Pytanko - jakbyście porównali 6APB do 6APDB? Mam miłe wspomnienia z tym drugim a wnioskując po aktywności tego wątku da się jeszcze ogarnąć 6APB w przeciwieństwie do 6APDB :(
Pozdro dla wszystkich illuminati!
-Vladimir Nabokov
Opłaca się mieć otwary umysł, ale nie tak bardzo, aby wypadł mózg.
-Carl Sagan
Życie niemal na pewno ma sens.
-Albert Einstein
24 maja 2022Epicaro pisze: Świetny odczynnik, w dawce 100mg oralnie zapewnia świetną euforie zbliżoną do emki :)
Ona koło 50 kg, drobna dziewczyna, ma doświadczenie i z emką i sajko, ale wrażliwa jest. Ja koło 70, w sajko duże doświadczenie, ale nie chciałbym się za bardzo wykręcić, żeby głównym motywem była nasza bliskość, a nie sama substancja.
Chciałbym wyraźną euforię, ale dającą możliwość na rozmowę i seks.
Celowałem w 75 i 90 mg. (W sumie więcej i tak nie mam, ale jestem ciekaw).
Czy ktokolwiek miksował to z jakimiś leciutkim edibles, albo paleniem? Myślę, o dorzuceniu na zejściu olejku Greenout który jest bardzo delikatnym edibles. Do grzybów wjechał przepięknie.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.