4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 46 / 2 / 0
Kryształy średniej/małej wielkości o biało-przeźroczystej barwie. Słaby/znikomy zapach. Sniff nienaturalnie odrzuca już po pierwszym pociągnięciu, niesamowicie boli i piecze. Zapycha strasznie. Wjazd po chwili, mała euforia, znaczna stymulacja, choć absolutnie nie dopaminowa - wrażenie zalewu serotoniną, duży nieogar, przyjemne ciepełko na całym ciele, jednak mała euforia. Peak trzyma około (niespełna) 20-30min, potem zauważalnie spada. Dorzutki jako tako. Cóż to może być?
  • 2876 / 266 / 0
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 138 / 1 / 0
haszykowy pisze:
alfopodobne jakieś jadłeś kolego strzelam w hexen
swoją drogą szybko ten hexen zaczął smigać po osiedlach co?

Hexen testowałem znam zakres działania, długosc dzialania i profil substancji, ale z takim czym to ja sie jeszcze nie spotkałem i nie życzę nikomu żeby na ten sort trafil, działanie spoko ale jak schodzi to już można 4 dni wolnego od pracy brac
„Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz”
  • 7 / / 0
Dzisiaj udało mi się zakupić cos takiego jak na zdjciu, sprzedawane jako mf jeszcze nie testowane, wyglada bardzo dobrze poniewaz kryształ jest prawie bezbarwny i bez zapachu. wyglada na bardzo dobra synteze spotkal sie ktos z Was z czyms takim albo podejrzewa co to moze byc na substancja i jak bedzie dzialac ? ;P
https://goo.gl/photos/Xr7KipjLMVtw7Lyf8
  • 623 / 22 / 0
mef=igiełki
Tam myślę,że to raczej 3cmc albo 4cmc
Nawet to nie jest 3mmc
Jak bedzie trzymało z godzinę to na 100% 3cmc
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 5240 / 936 / 0
3cmc jak nic..... Walnij to sniffem, mysle ze dopamine przeora rowno. Nie wali chlorem??
4cmc zawsze jakis odcien mlecznosci mialo wiec stawiam na 3
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 732 / 57 / 0
IMAG0062.jpg
Pany... Totalnie bezwonne, kolor jak na zdjęciu - biały.
Praktycznie nie spływa, wszystko się wchłania. Euforyczne, zaraz wszystkie dupeczki usłyszały że są śliczne, empatia lvl up. Od ponad pół roku żaden kryształ nie był w stanie dać mi nic poza lekka symulacja, a ten zaczął siać spustoszenie in maj majnd, lekkie co prawda ale jednak. Działało fajnie ale krótko, kolejna dorzutka taka sama lub trochę mniejsza praktycznie dała efekt na poziomie placebo.
Was is das?
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 623 / 22 / 0
3mmc?3cmc? prędzej 3mmc chociaż te krótkie działanie to pasuje do 3cmc
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 732 / 57 / 0
Czyli w końcu coś dobrego się trafiło, dziś tylko na smaka zjadłem 2 małe liny ale jutro zapierdole trasę sportową i zobaczę co się będzie działo :)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 14 / 1 / 0
Najgorsza ch**nia jest w tym, ze wiekszosc dystrybutorow osiedlowych nie ma samemu pojecia co oferuje, bo wszystko wrzucaja do wora 'mef'....

Slabe to troche. Przyjeta nazwa 'krysztal' i juz tyle postaci widzialem, ze zdjecia niczego nie beda oddawac.

Ciekawia mnie opinie osob, ktore rzekomo nabywaja gdzies jeszcze prawdziwego mefa... jesli bylby dostepny w wawie/ wro czy poznaniu - nawet za wygorowana cene - to byloby o wiele wiecej osob z opiniami...a tak, tylko garstka sie wypowiada .

I prosze, nie mowcie ze jest to zarezerwowane dla 'wtajemniczonych'. Jesli jest na cos popyt - to podaz nie maleje. A wbrew zasadom ekonomii - niby mef jest, ale sprzedawcy trzymaja tylko dla garstki osob ... heh
Śmieszy mnie głos emigrantów, którzy twierdzą, że w Polsce nie da się dobrze zarabiać!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.