Lekko się strułeś, stąd te mdlości i rzyganie (miałem tak wiele razy po łączeniu z alko w ten sam dzień).
Nie laczylem z duza iloscia alko, ok 2 piw
Wiec nawet jak zrobicie to w goracej wodzie, to zatrucie jest niemozliwe.. Chyba, ze robicie to w 3 litrach.. Ja nie przekraczam 30ml na 600mg kody.
Dodatkowo masz w antku substancję zwiększającą rozpuszczalność paragówna! poliwidon?
To dużo i na pewno można się zatruć, jesli uzywa się duzych ilosci wody, w dodatku goracej..
zresztą nieraz ktos pisał o mocnym bólu brzucha.
Wydaje mi się, ze userd, ale nie tylko..
Inna sprawa jak ktos wpierdala taki 1g dziennie przez dlugie miesiace
Ugh pisze:Co jak co, ale mocniejsze bóle bebechów wywołuje thio (sulfogwajakol).
mnie przez tyle lat zarcia thio w ciagach tylko raz bolal brzuch, za pierwszym razem i to wtedy, gdy popilem fantą. takze albo organizm trzeba "przyzwyczaic" (trochę na pewno) albo to zasluga coli albo jestem cyborgiem :-)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.