Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
haszykowy pisze:alfopodobne jakieś jadłeś kolego strzelam w hexen
swoją drogą szybko ten hexen zaczął smigać po osiedlach co?
Hexen testowałem znam zakres działania, długosc dzialania i profil substancji, ale z takim czym to ja sie jeszcze nie spotkałem i nie życzę nikomu żeby na ten sort trafil, działanie spoko ale jak schodzi to już można 4 dni wolnego od pracy brac
https://goo.gl/photos/Xr7KipjLMVtw7Lyf8
Tam myślę,że to raczej 3cmc albo 4cmc
Nawet to nie jest 3mmc
Jak bedzie trzymało z godzinę to na 100% 3cmc
:yay:
4cmc zawsze jakis odcien mlecznosci mialo wiec stawiam na 3
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Praktycznie nie spływa, wszystko się wchłania. Euforyczne, zaraz wszystkie dupeczki usłyszały że są śliczne, empatia lvl up. Od ponad pół roku żaden kryształ nie był w stanie dać mi nic poza lekka symulacja, a ten zaczął siać spustoszenie in maj majnd, lekkie co prawda ale jednak. Działało fajnie ale krótko, kolejna dorzutka taka sama lub trochę mniejsza praktycznie dała efekt na poziomie placebo.
Was is das?
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
:yay:
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
Slabe to troche. Przyjeta nazwa 'krysztal' i juz tyle postaci widzialem, ze zdjecia niczego nie beda oddawac.
Ciekawia mnie opinie osob, ktore rzekomo nabywaja gdzies jeszcze prawdziwego mefa... jesli bylby dostepny w wawie/ wro czy poznaniu - nawet za wygorowana cene - to byloby o wiele wiecej osob z opiniami...a tak, tylko garstka sie wypowiada .
I prosze, nie mowcie ze jest to zarezerwowane dla 'wtajemniczonych'. Jesli jest na cos popyt - to podaz nie maleje. A wbrew zasadom ekonomii - niby mef jest, ale sprzedawcy trzymaja tylko dla garstki osob ... heh
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.