Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 211 / 4 / 0
Około 0:00-0:30 zjadłem ostatnie kreski z połówki amfy. Rano od 8:00 muszę mieć w miarę małe źrenice. Czy oxy się spisze?
Uwaga! Użytkownik 7cGUx7b6R8dn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3699 / 615 / 1
No, Jerzus, niezle trafiles na lekarke bez skrupułów. Miales jakies papiery wczesniej na bóle czy cos? Czy tak z marszu wszedles i zawolales oxy, bo xi tramal nie sluzy? ;D
Podales sam nazwę leku jaki chcesz czy droga silnej manipulacji przez wykluczenia kolejbych pozycji az zostal tylo - no coz poczac- oxycodon? ;D
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2392 / 664 / 0
18 czerwca 2020mrfuter pisze:
Wam ta oxy smakuje? Też macie takie wyrzut histaminy? Po morfinie tego nie ma. Mówie o p.o

Nie mam żadnego wyrzutu histaminy po oxy. I jadlem kilku różnych firm i każdy smakuje inaczej. Także czysty Oksykodon jest chyba bez smaku - całą robotę robią wypełniacze. Poza tym to trzeba jedną dwie tabletki pogryźć także jakby źle nie smakowało to nie jest żaden problem a smakuje normalnie. Jak miałem kiedyś po 4/5 tabletek tramalu 200 jeść nie byłem w stanie tak okrutny chemiczny smak że raz straciłem towar bo się porzygałem w czasie konsumpcji . Od tamtego czasu jak mi się tramal zdazał to tylko na pył rozgnieciony, wrzucony do kubka jakiegoś soku z intensywnym smakiem i wypity haustem. Ale Oxy nigdy takich problemów nie robiło.
Jak MST jadłeś doustnie to się niewiele różni.
  • 608 / 59 / 0
19 czerwca 2020Mordarg pisze:
18 czerwca 2020mrfuter pisze:
Wam ta oxy smakuje? Też macie takie wyrzut histaminy? Po morfinie tego nie ma. Mówie o p.o

Nie mam żadnego wyrzutu histaminy po oxy. I jadlem kilku różnych firm i każdy smakuje inaczej. Także czysty Oksykodon jest chyba bez smaku - całą robotę robią wypełniacze. Poza tym to trzeba jedną dwie tabletki pogryźć także jakby źle nie smakowało to nie jest żaden problem a smakuje normalnie. Jak miałem kiedyś po 4/5 tabletek tramalu 200 jeść nie byłem w stanie tak okrutny chemiczny smak że raz straciłem towar bo się porzygałem w czasie konsumpcji . Od tamtego czasu jak mi się tramal zdazał to tylko na pył rozgnieciony, wrzucony do kubka jakiegoś soku z intensywnym smakiem i wypity haustem. Ale Oxy nigdy takich problemów nie robiło.
Jak MST jadłeś doustnie to się niewiele różni.
Smakuje w sensie, że pizda sie zgadza. ;)
10 sierpnia 2020surveilled pisze:
A mogę Cię prosić, byś już sobie poszedł? Coś pisałeś wcześniej o zakładaniu jakiegoś własnego forum – uważam że to doskonały pomysł.
  • 2392 / 664 / 0
@mrfuter

Haha lol a ja Ci wykład o smakach chemicznych otoczek jebłem . Widzisz. ... Takie rzeczy się dzieją
  • 11 / 1 / 0
Witam, ostatnio dostałem w ręce oxycontiny 40 i zastanawiam się czy warto zmywac otoczke czy nie. Lubię gdy faza jest długa lecz nie chce też aby była za mało intensywna. Czy trip bez otoczek rożni się jakoś mocno intensywnością / długościa od tripa ze zdjetymi otoczkami?
  • 959 / 137 / 0
Mi nie smakuje zupełnie, dopiero po wzięciu 160 mg - 240 mg + kilku samersach zaczyna się bardzo przyjemny czill

O żadnej kodeinowej rozkoszy, miłości do wszystkich i wszystkiego nie ma nawet mowy

Kończę opakowanie i wracam do kody
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Pierdole miałem dziś schodzić ale kurewski dół, wyrzuty sumienia o byle gówno, na parkingu stoi fura za 150 tysięcy złotych, nawet mi się jej kurwa nie chce odpalać - nie chce się nic, weszło 4 mg klona + 15 mg relanium, usnąłem na 5 godzin . Obudziłem się i do szafki po oxy, poszło 240 - a chuj tam co będzie to będzie. Jakoś sobie poradzę, mam wielkie możliwości finansowe tylko to utrzymuje mnie jeszcze przy życiu

Oprócz pieniędzy nie ma nic

Ale jest teraz bosko... Może rzeczywiście to oxy potrzebowalo po prostu czasu ...
Uwaga! Użytkownik Marcins96 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 137 / 0
Myślicie że warto spróbować mixy oxy + pst?

Jest sens walić oxy po kablach? Nie powiem spróbowałbym bardzo, ale to non mój pierwszy raz a biodostępność przy podaniu p.o też jest bardzo.fuxdb 😋

Ewentualnie warto.oxy + pst
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2020 przez Marcins96, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 653 / 63 / 0
Nie wal nic po kablach Stary wtedy już nie będziesz patrzył tak samo na ręce .oxy nie ma prawie wjazdu tylko ciepło cie robi trochę szkoda kabli na pierwszy raz
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Palacze wiedzą, że tytoń wywołuje raka, gorzej znają zagrożenia dla serca

Nowe badanie obejmujące ponad 240 tys. palaczy w 46 krajach wskazuje, że wciąż słabo rozumiemy szkody sercowo-naczyniowe wywołane przez tytoń, co rodzi pytania, czy dziesięciolecia ostrzeżeń zdrowotnych przynoszą skutek.

Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych

Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.