Napój o działaniu psychodelicznym, zawierający DMT – sposoby przyrządzania, opisy rytuałów, rady i wątpliwości.
Więcej informacji: Ayahuaska w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Nieprzeczytany post autor: macienty »
tak tez zrobie, niewiem jeszcze kiedy, ale dam znac jak bylo:)
  • 2179 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
mam około 40 g mimosy zmielone na proszek, chciałbym aby przeżycie na DMT było jak najbardziej efektywne i efektowne. Ile tego przyrządzić na pierwszy raz i jak to przygotować skoro to jest proszek i raczej tego nie przeleje przez sitko? Od razu dodam że mam zamiar spożyć to z moklobemidem.
Hidden mefedron User
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Gwynnbleid pisze:
mam około 40 g mimosy zmielone na proszek, chciałbym aby przeżycie na DMT było jak najbardziej efektywne i efektowne. Ile tego przyrządzić na pierwszy raz i jak to przygotować skoro to jest proszek i raczej tego nie przeleje przez sitko? Od razu dodam że mam zamiar spożyć to z moklobemidem.
To że zmielone sprzyja jedynie spadkowi jakości, gdyż w korzeniu dłużej zachowuje swoje cenne właściwości, ale jak już masz takie to na początek radziłbym zacząć od mniejszych dawek. 7-8g celem zbadania mocy.

Efektowność zależy od tego ile włożysz serca w ceremonię. Za pierwszym razem masz prawo nie wiedzieć co i jak, ale z czasem się dowiesz ]http://www.pomocnicykuchenni.pl/foto/244_1_small.jpg[/img]
Ostatnio zmieniony 15 października 2009 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 2179 / 31 / 0
tylko skoro to jest proszek i potem sie błotko robi to czy jest sens gotować to znowu? Z habazi sie wygotowuje po kilka razy ale z takiego zmielonego jeszcze coś sie da wygotowac i czy to ma sens w ogóle?
Hidden mefedron User
  • 1238 / 28 / 0
Tego to ja Ci nie powiem, bo w takim stanie nie posiadałem mimosy :-) Ale domyślam się że nic nie stanie na przeszkodzie, by zrobić jedną "kąpiel" dodatkowo :-)

W imię efektywności! %-D
Ostatnio zmieniony 15 października 2009 przez gringo, łącznie zmieniany 1 raz.
לאכול חומצה!
  • 2179 / 31 / 0
z tego co Kapo pisze to lepiej mu wyszło jak zrobił jeden wywar , który gotował przez 5-6 h niż jak gotował po 2h i trzykrotnie robił wywar z błotka. Cóż, w zasadzie już wiem wszystko, zagotuje w litrze, dodam 1,5 łyżki kwasku cytrynowego, bede to gotował przez 6 h dolewając ciągle wody. potem wyparuje wode i wypije wywar (z 10g proszku). Przed wypiciem jakieś 2h wezme 3-4 tabsy moklobemidu. Ubiore sie na biało, zakadze wywar (czy miejscówke?) jakimś kadzidełkiem (niestety nie mam ulubionych, nie używam w ogóle takich rzeczy) no i zobaczymy co sie stanie. Powinno zadziałać ? ;)
Hidden mefedron User
  • 1238 / 28 / 0
Gwynnbleid pisze:
z tego co Kapo pisze to lepiej mu wyszło jak zrobił jeden wywar , który gotował przez 5-6 h niż jak gotował po 2h i trzykrotnie robił wywar z błotka. Cóż, w zasadzie już wiem wszystko, zagotuje w litrze, dodam 1,5 łyżki kwasku cytrynowego, bede to gotował przez 6 h dolewając ciągle wody. potem wyparuje wode i wypije wywar (z 10g proszku). Przed wypiciem jakieś 2h wezme 3-4 tabsy moklobemidu. Ubiore sie na biało, zakadze wywar (czy miejscówke?) jakimś kadzidełkiem (niestety nie mam ulubionych, nie używam w ogóle takich rzeczy) no i zobaczymy co sie stanie. Powinno zadziałać ? ;)
No cóż, jak Kapo próbował z błotkiem to rób jak on. Staram się tylko podpowiedzieć, a nóż i tasak może będzie lepiej ]
Ubiore sie na biało
[/quote]
Zapomniałem dopisać, tysz ważne.

Tytoniem wywar, miejscówkę kadzidłem. Jak nie masz tu pożycz od proboszcza ;-) Przy okazji pobłogosławi, hehe.
Powinno zadziałać?
A to wie tylko Najświętsza Panienka z Guadelupy :finger:
לאכול חומצה!
  • 2179 / 31 / 0
może być cytryna tylko pytanie ile tej cytryny na jaką ilość wody?
Hidden mefedron User
  • 1238 / 28 / 0
Sprawdziłbym dokładnie na wodzie destylowanej, ale aktualnie nie mam cytryny. Jak robiłem to lałem sok i potem sprawdzałem paskami ph. Mogłem sobie odmierzyć... Ale kiedyś pisałem posta, którego to znalazłem i wtedy było:
na 0,5l wody wyszło mi 10ml świeżego soku. Ph wody przed dodaniem kwasu to 7,5
Widać nie czytałeś dokładnie wątku :-p ti ti ti
לאכול חומצה!
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Jak dasz błotko w szmatkę, to coś tam z niego wycieknie. Dasz błotko do wody i możesz wszystko powtórzyć. Zależy czy lubisz się taplać w błotku.
Cytryny nigdy nie mierzyłem. Zawsze dawałem "na czuja". Do herbaty znaczy - wybaczcie mi offtop.

Więcej czucia, chłopy.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.