Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1545 / 1586 / 0
@RekreacyjnyHarry dlaczego tak brzydko nazywasz kogos klamca ? niektorzy zakonczyli edukacje na szkole podstawowej, wiec moze ich bolec nawet watroba ;)
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 641 / 98 / 0
Cóż niektórzy mają też woreczek żółciowy :P
  • 1931 / 191 / 0
Nie mów niektórym jak mają "rzyć". Może ich boli wątroba :P
Take DXM and Be Happy
  • 1545 / 1586 / 0
sa po prostu zestresowani, codziennie rano musza wstac, ogarnac wszystko i wyslac dzieci do ´przeczkola´. :psycho:
Uwaga! Użytkownik MaryJayDu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 69 / 18 / 0
napierdala i tyle
  • 69 / 18 / 0
wątek umarł?
  • 1537 / 197 / 0
pewnie niewiele osob wie o jego istnieniu bo śmiesznie sie na niego wchodzi ..
  • 69 / 18 / 0
;) co tam mordki
  • 3459 / 731 / 9
Ja jebe... Właśnie zdałem sobie sprawę, ze sączę dwa otwarte symultanicznie piwa. %-D
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 31 / 7 / 0
W sumie tak dodam że ostatnio mój post-alkoholizm obrał już formę że wprost wolę kupić tańsze Żubry i wyzerować 2 z miejsca niż faktycznie kupić piwo, które jeszcze jest w stanie mi w miarę smakowo podejść a jednocześnie nie ścinać z nóg ceną. XD
Nie wiem czy jeszcze czas by się z tego śmiać czy skłaniać się ku jakiejś refleksji nad sobą. XD
Uwaga! Użytkownik Czlowiekgowno nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Co czwarty kierowca, który zginął w wypadku, był pod wpływem marihuany

Nowe badanie przeprowadzone w stanie Ohio pokazuje, że ponad 40 proc. kierowców, którzy zginęli w wypadkach drogowych, miało we krwi THC – substancję psychoaktywną zawartą w marihuanie. Średnie stężenie było wielokrotnie wyższe niż poziom uznawany za bezpieczny.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Ekstrakt z konopi wykazuje wyższą skuteczność niż opioidy u pacjentów z przewlekłym bólem pleców

Ekstrakty z konopi pochodzenia roślinnego zapewniają lepszą ulgę w bólu oraz inne klinicznie istotne korzyści w porównaniu z opioidami u pacjentów cierpiących na przewlekły ból dolnej części pleców – wynika z danych z badania klinicznego opublikowanego w czasopiśmie Pain and Therapy.