Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 56 / 0
Nie da się.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 58 / / 0
Skoro się nie da rozróżnić gołym okiem to powiedzcie mi jaka jest minimalna dawka, żeby je rozróżnić?
  • 438 / 6 / 0
kwestia osobnicza, jeden Ci powiem 50 mg inny 100 -150 , jeszcze inny 0.2 i.v
- nie ma reguły . I ten offtop można w nieskończoność ciągnąć .Posyp , sprawdź i opisz.
Albo wypierdol , prochy nie lubią niezdecydowania

0202122 napisał(a)
Weźnie nie przesadzajcie z tym speedball'em... Bo to koło tego to nawet nie stało.

Kurwa, zaraz ktoś powie że speedball to kawa i melisa :wall:

"Piję Yerbę z melisą , więc wiem co to speedball dziwko " :D

czego się można obawiać mieszając 3mmc z opio a no ketonowe pewniaczki -
zapaści i innych zdrowotnych nieprzyjemności
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 58 / / 0
koljaczek pisze:
kwestia osobnicza, jeden Ci powiem 50 mg inny 100 -150 , jeszcze inny 0.2 i.v
- nie ma reguły . I ten offtop można w nieskończoność ciągnąć .Posyp , sprawdź i opisz.
Albo wypierdol , prochy nie lubią niezdecydowania
Możesz podać więc kilka charakterystycznych cech? Proszę tylko nie pisać, że działa na każdego inaczej.
  • 40 / 1 / 0
Czy ktoś próbował darmowego pudru od [cut]? Jak efekty?
  • 73 / / 0
Na dniach będę testował to zdam relację. Poszukaj w stosownym temacie w dziale "Sprzedawcy", chyba ktoś tam testował darmowy puder.
Uwaga! Użytkownik szybki_gonzalez nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / 2 / 0
Durutti pisze:
Czy ktoś próbował darmowego pudru od cut? Jak efekty?

Ja próbowałem. Efekty i moc jak po krysztale z tego samego sklepu.
  • 343 / 19 / 0
Witam może mi ktoś porówna która faza dłużej lub lepiej trzyma ? Chodzi mi o bombke,sniff
I czy po zakończonej eskapadzie z emcekiem mogę zarzucić etizolam na spanie ? :-D
  • 58 / / 0
sniff trzyma krócej ale od razu czujesz w przeciwieństwie do bombki, aplikując bombkę musisz chwilę poczekać zanim wejdzie ale trzyma dłużej.
  • 14 / / 0
feelon1 pisze:
Durutti pisze:
Czy ktoś próbował darmowego pudru od cut? Jak efekty?

Ja próbowałem. Efekty i moc jak po krysztale z tego samego sklepu.
Potwierdzam.
haszykowy pisze:
Witam może mi ktoś porówna która faza dłużej lub lepiej trzyma ? Chodzi mi o bombke,sniff
I czy po zakończonej eskapadzie z emcekiem mogę zarzucić etizolam na spanie ? :-D
Dłużej trzyma po bombce.
Etizolam można jak najbardziej.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.