Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6156 / 431 / 12
To odwrotny agonista receptorów kannabinoidowych, nie ma wartości rekreacyjnej. http://en.wikipedia.org/wiki/JTE-907
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 157 / 7 / 0
Obczailem kilka dni temu ciekawy sposób na waporyzacje syntetycznych kanna. A oto historia:
Nie posiadam waporyzatora wiec kanabinoidy przeważnie paliłem z folii. Pewnego wieczora naszla mnie ochota na buszka am2201 a pech chciał, ze skonczyla sie folia.. Wiec szybka rozkmina i w moje rece wpadla stara lutownica transformatorowa. Dorobilem miedziany grot (szybko sie nagrzewa i rownie szybko stygnie), odrobina am na czubek, zwija w usta i nacisnalem wlacznik. Wciagnalem wydzielone opary, które w przeciwieństwie do palenia z folii nie miały zadnego smaku.
Pomyslalem wtedy, ze jest to zapewne spowodowane zbyt mala iloscia substancij, co sklonilo mnie to powtorzenia zabiegu jeszcze dwukrotnie. I to byl kurwa blad %-D
Poloyzlem sie na lozku, gdzie przezylem największy badtrip w zyciu. Calkowita depersonalizacja. widziałem sie z 3. osoby. Serce walilo jak szalone, potem stracilem czucie w calym ciele. Myslelem ze przestalo bic bo go nie czuje. Nie umiałem mowic, nie czulem,ze oddycham. Myslalem, ze mnie sparalizowalo. Caly czas mialem wrazenie, ze za chwile umre..
A ogolnie sposób bardzo ekonomiczny :cheesy: Polecam, jednak radze uwazac na dawkowanie :gun:
  • 178 / 6 / 0
:rolleyes: Tak trzeba uważać przy waporyzowaniu z temperaturą. Trzeba być bardzo ostrożnym używając wysokiej temperatury, typu zapalniczka żarowa, kuchenka gazowa. Oj te eksperymenty potrafią być niebezpieczne hehe.
  • 578 / 14 / 0
Najlepiej zrobić maczankę w proporcji takiej żeby szkło=bania.
Mniej spalania. Bezpieczniej. Kilka zł na ściółkę i spiryt, a spokój psychiczny że nic ci nie odjebie bezcenny.
  • 157 / 7 / 0
Wg mnie zbyt wysoka temperatura ujemnie wpływa na syntetyczne kanabinoidy, tzn. traca wiele na mocy.
Nie wiem czy wszystkie ale np. AM-2233 na pewno. Przyklad?

Zamowilem na probe niewielka ilość kiedy tylko ukazal sie w PL. Zwaporyzowalem, poklepalo calkiem calkiem. Nawet mi sie spodobalo ;-) .
Zrobilem maczankę dając mniej więcej dwa razy tyle am na 1 nabicie, niz pochlonalem podczas waporyzacji.
Efekt? Czesac czesalo ale bardzo mizernie. Dopalenie przynosilo rownie mizerne skutki, trzeba bylo pochlonac naprawdę sporo zeby bylo dobrze.
Postanowilem wzmocnić maczankę, wiec naniosłem na nia dodatkowo dwa razy więcej niz za pierwszym razem. Moc maczanki wzorosla może o 1/5.. Przy waporyzacji efekty rosly proporcjonalnie do dawki.
Wiem, ze nie wszystkie kanna tak maja. Ten byl jakiś dziwny :huh: Jednak wszystkie, które testowałem wykazywaly słabsze działanie po naniesieniu ich na maczanke.
  • 749 / 84 / 0
Które syntetyczne kanna najlepiej się sprawdzi w zastosowaniach medycznych? Głównie mi zależy na zwiększaniu apetytu i ułatwianiu zasypiania.
  • 178 / 6 / 0
JohnyHa pisze:
Które syntetyczne kanna najlepiej się sprawdzi w zastosowaniach medycznych? Głównie mi zależy na zwiększaniu apetytu i ułatwianiu zasypiania.
Kurwa ja pierdolę ziomuś chciałbym teraz napisać wykład który mógłby Cię uchronić przed wykorzystywaniem kanna dla celów zdrowotnych. I tak zrobisz to co uważasz za stosowne.

Jeśli ze względów medycznych, czyli cierpisz na jakieś choroby, czy ze względów psychicznych?

No i co z tego, że po 7 dniach palenia przytyłem 2,5 kg, jak już jest koniec kanna, to żyje na samych owocach, herbacie i wodzie mineralnej. Do kibla robić kupę chodzę wtedy kilka razy w ciągu dnia. Spać nie mogę przez 48h. Po tym jak się wyśpię, po zważeniu waga w normie.

Bzdurą kompletną jest wykorzystywanie tych kanna np. w przypadku ludzi którzy przechodzą chemioterapię. Tylko marihuana.

Jak jesteś zdrowy, naprawdę proszę Cię, nie zamawiaj, nie kombinuj, zacznij po prostu zdrowo żyć.

_______btw

Zwaporyzowałem chyba już wystarczającą ilość, aby utworzyć poradnik wideo. Ostatnio spaliłem 1 gram AM-2201 w ciągu 4,5 dnia, co było moim absolutnym rekordem i kompletnym debilizmem. Wiele mnie to nauczyło.

Moje życie jest na tyle spierdolone, bez żadnych perspektyw, że mam wszystkich zwolenników legalności tego syfu głęboko. Nie studiuję, nie zamierzam obejmować jakiś tam stanowisk. Może ktoś pamięta filmik "Jak palić z wiadra poradnik dla nooba". Teraz powstanie podobny tylko związany właśnie z waporyzacją am2201. Niech się dzieje co chce, co się dziać ma.
  • 749 / 84 / 0
Wystarczyło napisać, że syntetyki się do tego nie nadają ;-) . Choroby żadnej nie mam, lecz przez stosowanie pewnych substancji stymulujących moje łaknienie jest zmniejszone. Małe ilości baki to naprawiały, ale cenowo mi to kiepsko wychodzi. Do tego baczka nawet w małych ilościach mocno mi zaburza koncentrację i za długo działa.
  • 283 / 1 / 0
JohnyHa pisze:
Osobiście po AM 2201 mam straszliwe gastro, gdy paliłem AM przestawiłem sie na system min 12 posiłków dziennie
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 1456 / 19 / 0
JWH-307, na apetyt (w moim przypadku i kilku znanych mi osób) działa bardzo dobrze, na zasypianie różnie, zależy od dawki no i częstotliwości używania. Na pewno nie polecam stosowania non-stop (nawet nie codziennie, najlepiej co kilka dni), bo będzie tak jak to opisał nildur.
Jak za mocno działa można zjeść, tylko wtedy się dłużej ładuje i dłużej działa, ale jak już schodzi to zasypia się naprawdę dobrze.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.