Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 952 / 3 / 0
panowie dajcie se spokoj z femazepamem tez sie najaralem na niego kilka lat temu cudowne benzo w rosji mniej niz 100 zl za g czy tam 60, ale co z tego jak malej dawki kompletnie nie czujesz, a po wiekszej urywa ci sie film i conajmniej 3 osoby rozbily po tym fure, kupujecie to bo jest tanie? bezuzyteczne na nerwice, bo musisz zjesc tyle zeby spac 3 dni, a moze dlatego ze cena was kusi i nie macie dostempu, lepiej dac se spokoj, polska to skorumpowany kraj, nikt z was nie potrafi zaplacic komu trzeba za pozadne benzo, dam sobie chuja uciac ze sie wyprowadzam za granice i koluje benzo od nieznanego lekarza na pierwszej wizycie spore dawki to kwestia rzemiosla , jak wyludzasz to gowno 8 lat to nie ma chuja zeby ci nie przepisali
"Mieszkam w wieży Babel a piętro niżej mieszka diabeł"
Gdy idę wyrzucić śmieci przybijam mu grabe"
Niesiemy dla was bombe te znaki wróżą wojne
  • 1203 / 21 / 0
nie chce mi się tego wam tłumaczyć:

"Phenazepam's effects are often delayed by 2-3 hours. The inexperienced user, noticing no effects within the first hour, may believe they have taken too little and re-dose, resulting in an overdose."

Read more: http://www.drugs-forum.com/forum/showwi ... z2cgudMFXZ
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 934 / 12 / 0
Sugerujesz że wszyscy którzy napisali o chujowatości tej substancji byli takimi amatorami że nie odczekali 2 czy 3 godzin zanim zdecydowali się na dorzucenie kolejnej porcji? Litości, nie tu leży pies pogrzebany, fenazepam to po prostu chujowa niebezpieczna substancja o zerowych właściwościach rekreacyjnych jak i leczniczych.
Również nie rozumiem po cholerę takie wynalazki żreć, skoro normalne benzo na najróżniejsze sposoby są całkiem łatwo dostępne i co najważniejsze tańsze niż taki fenazepam czy etizolam.
  • 1203 / 21 / 0
nic nie sugeruje, jeden lubi to drugi tamto a fajnie jak się zna substancję i potrafi z nią odpowiednio obchodzić.
Mi się podoba profil i długość działania i to, że nie muszę dorzucać przez 48 godzin a Tobie nie pasi. Weź wal sobie bromazepam czy inne gówno od doktorka i tyle, daj innym brać co chcą.

"Opinions differ on whether phenazepam is euphoric. Some have called it one of the most euphoric of the benzodiazepines.[9][10] Others have said it is not euphoric.[11] One user reports that phenazepam is only euphoric when used intravenously."

Read more: http://www.drugs-forum.com/forum/showwi ... z2cirfwAQp
  • 438 / 3 / 0
Mnie w fenazepamie podoba się dość długi czas działania i bardzo "jasna": faza, ale to u mnie zapewne osobnicze. Substancja naprawdę ok, pod warunkiem, że się jej nie wpierdala codziennie chochlami.
Ćpanie jest wyrokiem na całe życie.Ćpamy w nadziei, że doświadczymy szczęścia na progu piekła. Na końcu nie ma już nawet nadziei.

NIE MIKSUJCIE Z NICZYM ALFY
  • 1203 / 21 / 0
Doszedłem do tego, że dawkowanie 1,5mg-1,8mg jednorazowo jest dla mnie najlepsze. Działa świetnie przeciwlękowo i dość dobrze nasennie. Przy tym, po 24 godzinach nadal czuję działanie i nie kusi mnie żeby dorzucać. Świetnie się rozmawia czy wykonuje jakiekolwiek czynności na dzień następny. Nie doświadczam żadnych zwiech, zamot czy czegokolwiek negatywnego.
Nie uwala totalnie, nie ma hypno-efektu i to czego mi brakuje najbardziej to mocniejszego rozluźnienia mięśni.
Ogólnie jest to ciekawa substancja ze sporym potencjałem. Świetnie nadała by się na dłuższe podróże czy momenty kiedy nie chcemy dorzucać przez dłuższy czas.
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2013 przez 420alldaylong, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 934 / 12 / 0
Euforia to chyba ostatnia rzecz jaka mi kojarzy sie z fenazapamem, u mnie po prostu wygląda to zgoła odmiennie : uspokojenie i działanie przeciwlękowe tak czy użyteczność do jakiegokolwiek działania sprowadza się do efektów bardziej przypominających neuroleptyki niż benzo. Usnąć oczywiście bez problemu dałem po tym rady, ale co mi ze snu takiego jak rano się gorzej czuje niż jak bym całej nocy nie przespał i tego nie brał. Trochę nie rozumiem skąd się bierze tak odmienna reakcja poszczególnych osób na ta substancję, może wy nie penazepam a coś lepszego dostaliście :-D

Powiedz jak to w twojej ocenie wypada z typowymi benzo np klonem czy co tam lubisz z apteki i do czego to byś porównał?
  • 1203 / 21 / 0
Z apteki to systematycznie biorę tylko alprę. A tej najbliżej do etizolamu. Klonów nigdy nie brałem.
Fenazepam ma swój specyficzny profil, do tego wchodzi z 1-2 godzinnym opóźnieniem. Porównałbym do czegoś między bromazepamem (tylko bez rozluźnienia mięśni) a pyrazolamem (właściwości przeciwlękowe i nasenne) i do tego z wydłużonym działaniem... Ciężko to w sumie określić hehh

jak ktoś brał więcej aptecznych to niech napiszę swoje porównanie, moje nie musi być miarodajne.

EDIT: Jak poczytałem o innych aptecznych benzo to chyba najbliżej mu do Flunitrazepamu z mniejszym hypno i z mniejszym rozluźnieniem mięśni ale z podobnym czasem działania. Ale od razu dodam, że Rorhypnolu sam nigdy nie kosztowałem.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2013 przez 420alldaylong, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 98 / 1 / 0
Czy ktoś próbował rozpuszczać fenazepam w acetonie? Wala mi się po domu jakieś pół litra, tylko nie wiem jakiej czystości, procentowo nie jest podane, a w składzie jest jeszcze nitroetan. Na ile bezpieczne i skuteczne byłoby rozpuszczanie w czymś takim?
Jeśli nie to pewnie wypróbuję rozpuszczanie w spirytusie, 50mg/50ml z wstrząsaniem przed każdym użyciem, bo średnio mi się uśmiecha specjalne zamawianie glikolu z neta tylko dla takiej ilości. Chyba że można go dostać w jakichś stacjonarnych sklepach z e-papierosami.
Prepare to be liberated.
Freedom as though your actions have no consequences;
confidence as though the world exists solely for you to conquer.
  • 3363 / 360 / 0
Mozesz rozpuscic w acetonie, ale bron boze go nie pij.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.