4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Heja, a ja mam pytanie, czy da sie obejsc jakos te igly? Strzykawki mam, ale igly tu gdzie mieszkam tak latwo nie dostane :/
  • 1891 / 426 / 4
Tak da się... musisz go wypić
DXM
  • 3564 / 580 / 1
29 września 2013Vivid pisze:
A nie musisz dodawać wody na końcu żeby zatrzymać/spowolnić reakcję? Nie spali ci się cała pseudoefka w benzaldehyd?
Pytam z ciekawości :-D
Jak sie zaczyna "gotować" piana, to jak tylko zauwazysz ze nie da się mieszzać juz tak płynnie, natychmiast strzyknik 1 ml zimnej wody i wsadz kubeczek z kotem to pokruszonego wczesniej w szklance lodu. No i dalej szybko krecisz! czasami jeszcze mozna strzelic 0.5 wody, tez tej z lodowca.

Cała filozofia. Jak wam sie gotuje czesto, to dolewajcie 1.5 ml octu. to wbrew pozorom duza roznica miedzy 1.3
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 238 / 1 / 0
Jak długo można przechowywać gotowy roztwór i czy trzeba w lodówce?
  • 2637 / 37 / 0
metkat tym sposobem wychodzi taka siekiera ze ja puerdole.
W życiu mnie tak kot nie trzepał.

Za każdym razem.

scalono - WRB

3 tabletki kalium
3 cm octu
6 min mieszania
i reakcja na pelnej kurwie1
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5777 / 1184 / 43
Za dużo octu dajesz.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2534 / 596 / 0
Mam 2 pytania:
1.Czy drugą paczkę mogę przefiltrowac przez ten sam filtr,który użyłem do pierwszej? czy muszę wyjebac te chusteczki i zrobić od nowa?
2.Czy mogę to mieszać w małym,cienkim,plastikowym kubeczku? Takim zwyklym,wiecie.Nie wyjara go czy co? xdd Metoda z tego tematu.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3564 / 580 / 1
Nie przepali kubka (badania moczu) ale.zwroc uwagę na osad jaki zostawia i pomyśl o swoich nerkach.

Możesz wykorzystać dwa razy ten sam filtr ale ja zawsze robię nowy

• 2534 / 596 / 0
Mi chodzi o taki zwykły kubek,nie na mocz.
KUBKI-PLASTIKOWE-200ml-kubek-bialy-napoj-100szt.jpeg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3564 / 580 / 1
Rób w kieliszku już lepiej ;p
Lepiej w małej średnicy robic

ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.