4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2013 / 84 / 0
moj_kochanek_mef pisze:
hej, przyszlam tu nowa i zadam od razu kilka pytan, na ktore od dawna poszukuje odpowiedzi ;p :

4. moze znacie po prostu cos co robi jak mef, a trzyma tyle co feta?
Oksazole/aminorexy
  • 98 / / 0
Pan Czy Pani pisze:
Uwierzyłem :)
Nie muszą być to jakieś bardzo dokładne badania.Wystarczą 3 testy(1 jako kontrolny) takie same jak mają być później przeprowadzane i sprawdzenie dodanie których substancji wywoła wynik fałszywie dodatni.Jest tutaj coś trudnego?Ok.75 zł testy.
Znajdą się tacy, których i to przerośnie. %-D

Dobra kończymy OT. ;)
"A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
But all the drugs in this world
Won't save her from herself"
  • 20 / / 0
powiedzcie mi jeszcze ile czasu w moim organizmie moze sie utrzymywac po mefedronie coś co będzie dawało efekt pozytywny w teście. chodzi o to, że ostatni raz waliłem w sobotę, a nie wiem czy np. jutro matka nie da mi takiego testu do zrobienia. powiedzmy, że w sobotę było jakieś 500mg
  • 809 / 15 / 0
fanmef pisze:
powiedzcie mi jeszcze ile czasu w moim organizmie moze sie utrzymywac po mefedronie coś co będzie dawało efekt pozytywny w teście. chodzi o to, że ostatni raz waliłem w sobotę, a nie wiem czy np. jutro matka nie da mi takiego testu do zrobienia. powiedzmy, że w sobotę było jakieś 500mg
Nie rozumiem takich ludzi, po chuj bierzesz za bycie fajnym i walisz mefedron a później płacz i tulenie w cyce mamy ?

Już nie powinno być, ja kiedyś robiłem zwykłe testy amfetaminowe i mefedronu (tzn fuki) w ogóle nie wykrywało; ot

@przepraszam, już nie piszę, w ogóle nie zaglądam na to ćpunskie forum i grzecznie się odtruwam. PA
  • 1179 / 9 / 0
fanmef pisze:
Zrób sobie test sam.
A najlepiej zajeb sobie jeszcze raz tyle i po jakiś 5 godzinach go zrób, wtedy będziesz wiedział (i przy okazji nam napiszesz).
  • 82 / 5 / 0
moj_kochanek_mef pisze:
hej, przyszlam tu nowa i zadam od razu kilka pytan, na ktore od dawna poszukuje odpowiedzi ;p :

1. JAK PRZEDLUZYC DZIALANIE MEFA?
2. jak poradzić sobie z pogryzionym językiem i dziąsłami do tego stopnia, ze nie moge mowic/jesc? (zucie gumy nic nie daje)
3. jak uniknąć zjazdów? dlaczego niektorzy ich nie mają? moje zjazdy są takie tragiczne, ze dziwie sie, ze jeszcze zyje, bo przewaznie polegaja tylko na myslach samobojczych i planowaniu wprowadzenia ich w zycie.
1. PAMIĘTAJ ĆPUNIE MAŁY, PUSTY ŻOŁĄDEK TO STAN DOSKONAŁY! :finger:
2. Dentosept do płukania, kostki lodu do ssania.
3. 5-htp.
4. Yyy metylon?
Uwaga! Użytkownik MrowkiAtakujaLas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
@fanmef:Test apteczny moczowy?
eis pisze:
Już nie powinno być, ja kiedyś robiłem zwykłe testy amfetaminowe i mefedronu (tzn fuki) w ogóle nie wykrywało; ot
Mógłbyś opisać przypadek?Zbieram tego typu informację,aby móc rzetelniej odpowiadać na pytania.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 3 / 0
MrowkiAtakujaLas pisze:
moj_kochanek_mef pisze:

1. JAK PRZEDLUZYC DZIALANIE MEFA?
2. jak poradzić sobie z pogryzionym językiem i dziąsłami do tego stopnia, ze nie moge mowic/jesc? (zucie gumy nic nie daje)
3. jak uniknąć zjazdów? dlaczego niektorzy ich nie mają? moje zjazdy są takie tragiczne, ze dziwie sie, ze jeszcze zyje, bo przewaznie polegaja tylko na myslach samobojczych i planowaniu wprowadzenia ich w zycie.
1. PAMIĘTAJ ĆPUNIE MAŁY, PUSTY ŻOŁĄDEK TO STAN DOSKONAŁY! :finger:
2. Dentosept do płukania, kostki lodu do ssania.
3. 5-htp.
4. Yyy metylon?
Mefić z pustym żołądkiem to najlepszy początek samozniszczenia. Trudno myśleć o jedzeniu kiedy na myśl przychodzi tylko: WIĘCEJ MEFA. Metylon nie trzyma tyle co feta i nie robi jak mef. Proponuje mix piperazyn z mefem podobno niektóre przedłużają działanie. Metedron podobno robi jeszcze mocniej i jeszcze dłużej niż mef.... I jest jeszcze bardziej toskyczny :gun:
Jeżeli zjazdy masz tak tragiczne, to najlepiej w ogóle odpuść sobie zabawę bo mózg Ci się rozsypie do końca... :emo: Jeżeli w odpowiednim momencie nie przywrócisz sobie instynktu samozachowawczego to niedługo będziesz całkowitym wrakiem :yay:
  • 20 / / 0
eis pisze:
Nie rozumiem takich ludzi, po chuj bierzesz za bycie fajnym i walisz mefedron a później płacz i tulenie w cyce mamy ?
gdybyś mógł to proszę Cię daruj sobie ocenę mojej osoby takimi pytaniami retorycznymi.

co do przedłużenia działania mefedronu to ja stosuję najprostszy miks, czyli mef + alko, najlepiej w postaci wódki. wtedy jestem w mniejszym stopniu świadomy, że faza schodzi i potrafię dokreślić dopiero jak mi się przypomni, że w sumie to mógłbym już coś przywalić. zazwyczaj dorzucam wtedy co jakieś 2 - 2,5 godziny. na trzeźwo dorzucam co godzinę.

jednak słyszałem opinie, że nie wolno łączyć alkoholu w dużych ilościach z mefem, dlatego za pierwszym razem byłem dość ostrożny. teraz nie wyobrażam sobie mefienia bez przynajmniej kilku piw pod ręką.
  • 353 / 1 / 0
ej na czym w koncu stanelo jesli chodzi o te dwa prochy 99,4% vs 99,7% ?
jest faktyczna roznica, pierdolenie, ten pierwszy zeniony...czy jak czy co?
thx za info komus:*
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
MZ: Nielegalna marihuana i legalny alkohol to balans pomiędzy zdrowiem publicznym, a innymi dziedzi

Do Ministerstwa Zdrowia trafiło zapytanie „Czy Ministerstwo uznaje, że alkohol jest substancją mniej szkodliwą niż marihuana? Czy też uznaje, że poziom szkodliwości nie jest jedynym kryterium regulacyjnym? A jeśli tak to jakie są te kryteria?”. Autor zapytania chciał się w ten sposób dowiedzieć, z czego faktycznie wynika status prawy marihuany w kontekście statusu alkoholu. W odpowiedzi resort zdrowia wyjaśnił w jaki sposób ocenia się szkodliwość danej substancji oraz przyznał, że szkodliwość używania konopi jest znacznie mniejsza od szkodliwości alkoholu i to na każdym polu – zarówno w przypadku wpływu bezpośrednio na użytkownika ale także na społeczeństwo. MZ w swoim piśmie przyznaje też, że nie o zdrowie publiczne tu chodzi. Oto więcej informacji.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.