Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 20 / / 0
22 stycznia 2017999666 pisze:
Czy miał ktoś styczność z czymś takim?

[ external image ]
Te Pink Anonymous, maseczki, pozwoliły mi osiągnąć stan którego poszukiwałem przez lata, łykaj, bez obaw :*) , legitne. Zalecam 2 na noc. Zarzucić jedna a kiedy bedzie spadać to dorzucić, miłego.
  • 14 / / 0
ah to są maski Anonymous? Nie wiedziałem, co to jest, i co wpisać w Pillreport. Obyś miał rację :)
Uwaga! Użytkownik 999666 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
23 stycznia 2017donotPANIC pisze:
22 stycznia 2017999666 pisze:
Czy miał ktoś styczność z czymś takim?

[ external image ]
Te Pink Anonymous, maseczki, pozwoliły mi osiągnąć stan którego poszukiwałem przez lata, łykaj, bez obaw :*) , legitne. Zalecam 2 na noc. Zarzucić jedna a kiedy bedzie spadać to dorzucić, miłego.
JA różowe Anonimusy miałem inne, bardziej jaskrawy kolor - bdb [duckduckgo - "pink anonymous mdma], szare(siwe) truskawy konkret, polecam, brać po jednej i później dobierać bo uuuuu... trzepią
  • 1 / / 0
lęk przed tymi "myszkami miki" jest nieuzasadniony? żreć to?
[/quote]

Ja osobiście "żreć" polecam jak najbardziej, o ile masz to "szczęście" wiedzieć wcześniej co tam siedzi. Ja kupiłam dosyć przypadkowo (pomorskie), w ferworze techno imprezy, pożarłam i nieprzygotowana na taką "kwaśną" fazę trochę się zaskoczyłam. Skład, tak do procentów, określiłabym (mniej więcej, wiadomo) 70% 2C-B i 30% MDMA. Z początku wjechało trochę mkowo, światło i muzyka takie ładne, a toaleta nagle taka wygodna, potem już jakieś dziwne znaki na telefonie, litery zamieniają się w rosyjską cyrylicę, ziomek ma jakąś czerwoną, wręcz karmazynową twarz, a DJ gra od tyłu. Mimo to, kiedy się zorientujesz, że to faza, że właśnie wjechało i niekoniecznie było to MDMA (dopiero po przebudzeniu ogarnęłam, że siedzi tu wlasnie 2C-B) - mega fajnie i prosto jest to udźwignąć i ogarnąć. Potem powrót do domu i dorzutka jeszcze po połówce (z początku zjedzona cała) - i wtedy najpiękniej, zdecydowanie lepsze set&settings pozwalało oddać się fazie. Dość ostry bodyload, dużo dreszczy, ale w sumie nie jakoś szczególnie nieprzyjemne, pamiętam, że miałam w głowie myśl taką, że oh wow, właśnie odczuwam w każdym mięśniu tę pigułę, płynie sobie przeze mnie, ale super. W powietrzu wyczuwałam każdą cząstkę wilgoci, obraz się rozjeżdżał i tak leniwie mienił na różne kolory. Wszystkiemu towarzyszyła czysta euforia i mimo, iż czasami za ciężko to i tak, tak jak wspomniałam, dało się to ogarnąć.
Generalnie, podsumowując, polecam, sama na pewno zrobię sobie jeszcze zapas. W ogólnej ocenie 8,5/10, z czego 1,5 pkt odejmuję za to, że pod koniec już trochę męczyfaza, że tak to nazwę, mielonka z mózgu, ale taka nawet do pośmiania o ile się ma jakiegoś ziomka przy sobie :-D
  • 2 / / 0
22 stycznia 2017d2191af175 pisze:
21 stycznia 2017d2191af175 pisze:
Ma ktoś jakieś informacje na temat tego cuda (województwo Kuj-Pom)?

[ external image ]
Po testach można wywnioskować że może w nich siedzieć nieduża ilość mdxx + może jakieś nieduże dawki słabego stymalanta. Wyimaginowani testerzy wzięli po 2 na pełne żołądki, a następnie po godzinie od wejścia kolejne 2 i po następnej godzinie 1. Wejście stosunkowo szybkie, około 30 minut. Działanie łącznie około 4,5 godziny. Co do zaśnięcia to ciężko to określić, ponieważ posiłkowali się flubromazolamem.
tak, po 3,5 czułem się tak jak nieraz wystarczała tylko jedna... ktoś pisał, że jest kilka rzutów tych goldów, lepsze i gorsze, ja miałem mniej szczęścia :motz:
  • 2 / / 0
Próbował ktoś? Wiecie może na jakich to substancjach? [ external image ]
  • 758 / 44 / 0
23 stycznia 2017AmKon pisze:
22 stycznia 2017d2191af175 pisze:
21 stycznia 2017d2191af175 pisze:
Ma ktoś jakieś informacje na temat tego cuda (województwo Kuj-Pom)?

Po testach można wywnioskować że może w nich siedzieć nieduża ilość mdxx + może jakieś nieduże dawki słabego stymalanta. Wyimaginowani testerzy wzięli po 2 na pełne żołądki, a następnie po godzinie od wejścia kolejne 2 i po następnej godzinie 1. Wejście stosunkowo szybkie, około 30 minut. Działanie łącznie około 4,5 godziny. Co do zaśnięcia to ciężko to określić, ponieważ posiłkowali się flubromazolamem.
tak, po 3,5 czułem się tak jak nieraz wystarczała tylko jedna... ktoś pisał, że jest kilka rzutów tych goldów, lepsze i gorsze, ja miałem mniej szczęścia :motz:
te goldy to fake pills są na x-CMC ~200mg nie chce mi sie szukać nawet
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 758 / 44 / 0
24 stycznia 2017MrocznyKosiarz pisze:
Próbował ktoś? Wiecie może na jakich to substancjach?
qp bylo pare stron wczesniej
Purple in the morning, blue in the afternoon, orange in the evening and green at night.
Just like that, one, two, three, four...
  • 13 / / 0
No i takie opisy jak koleżanka to rozumiem, już wiem na czym stoje jeśli chodziło Ci o żółte. To na impreze lepsza by byla jako ostatnia na finał ; ; ). Ja ponawiam pytanie o te guziczki THE NORTH FACE z napisem, kształt taki trapez, kolor jasny zieleń. Ktoś coś mógłby mi o nich napisać? Zbieram skład na tranceformations i wole nie mieć krzywych niespodzianek.
  • 2 / / 0
24 stycznia 2017grv2 pisze:
24 stycznia 2017MrocznyKosiarz pisze:
Próbował ktoś? Wiecie może na jakich to substancjach?
qp bylo pare stron wczesniej
Przelecialem 40 stron wstecz i nie znalazłem tematu o tych różowych qp.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.