Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1525 / 196 / 0
Jamedris, przykro mi, ale wg. moich wieloletnich doświadczeń, filtr z papierosa jest o wiele gorszy od wacika na końcu pałeczki uniwersalnej "do uszu, do nosa, do dupy, nie pomylić kolejności".
Ponieważ przerabiam MST na herę, więc wymagana jest dobra filtracja, po wielu próbach wyszło mi wyraźnie, że wacik jest lepszy.
Tak samo o wiele lepsze są MST-ki od Sevredoli, których też przerobiłem setki.
Po pierwsze MST 100 i 200 nie zawierają laktozy, po drugie ilość wypełniaczy, zwłaszcza w MST200 w porównaniu z Sevredolem jest minimalna, a talk którego w Sevredolach jest sporo, lubi w pewnej części przejść do roztworu, przy częstym podawaniu może zatkać naczynia włosowate w płucach, tworząc tzw. ziarniaki, lub w mózgu, co może skutkować udarem niedokrwiennym.
Jeśli mamy jakiś wybór, to numerem uno powinny być MST-ki 200.
A jeśli chodzi o włokienka, to te z acetatu, z których wykonywane są filtry papierosowe są naprawdę niebezpieczne w porównaniu z watą, zresztą łatwiej oddzielają się od filtra, niż włókienka waty, mocno skręcone na końcu pałeczki.
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 361 / 41 / 0
^ Chciałam niedawno spróbować Twojego patentu z patyczkami. Czytałam już w innym miejscu jak o tym pisałeś. Niestety ku mojemu zaskoczeniu patyczek nie pasował do dziubka strzykawki, by go tam wsadzić i przez to zaciągnąć roztwór.
  • 520 / 18 / 0
@up: ja pierdole ostatnio tak właśnie z ciekawości, po przeczytaniu posta SD o patencie z patyczkiem do ucha, spróbowałem tego. Kurwa też nie pasował patyczek, średnica przekroju była za duża - więc, kurwa, rozszerzyłem dziubek strzykawki 20ml jednym z końców nożyczek - ciężko Wam jest czasem pomyśleć wszystko chcielibyście mieć na tacy. Ja się wszystkiego sam uczyłem i jest gitara a jak czytam niektórych..porażka i dziecinada - nie wiecie z czym zadzieracie xDD
  • 879 / 189 / 5
stary dziad pisze:
Jamedris, przykro mi, ale wg. moich wieloletnich doświadczeń, filtr z papierosa jest o wiele gorszy od wacika na końcu pałeczki uniwersalnej "do uszu, do nosa, do dupy, nie pomylić kolejności".
A co myślisz o zastosowaniu filtrów papierosowych wykonanych z celulozy Mascotte Slim Organic albo zwykłych tamponów?

Mi również dane było zapoznać się z wykresem przedstawiającym filtry papierosowe w dobrym świetle, jako produkt przewyższający skutecznością tradycyjną watę. Niepokoją mnie jednak te włókna z tworzywa sztucznego.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 1525 / 196 / 0
Eh, przecież już kiedyś wcześniej pisałem, że patyczek może nie chcieć wejść i ....też rozszerzam dzióbek strzykawki nożyczkami, jak thomer. Wystarczy k... pomyśleć, myślenie ma kolosalną przyszłość!
Je ne regrette rien.
God Fuck USA
Prawica jest bardziej odrażająca od obrzyganej :kotz: , psiej kupy leżącej na trotuarze.
PiS-ory brudne liżą wory, a Kukizowcy i narodowcy pałają miłością do cipy owcy.
KORWiN vs. Nowoczesna: bitwa dwóch gówien w sedesie.
  • 361 / 41 / 0
Spoko wpadłam na to jeszcze zanim napisaliście, ale już mi się nie chciało tu wracać i edytować posta.
Chwilowe zaćmienie umysłu kaźdemu się może zdarzyć ;)
  • 370 / 21 / 0
@stary dziad
Masz rację co do najlepszego doboru tabletek, jak i filtrowania acetylowanej majki poprzez wacik z patyczka do ucha. Zdecydowanie lepiej i wygodniej filtrowało mi się roztwór poprzez ów wacik, niż filtr od fajki, który często w przypadku MSTków miał niemiłą tendencję do tracenia swoich "właściwości filtrujących" i stawał się zwyczajnie zwykłą przeszkadzajką, która w dodatku nasączała się jakże cennym roztworem. Jedyne co sie dawało zrobić potem z takimi starymi, zaschniętymi filtrami to uzbieranie ich kilku sztuk i ponowne zalanie wodą, zawsze robiłem tak kiedy towar był już na wykończeniu. "przepłuczka" z 4-5 filtrów potrafi na prawdę nieźle porobić :)
  • 235 / 6 / 0
Nie sadzilem ze iv jest takie proste...I to wejscie:)Tylko dochodze juz do 80mg w ciągu tygodnia i czasem mysle ze trampek doustnie(procz wjazdu) jest lepszy.Tylko czemu...?
  • 879 / 189 / 5
Najlepszym sposobem dopasowania dzióbka strzykawki do końca patyczka z watą, jest moim zdaniem włożenie weń ząbka widelca. To znacznie szybsza metoda, niż bawienie się nożyczkami.
Masz problem z wypadaniem z żyły? Spróbuj podczas iniekcji patrzeć na igłę, nie na tłoczek.
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
  • 235 / 6 / 0
Jak uważacie:Wale M. w szkle 20/1 dochodzę do ponad 80mg czy 120 bedzie w granicy rozsadku czy pukac powoli i czaic "jak jest"? Pytam bo wydaje mi się,że im szybciej wtloczę tym lepsze pierwsze efekty tego "boom" :) a zapaści wolałłbym uniknac. Chyba że tylko tak sobie ubzdurałem??.A jeszcze małe spostrzezenie:Po paru dniach lepiej odczuwam działanie M. Antytolerancja? :) Receptory? Moje wymysły?
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ
Newsy
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.