Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 977 / 223 / 0
Śpicie po baklo normalnie? Raz że stymuluje i pójście spać wieczorem odkładam co chwilę to się wybudzam. Po 75mg jestem senny, poszedłem spać o 1:00 i z zegarkiem w ręku budzę się co godzinę, by o 6:00 już nie móc zasnąć, jest to dla mnie o tyle istotne że ostatnio wróciłem do ćwiczeń i wypadałoby jakąś porządną regeneracje robić (chociaż nie mam pojęcia na ile sen po baklo jest "regenerujący"). Pregabę jak 150mg wziąłem to spałem jak zabity 8h i wstawałem rano wypoczęty, po baklo wstaje zmęczony, spocony i w kiepskim nastroju.
  • 591 / 79 / 0
Trudniej się zasypia. Oczy lecą, a nie możesz zasnąć.

Kurwa, dużo tu nowych użytkowników. Bierze to ktoś z Was na alkoholizm? Jak ja?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 1174 / 225 / 23
@Baltimore
Ja biorę na ból istnienia
  • 8 / 3 / 0
Potrzebuję porady co do dawkownia. Jadłam już kiedyś baclo, ale wychodząc z ciągu stimowego, gbl-owego także usypialam klonem lub alko żeby przespać cały dzień i noc. Ale do rzeczy. Kupiłam wczoraj baclo, wiedziona pochlebnymi opiniami tutaj na forum, i trochę się zawiodłam. Zarzucilam 1 normalnie i 2 nosem. Miał działać od razu po wciągnięciu nosem, a zadział po jakiś 3 godzinach. Przez brak efektów odrzuciłam jeszcze 4, czyli łącznie 7 z 25mg. W gruncie rzeczy cieszę się, że usnęłam u siebie na podwórku przy rodzicach rozmawiając z ciocią, a nie w sklepie, bo już wtedy zaczęło mnie bujać. Jakie polecacie dawki żeby było miło? Ważę jakieś 60 kg
Jak masz chujowy dzień, hej, olej wszystko i weź wdech
Życie przemija raz dwa, szkoda czasu na brednie ✌️💚
  • 172 / 20 / 0
30 lipca 2021Morfeo pisze:
@Baltimore
Ja biorę na ból istnienia
Da się w ogóle baclofen brać latami w małych dawkach? Pregabaline się bierze i latami, jak jest z baclofenem? To bezpieczne w ogóle?
  • 1174 / 225 / 23
Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
  • 172 / 20 / 0
31 lipca 2021Morfeo pisze:
Suplementacja na baclozwał. Chodzi mi o samą GABA-B, przy założeniu, że nie było ciągu tylko np. jednodniowy.dwudniowy wypad z dorzutami większych dawek. Z tego co wiem to witaminy z grupy B pomagają, coś jeszcze pomoże w ustabilizowaniu?
Kurwa no mam ten sam problem, ciąg 4 dniowy na 75 mg i pierwszy dzień odstawki i już drzemka 2 godziny w dzień i przyśnił mi się do chuja taki koszmar, że już godzinę siedzę normalnie przestraszony to trafiło w najukrytszy lęk który ostatnio wypieralem z pamięci, dokładnie to czego się bałem i miałem przez to ciężki okres w życiu ostatnio
Czyli standardzik, już odstawiłem to w pizdu i przez ten sen aż boję się wracać %-D
  • 977 / 223 / 0
31 lipca 2021Pdoly pisze:
Przez brak efektów odrzuciłam jeszcze 4, czyli łącznie 7 z 25mg. W gruncie rzeczy cieszę się, że usnęłam u siebie na podwórku przy rodzicach rozmawiając z ciocią, a nie w sklepie, bo już wtedy zaczęło mnie bujać. Jakie polecacie dawki żeby było miło? Ważę jakieś 60 kg
175mg to już przedawkowanie, mogło się jeszcze rzyganiem skończyć. Sniffem zawsze będą straty może dlatego było słabo, następnym razem po prostu zjedz, na pusty żołądek po 1h czuć działanie. 50mg to maks dawka od jakiej bym zaczął, u mnie 75mg grubo zaczyna bujać do snu, mdlić i robić się nieprzyjemnie.
  • 392 / 95 / 2
31 lipca 2021Morfeo pisze:
Zabrzmi diabolicznie, ale może fenibut. O wiele dłuższy okres 1/2, więc da się pospać, odpocząć i z każdym dniem zażywać mniej. To może być sensowne, bo przerwanie nawet miniciągu na baklo to jednak szok dla organizmu.

Trochę osób na reddit i bluelight poleca fasoracetam, choć ten raczej służy do upregulacji receptora, resetu wysokiej tolerancji na agonisty GABA-B.
!מרנא תא
  • 1174 / 225 / 23
Dalej nikt mnie nie zrozumiał. Wyobraźcie sobie, że zjedliście bardzo dużą dawkę np. o 12 i potem o 18. To żaden ciąg. Potem macie złe humory z 2-3 dni. Czy jest jakiś sposób na wspomożenie gaba-b w ciągu tych 2-3 dni?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.