Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Moje dotychczasowe testy, wszystko sniffem bo nie chciałem czekać chÓj wie ile na efekty:
- podczas bycia na iMAO dawka uczuleniowa 6mg sniffem, jakaś stymulacja i po 1,5h od wrzucenia pojawiła się krótka dysocjacja, po 3h dziwne myśli, wydaje się że metabolity odgrywają sporą rolę w działaniu tego
- kiedy iMAO już przestało działać wrzucone 25mg, działanie na granicy placebo
- kilka godzin później 50mg + po godzinie 30mg. Nic poza lekko podbitą percepcją, wszystko wygląda ładnie i zdecydowanie miło byłoby poobcować z naturą, posłuchać śpiewu ptaków, posiedzieć przy ognisku. Zero dysocjacji
Jednak widzę pewien potencjał i przetestuję 100-150mg PR po jakiejś przerwie od dyso. Widzę też potencjał na mixy z psychodelikami bo w pewien sposób wygładza rzeczywistość. Najważniejsze co można wynieść z mojego posta to żeby zachować ostrożność przy łączeniu z iMAO. Przy kilkudziesięciu mg jebie po nosie jak coś pomiędzy 2cb a DPT.
Aktualizacja:
40mg PR zero efektów. MXP okazuje się być po prostu nierozpuszczalne w wodzie i dlatego nie działa sniffem ani pr.
Posłuchałem się rad z tego wątku i zrobiłem cytrynian, jednak dla pewności zamiast 20mg kwasku na 100mg MXP zastosowałem proporcję 1:1 wrzucając dawkę 45mg. Spożyłem w wodzie. Zadziałało. W tej dawce głównie wizualne efekty i spokój w głowie, regulacja emocjonalna. Jest bardzo ciekawie, widzę duży potencjał. Następnym razem spróbuję jakieś 100mg cytrynianu.
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.