https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
W takim przypadku przerwa. Elektrolity, suple, magnez, itd. aha no i ostrożnie z clonazolamem bo na 1 raz dwie pixy na raz to zły pomysł.
---
Mam teraz inne pytanie. Czytałem, że chyba jakoś kryształy mogą być na chlorowodorku lub siarczanie. Generalnie często jak próbuje tematu od innych vendorów. Jak od kryształu wali, że tak powiem siarką czy właśnie siarczanem zazwyczaj mam na taki kryształ uczulenie, w sensie spływ potem angina z tydzień. Takie kryształy bez zapachowe mogę walić a walić i nic mi nigdy nie ma. Od czego to zależy, czy mogę w domu jakoś taki materiał oczyścić?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
31 maja 2026Krzysztofscorpion pisze: Ja to bym chciał aby tak nauka poszła do przodu by powstały nootropy ( niektóre już takie w części są) co pomagałby by rozwijać najlepszą wersję samego siebie, zwiększały motywację, analizę, pamięć, szybkość reakcji a jednocześnie nie przeszkadzały we śnie, poprawiały wadliwe połączenia, zwiększały pewność siebie. Nie chodzi już by ćpać ale by rozwijać się i oby tak właśnie było
Przykładowo 3 rano, 2 w południe,1 na noc.
Doprowadziłoby to do zaniku odbytu...
Nie mam pomysłu w jaki sposób zastąpiono by picie. Z kosmosu by sprowadzali wodę na ziemię. Woda musi zostać. Woda to życie.
Macie, łapcie pomysł na powieść s-fi.
Żeby nie było offtopu.
@Witek887
Wygląda na to, że masz uczulenie na te składniki zmieniające węch. Nie mam pojęcia jak to oczyścić. Może rozpuścić w wodzie i odparować.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.