Dział dotyczący roślin wykazujących działanie pobudzające, w tym: guarana, herbata, kawa, khat, yerba mate.
Tytoń ma osobny dział → >LINK<
ODPOWIEDZ
  • 906 / 75 / 19
Najlepiej to w ogóle u nich ten ekstrakt teobrominy kupić - drogo bardzo wychodzi, ale jak hajs jakiś wpadnie, to kupimy i zobaczymy. :)
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 414 / 47 / 0
No to czekam na opinię jak coś ;)
5-HO-La La LaND
  • 5 / / 0
Mnie kawa wgl nie rusza, pijam ją raczej jako taki jakby poranny rytuał po śniadaniu. Plus to ze lubie gorzki smak kawy.
  • 906 / 75 / 19
Haha, chyba nie ten dział. :)
Is it time for your medication, Mr. Brown?
  • 469 / 29 / 0
Wie ktoś jak wytrącić wypełniacze z kakao ?
  • 414 / 47 / 0
Próbowałem kakao 'całe ziarna' (surowe) od bio planet. Jak najbardziej na +. Trochę zajeżdża cydrem (ferment), ale po kilku sztukach wieczorem miałem problem z zaśnięciem, także działają naprawdę spoko :)
5-HO-La La LaND
  • 145 / 1 / 0
Ostatnio jak jestem zmęczony w ciągu dnia albo mam opóźniony refleks to biorę łyżkę kakao, wsypuje do szklanki, dolewam wodę, mieszam i chlup. Działa wyśmienicie jak dobry stim, przyspieszony refleks i chęć do robienia czegokolwiek.
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 133 / 11 / 0
Takie z biedy tez sie nada czy polecacie jakies konkretne?
Uwaga! Użytkownik dekoderakodyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 95 / 4 / 0
Otóz tak, kakao działa. Nie mocno, nie spodziewajcie sie nie wiadomo czego. Troche pobudza troche relaksuje, troche inne kolory, cieplejsze jakby, problem ze zogniskowaniem wzroku. Muzyka jakaś... milsza
Żałuję, że zacząłem i żałuję, że nie kończę. Kurwa, w cholerę mnie to kręci
  • 828 / 252 / 0
Rzuciło mi się w oczy na jednym z etno sklepów kakao ceremonialne. Ktoś coś wie o tym? Czym to się różni od zwykłego spożywczego, poza "większą zawartością tłuszczu", bo na pewno ma to jakieś zastosowanie skoro można to kupić w takim szemranym miejscu.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
ODPOWIEDZ
Newsy
Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.