Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1433 / 90 / 2
08 czerwca 2020yuck0 pisze:
ile za gram 6apb? bo chłop mi wyskoczył z ceną 300ziko za gram i mi się nie wydaje, żeby to była uczciwa cena
6apb (benzo fury) jest minimalnie aktywne nawet brane z smartshopu, a może być też w ogóle nie aktywne nawet od dobrego vendora.Ja bym nie dał nawet 10 zł za to i jeszcze od typa.

@JanekPawlacz Jak nie umiesz kupić to twój problem, a za grama jest od zawsze 20.Zresztą istotna jest moc a nie szerokość kreski.

4mmc jest w ogóle nie dostępne na rynku.
action movie:gun:
  • 276 / 17 / 0
@stuk Chuja nie możesz wypowiadać, ceny sie wahają w zależności od miejsca i tyle, tym bardziej ze to male miasto o niskiej zamożności
a 4mmc jest dostępne, ale rzadko i ceny sie wahaja
  • 1433 / 90 / 2
@JanekPawlacz Tak jest dostępne 4mmc jak ci zmieszają klefa z hexenem, jakimś innym gównem i co powiedzą te ziomek to czysty mef serio.Cena jest sztywna jeśli chodzi o mały detal za jedną działkę 20, a jak bierzesz większe ilości to ceny tylko niższe.Nie może być więcej niż na przykład 100 za 5, jak to kwestionujesz to ktoś cię okłamuję i tyle.Zawsze było działka 20 i to jest święte.
  • 2714 / 513 / 0
10 czerwca 2020mmigotka pisze:
Nie mam pomysłu, gdzie o to spytać, więc pytam tutaj(jeśli jest do tego lepszy wątek bardzo proszę o przeniesienie ;)). Otóż przeprowadzam się do Krakowa i nie mam pojęcia ile tam kosztuje feta. Ma ktoś info ile kosztuje 5 gramów? Dzielnica najlepiej Prądnik Czerwony
Olej to i zamów sobie z darknetu. Aktualnie mamy rodzimego vendora, który w swojej ofercie posiada amfetaminę o czystości ~86%, i to nie lewoskrętny szajs jakiego pełno jest na ulicach tylko masz wybór: albo stuprocentowa dekstroamfetamina, albo racemat z przewagą dekstro (75 / 25).
Cena oczywiście wyższa niż na ulicy, ale jakość też bez porównania. 50-70mg robi już bardzo dobrze, dawki rzędu 100mg+ to zapewniona wycieczka na SOR.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 276 / 17 / 0
@stuk rzeczy święte są dla ludzi ograniczonych, dlaczego każda rzecz może mieć wahania cenowe a feta nie? No i sugerowanie że przy rosnących kosztach życia feta nadal będzie za 20. Sorty też są różne, gorsza jest za 20 a lepsza za 30.
A 4mmc bywa, to nie jest tak, że synteza to zapomniana technologia. Towar bywa, ale jest to rzadkie bardzo i ma swoją cenę. Widzisz świat zero-jedynkowo
  • 1433 / 90 / 2
@JanekPawlacz Wierzysz, że na osiedlu dresowe półgłówki są w stanie ogarnąć mefa, który znikł po 2010 i nic więcej nie muszę pisać, a był tylko syntezowany w trudny sposób dla ominięcia zjebanego prawa.Diler sprzedaje ci gówno i robi na tobie kokosy, standard to dwa przyspieszenia (kreski) za 20.Inflacja jest, ale jak na razie to i tak diler wychodzi na plus przy 20, do końca roku chyba to się nie zmieni.Mimo wzrostu kosztów i tak wychodzi na plus bardzo, ale i to bardzo wychodzi przy 20 na plus i nie chcę mi się tobie tłumaczyć.

Nie gadajcie, jak znasz kogo trzeba też możesz ogarnąć fetę z kostki i bierzesz wtedy 20 g z pierwszej ręki jak ja i chodziłem około 3 miechy na ciągu, na prędkości.Wychodziło mi 4 zł za 100 mg dziennie, a równało się to 40 mg farmaceutyka, to dużo.Lepiej jak nie masz pewnego ogarniać na pewno tam gdzie pisał.Pamiętajcie tylko poczta i dragi to duży przypał, a oni głównie łapią użytkowników dla statystki.feta pachnie wiecie.Jak masz w kieszeni i się nie denerwujesz wpadka zerowa.

Nie piszcie też bajek, że 100 mg fety może się równać prawie 90 mg czyściocha nawet po wyższej cenie.Możecie takie bajki opowiadać w gimbazie, a nie mi.
  • 276 / 17 / 0
@stuk nie wspomniałem nigdzie o osiedlowych półgłówkach, nie znasz moich środowisk ani kim jestem. mef nie jest trudny w syntezie tylko dalej był problem z prawem i za jakiś czas weszły chlory, które były zwyczajnie lepsze. I nie napisałem nigdzie, że kupuję ten towar. Nie mów mi o czystości takiej fety, bo przy czystej amfetaminie 100mg to już bardzo dobrze i więcej nie trzeba, teraz porównaj co czujesz po 100mg takiej niby fety. Ekonomii mi też nie ucz, sprzedają kofeinę z dodatkami a ludzie to łykają.
Opowiadasz jak tam nie kupowałeś i jakie dobre to nie było, nie interesuje mnie to w żaden sposób, jeszcze jakieś teksty o poczcie. amfetamina czysta nie ma zapachu, zdobądź z apteki i rozkrusz, to nie pachnie.
Piszesz będąc porobionym albo przerytym, co sądzę po strukturze wypowiedzi i jeszcze mnie ciśniesz, zakończ ten offtop
  • 2714 / 513 / 0
Jak wyżej, czyściutka amfetamina nie ma zapachu.
20g z kostki ok, lewoskrętnego gówna :)

Poczta i dragi to duży przypał, hm, wejdź czasem do tematu darknetowego i zapytaj jakie są statystyki przypału u osób, które zamawiają od kilku lat i paczki mogą liczyć w tysiącach :) O wiele bardziej przypałowe są wizyty u dilera i kupowanie na miejscu.

I tak, 100mg dekstroamfetaminy od vendora o którym pisałem wyżej może równać się wizycie na SORze. Naprawdę przy czystym towarze nie są potrzebne dawki większe niż 50mg, które wystarczają na dobrych kilka godzin bez dorzucania. Przy okazji ma też zajebisty profil działania (dekstro), a nie lewoskręt śmigający na mieście :)
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 1433 / 90 / 2
11 czerwca 2020JanekPawlacz pisze:
@stuk nie wspomniałem nigdzie o osiedlowych półgłówkach, nie znasz moich środowisk ani kim jestem. mef nie jest trudny w syntezie tylko dalej był problem z prawem i za jakiś czas weszły chlory, które były zwyczajnie lepsze. I nie napisałem nigdzie, że kupuję ten towar. Nie mów mi o czystości takiej fety, bo przy czystej amfetaminie 100mg to już bardzo dobrze i więcej nie trzeba, teraz porównaj co czujesz po 100mg takiej niby fety. Ekonomii mi też nie ucz, sprzedają kofeinę z dodatkami a ludzie to łykają.
Opowiadasz jak tam nie kupowałeś i jakie dobre to nie było, nie interesuje mnie to w żaden sposób, jeszcze jakieś teksty o poczcie. amfetamina czysta nie ma zapachu, zdobądź z apteki i rozkrusz, to nie pachnie.
Piszesz będąc porobionym albo przerytym, co sądzę po strukturze wypowiedzi i jeszcze mnie ciśniesz, zakończ ten offtop
No masz racje synteza jest banalnie, znają ją dzieci w przedszkolu.Jak się robi syntezę to raczej klasyków, bo nie chcę być opiniotwórczy ludzie z twojego środowiska nie mają nic oprócz tego co jest pod ręką.Te ketony z chlorem to są najwyżej 8 razy bardziej toksyczne, a nie lepsze.Wypowiadacie się o tej chemii, a jesteście tak naprawdę domorosłymi chemikami.Napisałbym chętnie jaki jest twój poziom głupoty w wpisach (amfetamina z apteki) tak pójdę do tej apteki z 23 roku.Właśnie w tym jest problem, że ja jestem porobiony daje mniej, a ty dajesz więcej i nie jesteś.Na dodatek piszesz o porobieniu głupoty.
@UltraViolence Właśnie dostałem w kostce taką fetę o której piszesz i nadal opowiadasz bajki, bo taka feta ma 50 procent i się nie zachwycam zakupem.Myślisz, że nie patrzę na próg dawkowania?Pies znajdzie każdą fetę.Czy ty w ogóle umiesz matematykę?
Przeglądałem forum i koleś miał w moim mieście właśnie przypał za paczki.Czy ty naprawdę wierzysz, że feta robiona przez zbirów w piwnicy z czego się da oraz tak na oko jest czyściutka jak śnieg?amfa jest mieszaniną związków o różnych konfiguracjach, ale ty wiesz lepiej.
  • 276 / 17 / 0
@stuk nie masz bladego pojęcia o czym mówisz a ego przez stimy masz wywalone w kosmos. Zejdź z ciągu bo piszesz chaotycznie, nikt cię nie rozumie i bredzisz. Synteza b-k jest prosta w porównaniu do innych substancji, choćby LSD. I nie wiem co mi sugerujesz, amfetamina z aptecznych leków nie ma zapachu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.