Leki przeciwdepresyjne, tymoleptyki - SSRI, SNRI, iMAO, TLPD i inne
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 501 / 18 / 0
Na mnie paro w ogóle antydepresyjne nie działa. Ale na lęki bardzo dobrze
  • 3237 / 551 / 0
Ja miałem ewidentnie solidne działanie antydepresyjne, tak widzę z czasem miesiąc już nie biorę. Gdyby nie kastracja to pewnie bym dalej bral.
Szkoda.
No ale z drugiej strony łatwo pomylić chorobę z zaburzeniem wynikającym z tego i owego w życiu.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 501 / 18 / 0
30 lipca 2021pomasujplecki pisze:
Ja miałem ewidentnie solidne działanie antydepresyjne, tak widzę z czasem miesiąc już nie biorę. Gdyby nie kastracja to pewnie bym dalej bral.
Szkoda.
No ale z drugiej strony łatwo pomylić chorobę z zaburzeniem wynikającym z tego i owego w życiu.
Na jakiej dawce 60 mg ?
  • 3237 / 551 / 0
20-60. Najlepiej czułem się na 20. Ale też bez szału jakiegoś jedynie wzrosły chęci do życia i spokój.
Może jesienia sobie powtórzę terapię na 1-2 miesiące ale nie wiem sam czy tego chcę 🤔

• 501 / 18 / 0
Na mnie 40 mg nie działa antydepresyjnie. Chyba podwyższe do 60 mg i włącze wenlafaksynę
  • 3237 / 551 / 0
Wyższe dawki u mnie wyłączały emocje całkiem co nie nazwę dobrym efektem, lepiej zmień lek.

• 4 / / 0
Siemanko, rok leczyłem się paro (mocne zaburzenia lekowe) , bardzo mi pomogła doszedłem do dawki 40mg udało mi się ją rzucić ale po dwóch miesiącach dostałem nawrotu choroby i postanowiłem wrócić, wchodzenie na lek będzie tak samo uciążliwe jak wcześniej i czy wspomaganie się małymi dawkami Benzo przez pierwsze tygodnie zaszkodzi ?
  • 9 / / 0
Siegajac pamiecia o wiele lat wstecz odwiedzajac watek o paroksetynie, pamietam ze zyskiwala tytul antydepresanta, ktory najdluzej sie „laduje”. Czy ktos wie dlaczego tak wlasnie jest? Wspominano nawet o wymaganych trzech miesiacach dla pelnego efektu dzialania.
  • 203 / 25 / 0
Wchodzenie powinno być lżejsze niż za pierwszym razem, a z benzo jak zawsze - lepiej nie nadużywać i nie szukać sobie okazji do jego brania, ale zrobisz jak uważasz.
Następnym razem spróbuj pobrać lek jeszcze trochę czasu od uzyskania poprawy - stanowczo zwiększa to %szansy na brak nawrotu lub opóźnia następny powrót choroby.
  • 34 / / 0
panowie biore juz ponad rok regluarnie idzie z tego jakos zejsc bez jak tak to po jakim czasie probowac i jak zeby nie wrocila fobia i leki
?
JA SIKAM NA KURWY
BO LUBIĘ BEZCZEŚCIĆ.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.