Substancje psychoaktywne, których działanie polega na osłabieniu transmisji bodźców zewnętrznych do mózgu.
Więcej informacji: Dysocjanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2822 / 614 / 0
@termi Spróbowałem MXP i brak introspekcji. Niestety nie znalazłem w tym tego, co opisywałeś.

Moje dotychczasowe testy, wszystko sniffem bo nie chciałem czekać chÓj wie ile na efekty:

- podczas bycia na iMAO dawka uczuleniowa 6mg sniffem, jakaś stymulacja i po 1,5h od wrzucenia pojawiła się krótka dysocjacja, po 3h dziwne myśli, wydaje się że metabolity odgrywają sporą rolę w działaniu tego

- kiedy iMAO już przestało działać wrzucone 25mg, działanie na granicy placebo

- kilka godzin później 50mg + po godzinie 30mg. Nic poza lekko podbitą percepcją, wszystko wygląda ładnie i zdecydowanie miło byłoby poobcować z naturą, posłuchać śpiewu ptaków, posiedzieć przy ognisku. Zero dysocjacji

Jednak widzę pewien potencjał i przetestuję 100-150mg PR po jakiejś przerwie od dyso. Widzę też potencjał na mixy z psychodelikami bo w pewien sposób wygładza rzeczywistość. Najważniejsze co można wynieść z mojego posta to żeby zachować ostrożność przy łączeniu z iMAO. Przy kilkudziesięciu mg jebie po nosie jak coś pomiędzy 2cb a DPT.

Aktualizacja:

40mg PR zero efektów. MXP okazuje się być po prostu nierozpuszczalne w wodzie i dlatego nie działa sniffem ani pr.

Posłuchałem się rad z tego wątku i zrobiłem cytrynian, jednak dla pewności zamiast 20mg kwasku na 100mg MXP zastosowałem proporcję 1:1 wrzucając dawkę 45mg. Spożyłem w wodzie. Zadziałało. W tej dawce głównie wizualne efekty i spokój w głowie, regulacja emocjonalna. Jest bardzo ciekawie, widzę duży potencjał. Następnym razem spróbuję jakieś 100mg cytrynianu.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 53 / 13 / 0
Tak jak pisałem, dawka ma kluczowe znaczenie. Akurat ta substancja jest tak wybredna że 20 mg w tą czy w tamtą robi dużą różnice w odczuciach. Mi najlepiej siadało 130mg w bombce na pusty żołądek, przy wadze ~60kg. Jak na moje to tą substancję nie ma co dorzucać, tylko zarzucić raz a porządnie, w nochala dosyć ostro piecze i ciężko wciągnąć te 100+ mg, dla tego bombka lepsza. Tylko że możliwe że miałem tolerancję już nieźle wykorbowaną. Właśnie dobre jest nie po to żeby się naćpać tylko zrobić reset w życiu i z emocjami to przyzwoita rzecz, po niej po prostu mi brzydły wszystkie używki przy całkiem przyjemnej antydepresyjnej fazie.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.