Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 2428 / 90 / 0
Oj skończcie już cipeczki %-D
Jak dla kogoś zejście po tym jest chujowe , to niech se lepiej odpuści ćpanie ^_^
Albo przynajmniej w postach piszcie że to tylko w waszym przypadku tak było... bo jak widać niektórym osobom etylofenidat podpasował
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 311 / 1 / 0
Pytanie do ludzi na ktorych etylofenidat dziala tak jak nalezy: Czy 1g wystarczy, zeby 3 osoby bawily sie cala noc?
  • 574 / 3 / 0
Wątpie, w moim przypadku przy 600mg zjazd nastąpił po 5-6h, zależy jak rozumiesz noc.
Uwaga! Użytkownik ciezka bomba jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 90 / 0
Jeśli bez tolerki to spokojnie powinno dać rade :) , po prostu walcie mniejsze kreski i powinno być ok
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Mnie by na pewno nie wystaczyło. Z 750mg to minimum, żeby się jakoś specjalnie nie przejmować ilością pozostałego towaru. Jakbym miał iść na imprezę z 1/3g to w ogóle bym sobie odpuścił etylofenidat. Zjazd w środku imprezy nie jest OK.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1558 / 18 / 0
Ja z początku waliłem po 60-70mg bez tolerki i w miarę mi smakowało. Tylko ten ból na początku..
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 37 / 1 / 0
jesli wrazenia sa 50/50 to przechylam to na 60/40 w pozytywna strone.

zrobilem dzisiaj z kumplem gram etylofenidatu z dopiskiem (no pain) i bylo bardzo dobrze. poszly jakos dwie paczki po 225 mg i male kreski. naprawde trafia euforycznie i trzyma dosc dlugo. najfajniesze jest to ,że euforia przemienia sie w dobry nastroj i nadal jest ok. trzyma dlugo i mocno ale nadal pojawia sie chaos (z czasem wiekszy) zjazd jest wciaz beznadziejny, ale dwa piwy i pare buchow stawiaja na nogi. wiem ,ze nie nawija sie tutaj o sklepach, ale cena onego produktu jest szczegolnie zachecajaca.
  • 1558 / 18 / 0
etylofenidat powinien chodzić po 20zł/g..
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 223 / 1 / 0
JohnyXXX pisze:
Kurwaaaaa, zjazd to tragiedia,po 250mg na glowe, robione w 6h bez tolerancji... tragedia, kurwa, powaznie, nie wyobrazam sobie zjazdu po wiekszej ilosci, juz przy 250mg wystapily ciekawe "efekty zjazdu", ostatnia krycha okolo 20, bezsennosc do 7rano(pierwszy krotki sen),jest 17 a dalej sie spac nie da, kurwa! Ludzie, jesli chcecie sobie zjebac baniak to polecam te substancje,zjazd jest NAJGORSZY ze wszystkich znanych mi substancji. Spedzic 2 noce na zjedzie - i psychiatryk do konca zycia.

Co sie dzieje w bani czlowieka na zjedzie, jest po prostu niepojete, kurwa! jak ja zaluje, ze kiedykolwiek to sprobowalem.

Wiecie jak wyglada zjazd? Lezysz na lozku(jesli nie zrobiles za duzo tego etylofenidatu) i :
- oczy otwarte,serce napierdala, sufit wygina sie troche jak przy malych dawkach lsd
- jestes WARZYWEM, kurwa wyobrazcie sobie,ze lezycie w lozku probujac zasnac,macie zatkany nos, suche usta, i przez 3 godziny myslisz sobie "moze by oblizac usta/napilbym sie wody/kurwa ten katar mnie wykonczy", w koncu po 3godzinach jestes w stanie siegnac reka za glowe po chusteczki... Teraz tylko miej sile wysmarkac nosa - jebane warzywo. Koszmar kurwa koszmar

I NAJWAZNIEJSZE: nie myslcie sobie,ze najebiecie sie i przespicie zwałe, cala flaszka lezala obok lozka,, nie da rady sie napic,od razu odruch wymiotny, chocby nie wiem co,nie napijecie sie,nie liczcie na to. Strach wam nie pozwoli %-D Strach przed pogorszeniem tego stanu i staniu sie jeszcze bardziej "warzywem" .

T-R-A-G-E-D-I-A, nigdy wiecej!

Prawda jest, też miałem podobnie z tą substancją, dodatkowo dusiłem się. Jednak nie mam co się oszukiwać jak pochłonąłem 2g na pare strzałów co 2 godziny. Ostro przesadziłem z dawką, prawda, że im większa dawka, tym zwałek silniejszy. Polecam małe dawki, zdecydowanie odradzam kolosalnych. Kolejne zamówione pakieciki jadłem już na spokojnie, zwał średnio-mocny, jest prawda, że część osób ma ogromne zwały, tak to jest z tą substancją, bo ostro wjeżdża na układ krążenia, więc się nie dziwić, polecam małe dawki, dociągając. Na zwała ziele + piwka.

Za trzecim razem jak ładowałem to mi normalnie szczękę ścisło xD Substancja ma potencjał, ale zważywszy na nawet dosyć silnego zwała przy większych dawkach, z uczuciem rozwalenia, nie powinna być droższa niż trzy dychy.
  • 1199 / 7 / 0
napierdalacie kosmiczne dawki a potem sie dziwicie ze zjazd jest be. Albo mniejsze dawki, albo nie bierzcie tego wogole, albo nie narzekajcie na zjazd bo ile mozna.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.