jabolman pisze:Jak mozna rzygac po mj i jeszcze wymieniac ja w tym temacie? Zastanow. sie co Ci wciskaja i troche umiaru. Zeby nie bylo sam nie pale juz z 5lat.
1) alko
2)nikotyna
3)dmx
bonusowo benzo za pieklo do ktorego wplynalem na fali tych tabletek. Po czesci moja wina, ale i lekarze dolozyli swoje. Zanim ogarnalem co sie dzieje bylo juz za pozno. Niestety nie trafilem na osobe ktora pomogla mi z tego wyjsc, a samemu to wiadomo....
Jak to kurwa jest ze recke wypisac potrafia, wiedza jak dziala, a odstawki zaplanowac juz nie? Sam musialem to ogarniac.
Matrixar pisze: A zeby nke robic offtopu:
1.Nikotyna (Hujowy smak ale da sie przyzwyczaic)
2.Mj (tak jak powyzej oraz paranoja jakakolwiek musi byc, chociaz gdy sie poloze zazwyczaj znika)
3.Gałka muszkatałowa (...)
To masz doswiadczenie z 4 subst. i udzielasz sie w tym temacie? Zaliczasz jakas subst. do najgorszych i jednoczesnie twierdzisz ze bardzo ja lubisz?
Moze Ty bys sie zastanowil co uskuteczniasz...
jabolman pisze:tutaj?Matrixar pisze: A zeby nke robic offtopu:
1.Nikotyna (Hujowy smak ale da sie przyzwyczaic)
2.Mj (tak jak powyzej oraz paranoja jakakolwiek musi byc, chociaz gdy sie poloze zazwyczaj znika)
3.Gałka muszkatałowa (...)
To masz doswiadczenie z 4 subst. i udzielasz sie w tym temacie? Zaliczasz jakas subst. do najgorszych i jednoczesnie twierdzisz ze bardzo ja lubisz?
Moze Ty bys sie zastanowil co uskuteczniasz...
benzydamina
HEX-EN / pFPP (choć to drugie przedawkowałem, w normalnych dawkach może by nie było tak źle)
suchezebra pisze: (...) a dxm uratowało od choroby
4cec - nie działało a wydałem ostatni hajs, poza tym styrało mi nos gorzej niż cmc.
gałka - nawet nie zadziałała, a ja znosiłem ten chujowy smak bo myślałem że "COŚ" będzie...
i tak w bonusie to nikotyna, bo mnie wkurwia bezsens palenia papierosów niemal tak samo mocno jak bezsens egzystowania bez nich, heh.
I jeszcze HEX-EN w nadmiernych ilościach. Masakra
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.