ODPOWIEDZ
  • 9421 / 1846 / 2
Nie stosuj nic.
Ew benzo jako podklad ale licz sie z tym, ze 10mg i opor eti wydluza najwyzej dzialanie.

A jak chcesz pelni doznan to posty [mention]ledzeppelin2[/mention].
I kolegi co miesiac po efylonie zszedl na zap pluc.t
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 2897 / 619 / 10
Już nie próbuję efylonu, Stteet, fajna substancja, ale mam jej dość, doświadczenia innych użytkowników skutecznie mnie odwiodły od tego środka. :blush:
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 9421 / 1846 / 2
Mozesz powrocic do watku kolezki co po efylonie padl na zapalenie pluc.
Byly dni, ze lecial na tym np 50mg i nie czul dzialania. Drugi dzien wrzucal 15mg i na pol dnia go wystrzelilo.
Dzialanie niby schodzilo a tu nagle jeb i dwa dni schiz.
Poteznie nieselektywna substancja.

I tak lecial bodaj 2 tyg.
Nick uhuru
Wchodzić i głosować
  • 9421 / 1846 / 2
Mozesz powrocic do watku kolezki co po efylonie padl na zapalenie pluc.
Byly dni, ze lecial na tym np 50mg i nie czul dzialania. Drugi dzien wrzucal 15mg i na pol dnia go wystrzelilo.
Dzialanie niby schodzilo a tu nagle jeb i dwa dni schiz.
Poteznie nieselektywna substancja.

I tak lecial bodaj 2 tyg.
Nick uhuru

Scalono oraz skrócono cytat. | 909
20 listopada 2016Cathinone pisze:
JanBreivik2 pisze:
Jak długo klepie to w ciągu? Ile dni można polecieć?
Oj można ładnie polecieć. W moim przypadku dziś mija 5 dzień. Poprzedni ciąg trwał 25 (z przerwami na "sen" i pracę). Między jednym a drugim było tylko 13 dni przerwy (odsypianie po 12h w weekendy i totalna amotywacja). Przez ten czas poszło ze 4g. [...]
Takich opisow na poczatku watku jest wiecej.
Wchodzić i głosować
  • 11 / 1 / 0
Też po tym zamieniacie się w jedno wielkie libido, to jest jakiś rzeźnik dla mnie i pomimo iż niektórzy mówili, że jest to emptatogen to dla mnie juz predzej jakis afrodyzjak do samego ruchania :'(
  • 201 / 64 / 0
Zainstaluj sobie ten temat per rectum . Mp. strzykawką. Mi tak wypierdoliło libido że głowa mała.
Mam dla Ciebie złą wieść. Jak zamówisz następny worek, to efylon może totalnie zmienić profil działania. U mnie drugi worek tego samego towaru to było nieporozumienie. Chyba niezły sajgon to robi z neuroprzekaźnikami. Nie nadaje się do ciagów.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 9421 / 1846 / 2
Wiem ze to moze byc off top.
Prosze nie usuwac tego postu.
Jesli po powyzszych postach sprobujecie tej substancji prosze o trip raport.

Ile byliscie bez snu, jakie benzo szlo itd.
A zwlaszcza tych z bezsennoscia powzej 24-36h.
Wchodzić i głosować
  • 557 / 54 / 0
jadłem kiedyś, ja pierdole po tym chce się tak ruchać, że to jest wręcz nie do opanowania i wiadomo jak się kończy, nigdy więcej
  • 44 / 2 / 0
Zadziała przy ssri? Ktoś wcześniej pisał że coś serotoniny poczuł, ale nie wiem na ile to wiarygodne. I czy obecne sorty są git bo taka rozbieżność w opiniach, że jednocześnie zajebiste i okropne.
Uwaga! Użytkownik Nakamura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 605 / 89 / 0
Coś widzę, że ten związek stracił ostatnio na swej popularności.. Chyba się dużo osób musiało do niego zrazić.
LUBIĘ GRZEŚKI CZEKOLADOWE.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Medyczna marihuana w Bundeslidze: Union Berlin przełamuje tabu

Piłka nożna to nie tylko bramki, transfery i wielkie emocje. To również przestrzeń, w której odzwierciedlają się społeczne zmiany, nastroje i debaty. Decyzja Unionu Berlin pokazuje, że stadion może stać się miejscem znacznie szerszej dyskusji – o zdrowiu i przełamywaniu tabu. Berliński klub jako pierwszy w historii Bundesligi związał się z marką medycznej marihuany.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.