Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
Gwynnbleid pisze: mam około 40 g mimosy zmielone na proszek, chciałbym aby przeżycie na DMT było jak najbardziej efektywne i efektowne. Ile tego przyrządzić na pierwszy raz i jak to przygotować skoro to jest proszek i raczej tego nie przeleje przez sitko? Od razu dodam że mam zamiar spożyć to z moklobemidem.
Efektowność zależy od tego ile włożysz serca w ceremonię. Za pierwszym razem masz prawo nie wiedzieć co i jak, ale z czasem się dowiesz ]http://www.pomocnicykuchenni.pl/foto/244_1_small.jpg[/img]
W imię efektywności!
Gwynnbleid pisze: z tego co Kapo pisze to lepiej mu wyszło jak zrobił jeden wywar , który gotował przez 5-6 h niż jak gotował po 2h i trzykrotnie robił wywar z błotka. Cóż, w zasadzie już wiem wszystko, zagotuje w litrze, dodam 1,5 łyżki kwasku cytrynowego, bede to gotował przez 6 h dolewając ciągle wody. potem wyparuje wode i wypije wywar (z 10g proszku). Przed wypiciem jakieś 2h wezme 3-4 tabsy moklobemidu. Ubiore sie na biało, zakadze wywar (czy miejscówke?) jakimś kadzidełkiem (niestety nie mam ulubionych, nie używam w ogóle takich rzeczy) no i zobaczymy co sie stanie. Powinno zadziałać ? ;)
Ubiore sie na biało
[/quote]
Zapomniałem dopisać, tysz ważne.
Tytoniem wywar, miejscówkę kadzidłem. Jak nie masz tu pożycz od proboszcza ;-) Przy okazji pobłogosławi, hehe.
Powinno zadziałać?
na 0,5l wody wyszło mi 10ml świeżego soku. Ph wody przed dodaniem kwasu to 7,5
Cytryny nigdy nie mierzyłem. Zawsze dawałem "na czuja". Do herbaty znaczy - wybaczcie mi offtop.
Więcej czucia, chłopy.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?
Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.