4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 627 / 7 / 0
Pillmann także preferuje "pełną kurwę" jaka to ma
miejsce przy podaniu donosowym.
  • 119 / 2 / 0
Czy mefedron jest inhibilatorem MAO?
  • 180 / 4 / 0
pillmann pisze:
Pillmann także preferuje "pełną kurwę" jaka to ma
miejsce przy podaniu donosowym.

Pełna kurwa przy podaniu donosowym zdecydowała, że jednak nie będę "marnował" mefa jedząc go %-D
  • 1179 / 9 / 0
Oooooo tak ;D nie ma to jak porządny kop w baniak %-D

Ostatnio bardzo miło mnie zaskoczył mef. Otóż po przerwie jakoś 3,4 tygodniowej, zarzucam ~ 150mg. Po dziesięciu minutach (ogólnie nie spodziewałem się fajerwerków) mef jebnął mnie w z dziwny sposób. Cholernie wyostrzyła się strona psychodelicznego działania mefa (kiedyś ze 2 razy miałem okazję poczuć, że przy większych dawkach owe działanie się pojawia), porównał bym to nawet do dobrej jazdy grzybowej :-D oczywiście cała reszta efektów pojawiła się również (ale bez tej euforii, która umarła kilka miechów temu). Dociąganie nie przywróciło już tej pierwszej jazdy, tylko podtrzymywało średnio przyjemny stan.
Nie mam pojęcia dlaczego akurat teraz jebnął mnie od tej strony... może czymś jeszcze mnie zaskoczy:D
  • 1041 / 4 / 0
No i koniec zabawy z mefem... :( Sklepy internetowe zakończyły sprzedaż, a w moim mieście nie mam szans na dostanie go na ulicy. A szkoda, bo naprawdę mi się spodobał. Tolerka wciąż na niskim poziomie, więc mogłabym jeszcze trochę z niego wycisnąć. Żałuję trochę, że tak późno się tym mefikiem zainteresowałam. Jedyne co mi teraz pozostało to dobre wspomnienia :-D ... i ten cholerny niedosyt. :-/
  • 124 / 2 / 0
opia375 pisze:
No i koniec zabawy z mefem... :( Sklepy internetowe zakończyły sprzedaż, a w moim mieście nie mam szans na dostanie go na ulicy. A szkoda, bo naprawdę mi się spodobał. Tolerka wciąż na niskim poziomie, więc mogłabym jeszcze trochę z niego wycisnąć. Żałuję trochę, że tak późno się tym mefikiem zainteresowałam. Jedyne co mi teraz pozostało to dobre wspomnienia :-D ... i ten cholerny niedosyt. :-/
Zrób sobie metkata lub poszukaj czegoś wśród multum "nowych" alfa-amino ketonów. :) Możesz też pójść na basen, pograć w piłkę czy na spacer z kobietą.
  • 134 / / 0
opia375 pisze:
Tolerka wciąż na niskim poziomie, więc mogłabym jeszcze trochę z niego wycisnąć.
Ja mam odwrotnie. Tolerka na poziomie takim, że wyższa być nie może. Nawet nie chciało mi się już dziś kupować, bo się nim trochę przesycilem. Z mefa wyciśnięte 100% :cheesy:
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 4 / 0
SirAltar pisze:
Możesz też pójść na basen, pograć w piłkę czy na spacer z kobietą.
opia375 pisze:
Żałuję trochę, że tak późno się tym mefikiem zainteresowałAM.
Może nawet pójść na spacer z facetem ;-)
  • 5299 / 106 / 0
Możesz pójść do przedszkola po jakieś dzieci
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 124 / 2 / 0
Great depression pisze:
SirAltar pisze:
Możesz też pójść na basen, pograć w piłkę czy na spacer z kobietą.
opia375 pisze:
Żałuję trochę, że tak późno się tym mefikiem zainteresowałAM.
Może nawet pójść na spacer z facetem ;-)
Pardon. To i piłka (raczej) odpada. Pozostaję kot p.r. :-p ... lub basen
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.