Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Siema ludzie mam taką sprawę otóż od czasu do czasu palę sobie helenę a teraz ogarnelem tabletkę buprenaddict 8mg i jak mam to zapodac najlepiej? Koleś mi mowil żebym skruszyl to i malutka kreskę wciahna bo mogę przedobrzyc. A w co byście radzili? Z góry dzięki za odp.
  • 554 / 5 / 0
Witam po przerwie, wmotalem sie w syrop z powodu zaniku dostępu do plastrów transtec, chciałbym się w pore uratowac i na nie wrocic, gdyz bylem juz bliski zeru i abstynencjia nie byla tragiczna. Nadal największym problemem jest dostęp, więc proszę dobrych ludzi o jakies porady, sugestie, kazda pomoc sie przyda. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Proszę o kontakt ludzi z lubelskiego, łączmy się Wszystko powyzej jest wytworem wyobrazni.
  • 906 / 74 / 19
Michcioms, mogę Ci powiedzieć, jak wyjść z bupry, ale Tobie o metadon chodzi? Ja, na szczęście, skręta po tym jeszcze gorszym substytucie, nie przechodziłam, więc współczuję i powodzenia. A ile czasu piłeś ten syropek?
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 2372 / 315 / 0
Za oceanem nowe cuda wymyślają, jak bardziej naród zniewolić - Implant z buprenorfiną

http://www.stltoday.com/lifestyles/heal ... 23571.html

Tam substytucja buprą (Suboxone) jest powszechnie stosowana, ale z tego co na forach czytam, to zamiast do redukcji, to nakurwiają przez lata codziennie w dawkach 8-24mg. Co bardziej rozgarnięci zauważyli, że pomaga im np. 4 lub 2mg zamiast zapisanych przez pigułę 8mg, i że skręt po B jest gorszy niż po helupie.
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 538 / 6 / 0
czytajcie dobrzy ludzeie
jak mam wyłudźić bupre u lekaża ogulnego
mam wypisany u niego tramal
powiem, że jest za słaby i źle na reaguje na ten tramal Pszepisze bupre ?
Kiedyś w676759838. Nie mogę się zalogować do tego konta
Spoiler:
  • 648 / 63 / 0
nie wypisze
  • 0 / / 0
Pytanie do weteranów.
Plastry 3lata po terminie, zdatne? Do śmieci, czy większa dawka bo po terminie zmniejszone działanie?
  • 2932 / 243 / 0
^up: spróbuj a się przekonasz. fent degraduje szybko i po roku plaster nie ma praktycznie mocy - informacje z forum od osób znających się z tą substancją bardzo dobrze. Wyjątkiem jest jeden forumowicz, którego przeterminowane ze 3 lata plastry coś tam porobiły, tylko że on ma niską tolerkę na opio.

Jak jest z buprą spróbuj i daj znać, będzie to cenna informacja dla reszty użytkowników :)
Dawny nick: tur3k
  • 0 / / 0
Zero, zero.
Oklejanie policzka nic, rzucie również.
Działanie na poziomie -2. Jedyne czego się nabawiłam to ból szczęki od całodziennego rzucia.
Warto było spróbować.
Teraz z przykrością wyrzucam 10 opakowań przeterminowanego smakołyku.
  • 2932 / 243 / 0
Ja bym to jeszcze spróbował przerobić na podanie iv, może coś tam klepnie. Szkoda wyrzucać, nawet jakby na strzała miał iść cały plaster.
Dawny nick: tur3k
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.