Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 146 / / 0
jasne, kilka dni rozumie ale az 10? no nic, nie spamuje juz bo zalozylem osobny watek w dziale ZDROWIE. Dzieki za odp ;)
  • 677 / 2 / 0
W małym miasteczku, gdzie ciezko o fete, która zawsze była lipna , trzeba było katowac sie beta-ketonami, które po 3-letnim waleniu dawały conajwyżej pusta stymulację i zawias na głowei nikt nie wierzył, że może być co kolwiek dobrego, jednak pojawiło sie coś naprawde hardcorowego, nigdy nie spotkałem się z czymś tak mocnym, wydaje mi sie, że nie siedzi w tym tylko feta, dlatego zwracam sie do was z prośbą o pytanie co to może być? Opis:
-Grudki i miał, wilgotne, lekko oleiste, lepiące sie , lekko chemiczny zapach , gorzki smak, znieczula, jednak w smaku ani zapachu nie przypomina normalnej fety, barwa to taki biały zasyfiony gdzieniegdzie żółty kolor.
-Wejście w noc mocne, spływ okrutny, chemiczny, odrazu czuć pobudzenie, nasypalem na test 150 i nie sadzilem ze to wystarczy :p
-Już po chwili wiedziałem, że nie musze dociagac,, wiedzialem ze bedzie git, czasami robilo sie 0,7 na raz jakiegos szajsu, ale czułem, że jest tam coś oprócz fety
-Mocne euforyczne wejście, zajebisty speed + empatia i non stop gadka jak za starych czasów :D, uczucie gorąca, zwiększona potliwość, objawy ficzyne zalezą od osobnika, kolezka po miesiecznym detoxie zajebał 80 to miał banie kosmiczną szczena mu latała pocił sie cały i nawijał ;p
-Ciśnienie na szlugi okropne, suchośc w ustach, czułem typowy speed po fecie i nakręcenie w robienie czegoś ale do tego dochodzi zajebista pizda na głowie , natłok myśli, podbijasz do kazdego tylko zeby moc sie wypowiedziec, musisz mowic, bariery zostają przełamane, jak sie zajebie konkretnego puszczają hamulce, musisz cos robic, 10 stron otwartych na raz, muza w tle sie wkręca.
-Cholernie podniesiony poped seksualny , ale naczynia są tak obkurczone , ze nie da rady :P
- Najlepszy proch jaki zarłem, i to nie jest jakis wałek na b-k bo testowałem wszystkie i po prostu zaden mnie nie robi jak trzeba a tu 48h non stop, kontra i znowu pizda, nawijka, zajebiste na melanż, można robić wszystko, cały czas miałem ochote jechać na jakies techno party, i cholerny natłok myśli cały czas chcesz coś powiedzieć, nie sądziłem , że kiedyś jeszcze zaznam takiej fazy, raz na jakiś czas mrowienie pod czaszką :P Pierwszy specyfik godny uwagi naprawde, ćwiara (250) wystarcza na całą impreze, jeść sie nie da, spac też nie nawet po benzo (lol), strasznie sie zdziwiłem , nie wierze, żeby mozna dostac aż tak dobrą fete, myślę, że jest tu dodane coś euforycznego,a le ciężko określić bo tolerka nie wzrasta klepie caly czas a po b0k mam banie max godizne a potem hujowa zamuła, i tu moje pytanie czy to mogła być po prostu zajebista feta? a jesli nie to co tam dali, że tak robi :P Działanie substancji to nawet 12h z tym, że najlepsze sa pierwsze 3-4h w huj euforyczne a potem speed, co mnie zdziwilo bo feta dzialal równomiernie , rozkręcała sie, a to nie moze byc jakis hujowy b-k bo daje zajebista miazge caly czas, mi to sie kojarzy z mixem mef + Amf :P Co o tym myślicie, to sie rozchodzi w mgnieniu oka, sztuka za 30 starcza na 4 osoby na miazge, piony po 120, myślałem, że to ze mną jest problem, jednak jesli feta jest dobra to robi swoje :P Tak czy inaczej naprawde mocny shit i jestem ciekaw what the fuck is this bo takiego czegos jeszcze nie widzialem, jest 2 w nocy a ja jestem na nogach od poniedziałku 9 rano do tej pory juz nic nie mam na szczęście, poszło jedynie jakieś 1,5g. pisze tego posta i mam dośc. Czekam na odpowiedzi :P
Już myślałem, że sie nie doczekam takiego materiału , jakby ktoś bez tolerki by zajebał połówke to mógłby sie przekręcić autentyk, ja sie boje co by było po 0, chociaz biore reguralnie spidy od 2-3 lat. To ma w sobie najlepsze cechy stymulantów, działa jak mef tyle, że 3-4x dłużej i kosztem euforii mamy więcej spida.
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 266 / 0
Mogła to być amfetamina, 150mg amfetaminy czystej to i tak trochę za dużo jak dla mnie... Tak po prostu działa spid dobrej jakości 90%< brany od czasu do czasu/po przerwie:
- spory popęd seksualny
- pobudzenie trwa nawet do 30h
- euforia pojawiająca się przy wejściu, oraz trwająca w niskiej intensywności przez pierwsze godziny trwania fazy

Jednak w ciągu to wszystko już zanika, niestety. Zwłaszcza popęd się stabilizuje oraz euforia spada, pobudzenie jednak ciągle takie same, długie, typowo amfetaminowe, nie można przesadzić z dawką bo serce da znać, że nie przepada za panią a.
Mój dobry znajomy miał dostęp do takiego spida, bo ja tego nie dotykam przecież i opisywał to dokładnie w ten sposób.
Największy przegryw na forum
  • 677 / 2 / 0
No dojście do tego to z jednej strony dar i przekleństwo :P Nie spałem 48h, zaczeły się omamy słuchowe i lekkie przewidzenia, oczywiście zdaje sobie z tego sprawe i wiem kiedy przestać, czyli od teraz :P Zjeba okrutna, człowie jest wypalony z uczuć, emocji, zawiecha po całości, fizyczna męczarnia, każdy spróbował i pół miasta lata naćpane 24h na dobe, trzeba korzystać póki jest ;D hehe chęc wygadania jest tak niesamowita, że jak nie miałem z kim gadać to pisałem do każdego na fejsie, potem jakieś dziwne smsy wkońcu zadzwoniłem po ziomka, przyszedł i nawijałem mu kilka godzin, słowa same przychodzą na myśl bardzo bardzo szybko i starasz sie wszystko powiedziec, 1000 mysli na sekunde, dobry shit i tani jak barszcz 30/g ze sztu wychodzi ładne pare węgorzy, i teraz od rana pokusa czy wykręcić ten pieprzony numer jeszcze raz czy nie :P
Uwaga! Użytkownik Nycomed nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1857 / 70 / 80
To opis działania zajebistej fety, ona właśnie na samym początku tak wypierdala :-D
  • 194 / 2 / 0
Czy naprawdę amfetamina która jest oferowana przez zagranicznych vendorów na SR jest takiej czystości jak 60-70procent ?
Do wszystkich, chorych
psychicznie, jest kultowo
jest magicznie.
  • 1558 / 18 / 0
Fabb pisze:
Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
Uwierz, nawet 'dobre' zrodla, maja ostatnio przez dlugi czas, chujowa fete
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 1680 / 266 / 0
Blefujesz pisze:
Fabb pisze:
Nie ma co generalizowac. To, ze trafil ci sie lepszy towar w uk niz pl, rownie dobrze moze swiadczyc o twoim chujowym zrodle w pl.
Uwierz, nawet 'dobre' zrodla, maja ostatnio przez dlugi czas, chujowa fete
OMG, nie można mieć "chujowej fety", jeśli dobra wyjdzie od chemika. Tak mi się wydaje. Ktoś później robi coś, że ten wasz temat jest słaby i zawiera 20%. Ale na takiej podstawie nie powinno się generalizować i mówić, że jest chujowo. U mnie w regionie na prawdę idzie dostać 70%+ i co, napiszę tak i każdy pomyśli, że w całym województwie śmiga tak dobra amfetamina. A przecież dostawców jest od chuja, chemików i większych handlowców również, więc co ćpun to może mieć z różnego źródła, i część będzie miała gówno o mocy 5% a cześć właśnie trafi na tę 70%...
Największy przegryw na forum
  • 9 / 1 / 0
Nycomed napisz czy ten towar o którym piszesz podjeżdza trochu smakiem soli kuchennej ?
Ciężko to określić, ale taki smak soli bez soli, taki paradoks.
Uwaga! Użytkownik Jorge Bergoglio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 677 / 2 / 0
Pamiętam, że smak był chemiczny i lekko znieczulało, ogólnie gorycz ochyda, a uczucie czegoś takiego jak sól miałem podczas spływu, ale jak zacznie sie spływ który trwa te kilka minut to nie zdąży spłynąć a już biegałem po pokoju z czynmś do picia w ręce strasznie szybkie działanie, mocno wchodzi w śluzówke , szybko sie wchłaniało, na razie tego u nas nie ma, pełna regeneracja w przygotowaniu na kolejną dostawe. Może, i lepiej, ze nie ma stałego dostępu :P Chociaż i tak jest czesto.
ODPOWIEDZ
Newsy
Kokaina w gumie do żucia

Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.

Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.