Podales sam nazwę leku jaki chcesz czy droga silnej manipulacji przez wykluczenia kolejbych pozycji az zostal tylo - no coz poczac- oxycodon? ;D
"Rutyna to rzecz zgubna "
18 czerwca 2020mrfuter pisze: Wam ta oxy smakuje? Też macie takie wyrzut histaminy? Po morfinie tego nie ma. Mówie o p.o
Nie mam żadnego wyrzutu histaminy po oxy. I jadlem kilku różnych firm i każdy smakuje inaczej. Także czysty Oksykodon jest chyba bez smaku - całą robotę robią wypełniacze. Poza tym to trzeba jedną dwie tabletki pogryźć także jakby źle nie smakowało to nie jest żaden problem a smakuje normalnie. Jak miałem kiedyś po 4/5 tabletek tramalu 200 jeść nie byłem w stanie tak okrutny chemiczny smak że raz straciłem towar bo się porzygałem w czasie konsumpcji . Od tamtego czasu jak mi się tramal zdazał to tylko na pył rozgnieciony, wrzucony do kubka jakiegoś soku z intensywnym smakiem i wypity haustem. Ale Oxy nigdy takich problemów nie robiło.
Jak MST jadłeś doustnie to się niewiele różni.
19 czerwca 2020Mordarg pisze:18 czerwca 2020mrfuter pisze: Wam ta oxy smakuje? Też macie takie wyrzut histaminy? Po morfinie tego nie ma. Mówie o p.o
Nie mam żadnego wyrzutu histaminy po oxy. I jadlem kilku różnych firm i każdy smakuje inaczej. Także czysty Oksykodon jest chyba bez smaku - całą robotę robią wypełniacze. Poza tym to trzeba jedną dwie tabletki pogryźć także jakby źle nie smakowało to nie jest żaden problem a smakuje normalnie. Jak miałem kiedyś po 4/5 tabletek tramalu 200 jeść nie byłem w stanie tak okrutny chemiczny smak że raz straciłem towar bo się porzygałem w czasie konsumpcji . Od tamtego czasu jak mi się tramal zdazał to tylko na pył rozgnieciony, wrzucony do kubka jakiegoś soku z intensywnym smakiem i wypity haustem. Ale Oxy nigdy takich problemów nie robiło.
Jak MST jadłeś doustnie to się niewiele różni.
10 sierpnia 2020surveilled pisze: A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
Haha lol a ja Ci wykład o smakach chemicznych otoczek jebłem . Widzisz. ... Takie rzeczy się dzieją
O żadnej kodeinowej rozkoszy, miłości do wszystkich i wszystkiego nie ma nawet mowy
Kończę opakowanie i wracam do kody
Oprócz pieniędzy nie ma nic
Ale jest teraz bosko... Może rzeczywiście to oxy potrzebowalo po prostu czasu ...
Jest sens walić oxy po kablach? Nie powiem spróbowałbym bardzo, ale to non mój pierwszy raz a biodostępność przy podaniu p.o też jest bardzo.fuxdb
Ewentualnie warto.oxy + pst
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca
Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.