Tylko i wyłącznie szklany słoik.
Pierwsze co zrobiłem, to przesypałem z samarki do słoika i wrzuciłem regulator wilgoci.
Te słoiki po Canopy są spoko. No sam sobie odpowiedziałeś, że czujesz zapach, więc jest coś nie tak z szczelnością.Jak wsiadam do auta ze słoikiem, to nikt nic nie mówi, a jak wsiadłem z tą samarą z apteki, to było czuć w całym aucie.
https://mgr.farm/aktualnosci/wazne-zmia ... aniczenia/
Ogólnie projekt ok dla obecnych pacjentów, możliwe że dostępność się poprawi jak ubiją automaty. Zobaczymy co ostatecznie wejdzie w życie.
Ogólnie wygląda że nam nie grozi odcięcie od zioła z aptek.
https://www.weednews.pl/recepta-na-medy ... isterstwo/
Także nie wiem ocb.
07 maja 2023aurora20 pisze: Przesadzacie z tymi pochłaniaczami wilgoci. Ja zawsze przesypuję do słoika, np ostatnio zakupione blueberry (tilray 18%)od razu do dopasowanego szklanego słoja (taki że cały po wieczko jest full). 15g to dla mnie 1 miesiąc więc nie ma mowy o żadnym wysuszeniu. Nie wiem jak jest, gdy ktoś tak trzyma np pół roku....
BTW, bo i tak będę dzwonił, ale teraz częściej jest w aptece JH(głównie sativa), czy MK( głównie indica)?
08 maja 2023gbu pisze:Ja dostałem na starcie BB przesuszone. Nie musiałem młynka używać bo kruszyło się w palcach Oczywiście też poszło od razu do słoja ale jak widać i tu sorty różną się.07 maja 2023aurora20 pisze: Przesadzacie z tymi pochłaniaczami wilgoci. Ja zawsze przesypuję do słoika, np ostatnio zakupione blueberry (tilray 18%)od razu do dopasowanego szklanego słoja (taki że cały po wieczko jest full). 15g to dla mnie 1 miesiąc więc nie ma mowy o żadnym wysuszeniu. Nie wiem jak jest, gdy ktoś tak trzyma np pół roku....
BTW, bo i tak będę dzwonił, ale teraz częściej jest w aptece JH(głównie sativa), czy MK( głównie indica)?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.