Wiem, ze piracetam dobrze podbija dzialanie, lecz chcialbym sie dowiedziec cos wiecej o glownej atrakcji w tym temacie.
Jesli sie nie myle wrzuta godzine przed lub razem z MDA w proporcji 100mg i 100mg powinna uderzyc mocnym efektem, ktorego wlasnie poszukuje.
Na przykladzie MDMA moze ktos sie wypowiedziec, jesli probowal.
Jest dalej efekt ozywienia umyslowego i checi? Nie powstaje antagonizm czasem w dzialaniu? Najbardziej zalezy i na stymulacji, euforii i lekkiej psychodeli..
No to w sumie na wszystkim [emoji90]
Uważaj na łączenie czegokolwiek co pozytywnie moduluje AMPA lub NMDA z dopaminergikami.
https://en.wikipedia.org/wiki/FOSB#DeltaFosB
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
Pisząc o lekach nie używamy nazw handlowych, dla czytelności. taurinnn
23 kwietnia 2019LittleQueenie pisze: U kogoś zadziałało to anorektycznie, tj. pozwoliło na uzyskanie efektu spadku wagi?
Mi akurat Fenylopiracetam zwiększał chęć na wysiłek fizyczny ( poprawia wydolność psychofizyczną) i zmniejszał chęć na posiłek.
23 kwietnia 2019LittleQueenie pisze: U kogoś zadziałało to anorektycznie, tj. pozwoliło na uzyskanie efektu spadku wagi?
* - np. zadania do zrobienia i pokazania wykładowcy, zadania obliczeniowe.
On i Bromantan zawsze działaja.
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.