Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 572 / 47 / 0
Dla mnie giebel jest troche za mocny i ciezko dawke dobrac,przy czym pusty zoladek ma znaczenie (chociaz mniejsze niz przy BDO czy GHB).
Najlepiej przerobic do GHB, wtedy dla mnie na poczatek 1,8g GHB i pozniej dolewka po 1g caly dzien do 18 super dziala. dla BDO dawkowanie takie samo,tylko pusty zoladek wazny
Dzieki temu raz ze materialu schodzi mniej a dwa ze mieszcze sie w miare bezpiecznych do 10g dziennie

aha i ogolnie zajebiscie do tego Modafinil podchodzi,wieksza euforia i mneijsza sennosc no i Modafinil taki malo szkodliwy stymulant,ale ostatnio problem jest z importem
  • 1455 / 592 / 0
Jak teraz do tego wracam , to faktycznie mogl miec wplyw czas po posilku . Dziekuje panowie .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 1037 / 243 / 0
Po przerobieniu 300ml tego gówna w ciągu czuje ze mój iloraz int znacząco spadł szczególnie związany z kojarzeniem faktów, pamięcią, mową, a chodź na depresanty znacząco wzrosła.
  • 572 / 47 / 0
POrownanie BDO i giebla z obecnego sortu - dla mnie roznica praktycznie zadna, procz tego ze giebel drozszy i bardzije podraznia zoladek (i czas dzialania)
  • 904 / 175 / 0
Wniosek jest jeden- masz chujowego giebla. Ave farmazon %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 572 / 47 / 0
Mozliwe,aczkolwiek wczesniej pijalem i sort jest dobry.
Raczej tobie chujowe BDO ozenili :D
  • 13 / / 0
Odebrałem dzisiaj paczuszkę z "GBL" i niestety jestem zawiedziony, zakupiłem z o24.
Nigdy wcześniej nie polewałem, więc tolerka zerowa, na alkohol bardzo duża, ale nie wiem czy to ma znaczenie
Polałem na przestrzeni ostatniej godziny 4ml.
Czuję fizycznie jakbym wydoił z pół litra wódżitsu, ale niestety brak euforii czy dopaminowego rushu, libido ani troszkę się nie podniosło.
Jedynie problemy z równowagą i rozluźnienie mięśni porównywane do alko.
Jak myślicie co mogli mi wcisnąć?
Bo z gieblem z opisów to nie ma nic wspólnego
  • 443 / 13 / 0
Hehe pali w jezyk jak wezmiesz krople na jezyk ? Jak tak to napewno nie BDO. Byly gdzies kiedys testy jakies ... Z paragonem, miekkim plastikiem itd.
  • 904 / 175 / 0
Jeżeli napierdala Cię brzuch i bierze na hafta to pewnie BDO %-D
Uwaga! Użytkownik acodinhejabanana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / / 0
02 sierpnia 2019fiodor pisze:
Hehe pali w jezyk jak wezmiesz krople na jezyk ? Jak tak to napewno nie BDO. Byly gdzies kiedys testy jakies ... Z paragonem, miekkim plastikiem itd.
Pali
Plastiku nie zżera, bierze na hafta mocno jak odpalam fajka
No i z zapachu jak klej super glue
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.