Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Najlepiej przerobic do GHB, wtedy dla mnie na poczatek 1,8g GHB i pozniej dolewka po 1g caly dzien do 18 super dziala. dla BDO dawkowanie takie samo,tylko pusty zoladek wazny
Dzieki temu raz ze materialu schodzi mniej a dwa ze mieszcze sie w miare bezpiecznych do 10g dziennie
aha i ogolnie zajebiscie do tego Modafinil podchodzi,wieksza euforia i mneijsza sennosc no i Modafinil taki malo szkodliwy stymulant,ale ostatnio problem jest z importem
Raczej tobie chujowe BDO ozenili :D
Nigdy wcześniej nie polewałem, więc tolerka zerowa, na alkohol bardzo duża, ale nie wiem czy to ma znaczenie
Polałem na przestrzeni ostatniej godziny 4ml.
Czuję fizycznie jakbym wydoił z pół litra wódżitsu, ale niestety brak euforii czy dopaminowego rushu, libido ani troszkę się nie podniosło.
Jedynie problemy z równowagą i rozluźnienie mięśni porównywane do alko.
Jak myślicie co mogli mi wcisnąć?
Bo z gieblem z opisów to nie ma nic wspólnego
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.