Sprawdźcie czy lek na Was działa! Być może konieczna będzie zmiana tak jak w moim przypadku.
co do leków to przyjmowałem Venlafaxine czyli venlafaxinum. Ilości około 150mg i z tego co mi wiadomo na ta sama chorobę. wtedy widziała znaczna poprawę, chęci do zżycia, zadowolenia ogólnie jak brałbym bardzo małe dawki MDMA codziennie które pozwalają mi
pracować, uczyć się i myśkeć racjonalnie wtedy myślałem, że ro najlepszy lek. podczas leczenia psychiatrycznego doszło do tego, że odstawiono mi te leki. sądze, też, że zażywanie je razem z kartelem nie jest dobrym rozwiązaniem. porozmawiam o tym z lekarzem.
Ktoś mi powie w jaki sposób sertralina działa na hormony? Bo rozbierzne informacje na ten temat są w internecie.
Podbija to prolaktyne? Na testosteron to wpływa?
Biore do tego magnez i witaminy, coś jeszcze warto dorzucić z suplementów?
I czy jak odstawie pregabaline którą brałem 2x150mg/doba z dnia na dzień może mieć to wpływ na działanie antydepresantu?
Już nie wiem sam czy powinienem brać ten lek czy nie, niby jest jakaś poprawa ale niewielka
sertralina nie wpływa na prolaktyne . Działa troszkę na dopamine . Na mnie już 100 mg działo na dopamine
Ja dziś pierwsze 5 mg zapodaje w asyscie duloksetyny.
Mam dosyć pozytywne nastawienie.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Czy mógłby ktoś w prosty sposób opisać interakcje SNRI (wenlafaksyna) z substancjami psychoaktywnymi ?
Czy zażycie czegoś od czasu do czasu może wyrządzić bardzo duże szkody, czy też nie powinno się mieszać w ogóle
Przeniesiono do wątku ogólnego — CATCHaFALL
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.