Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
-Grudki i miał, wilgotne, lekko oleiste, lepiące sie , lekko chemiczny zapach , gorzki smak, znieczula, jednak w smaku ani zapachu nie przypomina normalnej fety, barwa to taki biały zasyfiony gdzieniegdzie żółty kolor.
-Wejście w noc mocne, spływ okrutny, chemiczny, odrazu czuć pobudzenie, nasypalem na test 150 i nie sadzilem ze to wystarczy :p
-Już po chwili wiedziałem, że nie musze dociagac,, wiedzialem ze bedzie git, czasami robilo sie 0,7 na raz jakiegos szajsu, ale czułem, że jest tam coś oprócz fety
-Mocne euforyczne wejście, zajebisty speed + empatia i non stop gadka jak za starych czasów :D, uczucie gorąca, zwiększona potliwość, objawy ficzyne zalezą od osobnika, kolezka po miesiecznym detoxie zajebał 80 to miał banie kosmiczną szczena mu latała pocił sie cały i nawijał ;p
-Ciśnienie na szlugi okropne, suchośc w ustach, czułem typowy speed po fecie i nakręcenie w robienie czegoś ale do tego dochodzi zajebista pizda na głowie , natłok myśli, podbijasz do kazdego tylko zeby moc sie wypowiedziec, musisz mowic, bariery zostają przełamane, jak sie zajebie konkretnego puszczają hamulce, musisz cos robic, 10 stron otwartych na raz, muza w tle sie wkręca.
-Cholernie podniesiony poped seksualny , ale naczynia są tak obkurczone , ze nie da rady :P
- Najlepszy proch jaki zarłem, i to nie jest jakis wałek na b-k bo testowałem wszystkie i po prostu zaden mnie nie robi jak trzeba a tu 48h non stop, kontra i znowu pizda, nawijka, zajebiste na melanż, można robić wszystko, cały czas miałem ochote jechać na jakies techno party, i cholerny natłok myśli cały czas chcesz coś powiedzieć, nie sądziłem , że kiedyś jeszcze zaznam takiej fazy, raz na jakiś czas mrowienie pod czaszką :P Pierwszy specyfik godny uwagi naprawde, ćwiara (250) wystarcza na całą impreze, jeść sie nie da, spac też nie nawet po benzo (lol), strasznie sie zdziwiłem , nie wierze, żeby mozna dostac aż tak dobrą fete, myślę, że jest tu dodane coś euforycznego,a le ciężko określić bo tolerka nie wzrasta klepie caly czas a po b0k mam banie max godizne a potem hujowa zamuła, i tu moje pytanie czy to mogła być po prostu zajebista feta? a jesli nie to co tam dali, że tak robi :P Działanie substancji to nawet 12h z tym, że najlepsze sa pierwsze 3-4h w huj euforyczne a potem speed, co mnie zdziwilo bo feta dzialal równomiernie , rozkręcała sie, a to nie moze byc jakis hujowy b-k bo daje zajebista miazge caly czas, mi to sie kojarzy z mixem mef + Amf :P Co o tym myślicie, to sie rozchodzi w mgnieniu oka, sztuka za 30 starcza na 4 osoby na miazge, piony po 120, myślałem, że to ze mną jest problem, jednak jesli feta jest dobra to robi swoje :P Tak czy inaczej naprawde mocny shit i jestem ciekaw what the fuck is this bo takiego czegos jeszcze nie widzialem, jest 2 w nocy a ja jestem na nogach od poniedziałku 9 rano do tej pory juz nic nie mam na szczęście, poszło jedynie jakieś 1,5g. pisze tego posta i mam dośc. Czekam na odpowiedzi :P
Już myślałem, że sie nie doczekam takiego materiału , jakby ktoś bez tolerki by zajebał połówke to mógłby sie przekręcić autentyk, ja sie boje co by było po 0, chociaz biore reguralnie spidy od 2-3 lat. To ma w sobie najlepsze cechy stymulantów, działa jak mef tyle, że 3-4x dłużej i kosztem euforii mamy więcej spida.
- spory popęd seksualny
- pobudzenie trwa nawet do 30h
- euforia pojawiająca się przy wejściu, oraz trwająca w niskiej intensywności przez pierwsze godziny trwania fazy
Jednak w ciągu to wszystko już zanika, niestety. Zwłaszcza popęd się stabilizuje oraz euforia spada, pobudzenie jednak ciągle takie same, długie, typowo amfetaminowe, nie można przesadzić z dawką bo serce da znać, że nie przepada za panią a.
Mój dobry znajomy miał dostęp do takiego spida, bo ja tego nie dotykam przecież i opisywał to dokładnie w ten sposób.
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
Fabb pisze:Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
:)
Blefujesz pisze:Uwierz, nawet 'dobre' zrodla, maja ostatnio przez dlugi czas, chujowa feteFabb pisze:Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
Ciężko to określić, ale taki smak soli bez soli, taki paradoks.
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.