenYauhen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2 / / 0
Cześć
w której aptece we Wrocławiu najtaniej kupię Cannabis Flos THC 18% CBD ≤ 1% ?
  • 480 / 73 / 0
Warszawa i okolice to koszt 60 zł za gram. Nie ważne jaka odmiana. Kupowałem canophy 8% 5g 320 zł.
5g blueberry równe 300 zł.
Aurora 22 10g 630 zł.

Czasem apteka sobie dolicza 20-30 zł za ,,sporządzanie surowca" gdzie dają fabryczne pudełko.
  • 1986 / 328 / 0
Ja wziąłem sobie bluberry 30g. Pierwsze op zrealizowałem na wyjeździe i poszło aż 840 ale kolejne 15g kupię w swojej sprawdzonej aptece za 777 (15g). Do aurory raczej przez jakiś czas nie wrócę, przyjemniej działa na mnie obecnie Blueberry ale pewnie przy kolejnej wizycie sobię podmienię i wezmę pewnie 15 g bb ale też 10-15 czegoś nowego może ten kush od s-labu, który jest tu wychwalany. Aurora 20 to przekozak, żeby nie było, po prostu ostatnio mam chęć poeksperymentować- jagoda była strzałem w 10 więc dlaczego nie wypróbować innych produktów s-labu/tilray'a :liść: ale na najbliższy miesiąc mam 30g BB i jestem mega happy!
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 2302 / 397 / 0
O Panie, 30g na najbliższy miesiąc to 1g dziennie, bania nafufana zielonym chrustem.
Uwaga! Użytkownik mietowy3 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 156 / 0
Pisałem jakiś czas temu, że miałem ziarenko w suszu od S-Laba. Moczone 24h, kilka dni na mokrej gazie i psi fjut z tego wyszedł.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej

Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.