Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 408 / 3 / 0
A ja po wrzuceniu 12mg bromka mam podobne efekty jak z alko - tzn do pewnego poziomu jest fajnie, a jak przesadzę to psychicznie robi się chujowo, wkręcają się smuty i jakieś krzywe akcje :-/
Uwaga! Użytkownik FrozenSynapse nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1343 / 18 / 0
celownik na dzis: bromek+dxm

Pytanie do userów h+: czy bedzie wszystko ok?
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2013 przez tramadolol, łącznie zmieniany 1 raz.
[...]Śród dymu się schował:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
  • 580 / 4 / 0
Ogólnie ja testowałem dexa z alprą 0,25mg do dawki chyba 450 (tak, chyba wtedy brałem jeszcze po jednym opakowaniu %-D)
Oraz z estazolamem. Tyle że alpra szła razem z dexem, a w drugim przypadku dex w ilości 0,9g poleciał po ok. 10 godzinach od 4mg esta. Oba profile bardzo podobne, choć wiadomo, że ten przypadek z esta wypadł słabiej pod względem profilu bezno. Chociaż podobno t 0,5 estazolamu to od 10-20h.
Ogólnie polecam. I to od małych dawek zaczynając.
Z bromkiem nie mialem styczności, nie chce jednak wnioskować per analogia
  • 353 / 5 / 0
30 mg podczas większego wybuchu złych emocji i bardzo pozytywnie mnie uspokoił, znieczulił na negatywne bodźce przy tym jednocześnie nie ogłupiając. No i przez 2 dni after glow - pozytywny nastrój, chęć do działania. Aż za idealna jest dla mnie ta benzodiazepina :*) .
Co ciekawe na drgawki przy Tramadolu pomogło już 9 mg w tym przyjemnie podbija działanie samego tramca. Co najważniejsze mimo żarcia tych zielonych tabletek szczęścia nadal zachowuje własną tożsamość, swoje "ja" a nie zanika tak mocno jak np. przy braniu clonazepamu
  • 1343 / 18 / 0
ponawiam pytanie: 450w dzien + bromazepam. enybody?
Widziałem rękę jego
[...]
  • 766 / 136 / 6
Nie widzę sensu w zbijaniu psychicznych efektów DXM'u za pomocą bromazepamu, dopóki nie masz badtripa. Poza tym zmniejsz dawkę bromka, bo na kaszlaku wszystko działa mocniej. Potencjalnie może też wystąpić depresja oddechowa.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 1492 / 23 / 0
Bromazepam splyca dzialanie DXM niemal do zera, bynajmniej w moim przypadku branie np. 18 mg mg do 900 mg Kody podbijanej 450 DXM dzialalo tak, ze bylem ujebany tylko "na ciele", natomiast psyche zostalo nienaruszone przez dysocjacyjne dzialanie deksa.
Wielokrotnie ponawiane proby potwierdzily teze, iz Bromazepam niweluje psychodeliczne dzialanie dekstrometorfanu.
U mnie.
  • 1343 / 18 / 0
dzieki, next question:

3 piwa, 1l energetyka (32mgkofeiny/100ml), cisnienie 113/79 puls 107, na obiad przesolony ryż: co zarzucić do thc ze znajomym klerykiem? 1,5mg alprazolamu czy 9mg bromka? doprawie jeszcze 1g omega 3 i 3,6g piracetamu, a takze yerba, tylko zeby mi serce nie wyjebało. Enybady?
Widziałem rękę jego
[...]
  • 438 / 6 / 0
Nir rozumiem tego mixa, ale chuj. %-D
Moim zdaniem : 1.5 Alpra -
Bromek Cię nie tkie po 1l Tigera - przynajmniej 9 mg .
Tyle jem rano , jak otworzę oczy -tolerancja minimalna -
We were young souls
on the junk-yard
now we are stunned minds
full of junk-goods

. Primum non nocere
  • 19 / / 0
trafiłem na szamana:D koleżka bez głębszych pytań wypisał na recepcie (dla nie poznaki Coaxil) i Sedam 6(!), bez wcześniejszej wizyty i historii choroby (której zresztą nie ma). na dodatek dżentelmen raczył się pierdolnąć pod koniec dyżuru i wypisał na recepcie 180(sic!) tabletek, a że pani farmaceutka nie byłą specjalnie kumata od razu łyknęła, że to błąd i na dzisiaj ściągnęła mi dwie paczki leku :D ommnomm
rolki klepały w dawce 15-20mg, więc nie wiele myśląc na pierwszy ogień poszło 18 broma, a przyznam, że to pierwszy kontakt z tą substancją. od godziny wkręca leciuchno... to normalne, taki długi czas wchłaniania? dam im jeszcze z pół h i czas dopić piwkiem- podbije benzogłowie, hm?
Lucy in the sky with Daimos.
ODPOWIEDZ
Newsy
Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.