Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 10 / 0
U mnie tłumienie apetytu jest właściwie nieodczuwalne w dawkach do 20mg. W większych może lekko tłumi w początkowej fazie działania. Po kilku godzinach to niemal gastro się pojawia :P no a przynajmniej nieco zwiększony apetyt.
  • 381 / 11 / 0
Ja to mam wrażenie ze nawet głodniejszy czasami jestem, z rana działa dobrze, ale poza brakiem senności to która mnie dobijała w pracy, to raczej nic ciekawego, a nawet z biegiem czasu jakoś gorzej się czuje, na oczy mi jakoś siada i mieni się w oczach..
Anaboliczny dżentelmen.
  • 560 / 39 / 0
Lipny sort ? za duże dawki , brak kalorii/witamin/minerałów (z naciskiem na : wapń , potas , magnez , sód) :cool:
Na stimach nie jesteś już zwykłym czlowiekiem, któremu wystarczy lipna dieta ... Organizm ma większe zapotrzebowanie na wszystko. :finger:
  • 381 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: thuglife »
Możliwe ze dawki, chociaż jakiś wielkich kresek nie sypalem, już 3 różne sorty próbowałem, żaden nie działa pozytywnie, nie mam żadnego clean mind, motywacji, musze coś innego spróbować, potrzebuje tylko małego sniffa o 5 rano, żeby się obudzić a później już sobie poradzę..
  • 231 / 2 / 0
Jestem na etylofenidacie od listopada 2013. Różnie to bywało z apetytem. Od dłuższego czasu dawki 10-15mg około 4-5 razy dziennie nie powodują u mnie braku apetytu, wręcz przeciwnie bym powiedział.
  • 70 / 3 / 0
Stosując etylofenidat przez 2 tygodnie przyjmując małe dawki 3 razy dziennie przytyłem kilka kg, co bardzo mnie zdziwiło. Nie wywołuje u mnie jadłowstrętu w przeciwieństwie do innych stimsów.
Ciekawość pierwszy stopień do skręta.
  • 25 / / 0
Czyli zestaw must-have przy używaniu EPH to Aspargin Urosept i melisa z rumiankiem ? :D Polecacie coś jeszcze ?
  • 2873 / 298 / 0
Potas + magnez

Czasami melisa może być za mało by zasnąć, trzeba się pilnować by nie wrzucać do 4-6 (zależy od Ciebie) godzin przed spaniem
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1262 / 17 / 0
Mi apetyt tłumił ale po pewnym czasie łapał straszny głód tzn. wieczorem jak już nie dorzucałem.
Muszę przetestować mniejsze dawki i jakiś inny sort bo te po 28 zł w promocji na mnie i znajomą działają tak, że jest roztrzęsienie i na serce wjazd a w takim stanie uczyć się jest chuowo.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 72 / / 0
Jak się ma ten nowy pudrowy sort do kryształów?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.