Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
Moje dotychczasowe testy, wszystko sniffem bo nie chciałem czekać chÓj wie ile na efekty:
- podczas bycia na iMAO dawka uczuleniowa 6mg sniffem, jakaś stymulacja i po 1,5h od wrzucenia pojawiła się krótka dysocjacja, po 3h dziwne myśli, wydaje się że metabolity odgrywają sporą rolę w działaniu tego
- kiedy iMAO już przestało działać wrzucone 25mg, działanie na granicy placebo
- kilka godzin później 50mg + po godzinie 30mg. Nic poza lekko podbitą percepcją, wszystko wygląda ładnie i zdecydowanie miło byłoby poobcować z naturą, posłuchać śpiewu ptaków, posiedzieć przy ognisku. Zero dysocjacji
Jednak widzę pewien potencjał i przetestuję 100-150mg PR po jakiejś przerwie od dyso. Widzę też potencjał na mixy z psychodelikami bo w pewien sposób wygładza rzeczywistość. Najważniejsze co można wynieść z mojego posta to żeby zachować ostrożność przy łączeniu z iMAO. Przy kilkudziesięciu mg jebie po nosie jak coś pomiędzy 2cb a DPT.
Aktualizacja:
40mg PR zero efektów. MXP okazuje się być po prostu nierozpuszczalne w wodzie i dlatego nie działa sniffem ani pr.
Posłuchałem się rad z tego wątku i zrobiłem cytrynian, jednak dla pewności zamiast 20mg kwasku na 100mg MXP zastosowałem proporcję 1:1 wrzucając dawkę 45mg. Spożyłem w wodzie. Zadziałało. W tej dawce głównie wizualne efekty i spokój w głowie, regulacja emocjonalna. Jest bardzo ciekawie, widzę duży potencjał. Następnym razem spróbuję jakieś 100mg cytrynianu.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.