Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 613 / 20 / 0
herbata_yanga pisze:
Poza tym - nie chodzi o ilosc, jesli jest substancja z odpowiednio glebokim dzialaniem na psychike, mysle, ze liczy sie set n setting i doswiadczenia z poprzednich tripow - to jaki material udalo nam sie juz na nich przepracowac.
Nie no, to jest jasne, że set & settings i poprzednie doświadczenia odgrywają kluczową rolę. Ale trip to jest jednak wypadkowa 3 rzeczy - set, settings i substancji, i po prostu wydawało mi się, że jakaś w miarę duża dawka substancji jest jednym z warunków koniecznych do tak głębokiego tripa.
BS pisze:
możliwe, mi 35 mg bez imao zafundowało trip życia. LSD dla ciekawych efektów potrzebuję min. 700ug
o, ciekawa sprawa, w takim razie nie omieszkam spróbować aco-dmt, bo myślałem, że jakoś specjalnie nie różni się jakościowo od ho-meta, ale widzę, że to jednak bardzo różnie może być :-D
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 2334 / 9 / 0
No 4-aco-dmt jest bardziej psychodeliczne od 4-ho-met'a, ale w moim wypadku nie ma między nimi jakiejś ogromnej przepaści. IMO 4-ho-mipt, czy 4-ho-det są dużo bardziej "pojebane" i potrafią mocno załatwić nawet w małych dawkach (zwłaszcza ten drugi). Zresztą S&S, podatność itd. itp.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 415 / 1 / 0
Dostalem 250 mg hometa w takiej folii, no wiecie w takim dilpacku :-p W tym w czym sie dostaje jak sie zamawia ze sklepow z neta. I dobrze ze poczytalem troche zanim to dostalem, bo najpierw myslalem ze rozpuszcze to w wodzie do pukania i bede sobie dozowal ile tam trzeba. Ale teraz widze ze tak sie nie da. :huh:

I mam pytanie czy mi sie cos stanie z tym towarem jak go bede trzymal w tym dilpaku, tej folii w jakims ciemnym miejscu, w miare suchym. Ale cieplym niestety bo w moim pokoju jest kilka stopni wiecej niz w calym domu. Czy substancja sie nie rozpadnie ?

PS: bo do lodowki tego nie wloze. Niestety ale gdyby sie to dostalo w niepowolane rece ktoregos z domownikow to moze nie byloby jakiegos super przypalu ale na pewno po towarze -,-
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2011 przez DXMowyKodeiniarz, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2775 / 39 / 0
Nie powinno się nic stać
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3899 / 240 / 13
Ja bym zrobił tak: wsypał zawartość worka do kielona, worek przepłukał, powiedzmy, 1ml etanolu, po czym, wlał ten etanol do kielona i wlewał po trochę acetonu, aż do otrzymania klarownego płynu; potem na kawałki folii aluminiowej powkraplał roztworowy ekwiwalent 25mg tryptaminy, czy tam ile chcesz, no i zostawił na biurku/szafce/stole; odparuje za kilka minut i będzie perfect podzielone; enjoy
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 274 / 3 / 0
miksowal ktos 4homtea z bdfly i moze dxm?
  • 1474 / 15 / 0
Hometa z bdf nie ale lsd z ważką tak... Co uważałem za cholernie mocne przeżycie (jestem wrażliwy na lsd).

A DXM z hometem polecam baaaardzo. Miły i dający konkretne przeżycie miks :-)
  • 336 / / 0
Spróbuje :) Przeważają cevy czy oevy?
Pytanko - spadek mocy hometa na waleniu na 2 dni pod rząd? Mocny? Ktoś pisał 60%. Chyba chociaż dzień przerwy lepszym rozwiązaniem ale różnica jest duża czy nie?
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 1053 / 76 / 0
Nie ma sensu, powaznie, tripy sie robia malo wartosciowe jak sie je bierze hurtem. Poczekaj sobie ten tydzien, dwa.
  • 1959 / 57 / 0
mojsmrod pisze:
Spróbuje :) Przeważają cevy czy oevy?
Pytanko - spadek mocy hometa na waleniu na 2 dni pod rząd? Mocny? Ktoś pisał 60%. Chyba chociaż dzień przerwy lepszym rozwiązaniem ale różnica jest duża czy nie?
Z DXM trudno jest rozróżnić czasem czy ma się zamknięte czy otwarte oczy :-) .
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.